bitirmem lazım ki meego icon pakedine başlıya bileyim tek sıkıntı o düzenlemeyi kabul etmiyorbaya hızlı gidiyon kardeş (: yayınlıyacağın günü sabırsızlıkla bekliyorum (:
farklı... 2. nesildeki yazılım 1. nesilden çok çok farklı kardeşimhakan bu fp2 modlari refreshten cok farklimi?
bitirmem lazım ki meego icon pakedine başlıya bileyim tek sıkıntı o düzenlemeyi kabul etmiyor
- - - Eklendi - - -
farklı... 2. nesildeki yazılım 1. nesilden çok çok farklı kardeşim
hm. allah kolaylik versin.
icon paketiyle alakası yok... kabuk temasıyla oynanamıyor... düzenleme yapıp flaşhlayınca telefon açılıp kapanıyor klitli gibi bişeyhadi yabaşka icon paketiyle yapsan olmaz mı
qwert klavye büyütme gibi bir seçeneğim yok ama harflerin yerlerini değiştirebilirim.. ondada sen istersin başkası istemez sıkıntı yaratır düzenlemek isteyene yol gösterebilirim ama... tarayıcı sorunu getirenler çok oldu önceki yorumlardada belirttim nokia yaparsa yapar onuselam Qwerty klawye tusları çok ufak yazmada sıkıntı yaşıyoruz eyer ona bişeyler yapa bılırsen çok sevinirizbide kendi tarayıcısı çok yawas
şimdiden başarılar
![]()
kapatma tuşuna 1 kere basıldığında açılan sekmeye yeniden başlat ve screenshot koyma şansımız var mı acaba?
inş bu yapacağın cwfler sorunsuz olur ve herkesin isteğini karşılarbenimde bir isteğim var.orjinal yazılmla gelen oyunları yani angrybirds ve fruit ninja yı bu cfw ile yukler msn?teşekkürler
meego icon paketleriyle ilgili bir gelişme varmı
inş bu yapacağın cwfler sorunsuz olur ve herkesin isteğini karşılarbenimde bir isteğim var.orjinal yazılmla gelen oyunları yani angrybirds ve fruit ninja yı bu cfw ile yukler msn?teşekkürler
inşallah. Uygulama veya oyun gömmüycem isteyen olur istemeyen olur o yüzden siz sonradan yükleyin. Zaten sistem kırıldı sertifika hatası almadan istediğiniz herşeyi kurabileceksiniz
açıklaman için teşekkürler doğru söylüyosun kardeşim

tamam sağol şimdiden teşekkür ederim
açıklaman için teşekkürler doğru söylüyosun kardeşim
- - - Eklendi - - -
603 evols bitti mi![]()
oncelikle cok tesekkur ederim ben sunu cok merak ediyorum simdi biz bu cfwyi kurduktan sonra avkonu widgetlari felan istedigimiz seyleri degistirebiliyo muyuz bi de maximod kurabiliyo muyuz?