603 √ 700 √ 701 √ 808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

EmreSalman

Üye
baya hızlı gidiyon kardeş (: yayınlıyacağın günü sabırsızlıkla bekliyorum (:

yunuq58

yunuq58

Üye
hakan bu fp2 modlari refreshten cok farklimi?

yunuq58

yunuq58

Üye

bitirmem lazım ki meego icon pakedine başlıya bileyim tek sıkıntı o düzenlemeyi kabul etmiyor

- - - Eklendi - - -

farklı... 2. nesildeki yazılım 1. nesilden çok çok farklı kardeşim

hm. allah kolaylik versin.

EmreSalman

Üye
hadi ya :D başka icon paketiyle yapsan olmaz mı

sado_27

sado_27

Üye
selam Qwerty klawye tusları çok ufak yazmada sıkıntı yaşıyoruz eyer ona bişeyler yapa bılırsen çok seviniriz :) bide kendi tarayıcısı çok yawas :) şimdiden başarılar :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya :D başka icon paketiyle yapsan olmaz mı
icon paketiyle alakası yok... kabuk temasıyla oynanamıyor... düzenleme yapıp flaşhlayınca telefon açılıp kapanıyor klitli gibi bişey

- - - Eklendi - - -

selam Qwerty klawye tusları çok ufak yazmada sıkıntı yaşıyoruz eyer ona bişeyler yapa bılırsen çok seviniriz :) bide kendi tarayıcısı çok yawas :) şimdiden başarılar :)
qwert klavye büyütme gibi bir seçeneğim yok ama harflerin yerlerini değiştirebilirim.. ondada sen istersin başkası istemez sıkıntı yaratır düzenlemek isteyene yol gösterebilirim ama... tarayıcı sorunu getirenler çok oldu önceki yorumlardada belirttim nokia yaparsa yapar onu

- - - Eklendi - - -

ANA BAŞLIK DÜZENLENDİ...

utkusazli

Üye
kapatma tuşuna 1 kere basıldığında açılan sekmeye yeniden başlat ve screenshot koyma şansımız var mı acaba?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kapatma tuşuna 1 kere basıldığında açılan sekmeye yeniden başlat ve screenshot koyma şansımız var mı acaba?

yeniden başlat koyma şansımız var ama oda müzik çaları bozuyor ses az çıkıyor, rom patcher yaması ile onuda düzeltebiliyoruz ama ben yazılımda sorun olsun istemiyorum.. yazılım çıktıktan sonra ben sana nasıl yapıcan ve gerekli dosyaları atarım sen kendine göre düzenlersin

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
inş bu yapacağın cwfler sorunsuz olur ve herkesin isteğini karşılar:)benimde bir isteğim var.orjinal yazılmla gelen oyunları yani angrybirds ve fruit ninja yı bu cfw ile yukler msn?teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
inş bu yapacağın cwfler sorunsuz olur ve herkesin isteğini karşılar:)benimde bir isteğim var.orjinal yazılmla gelen oyunları yani angrybirds ve fruit ninja yı bu cfw ile yukler msn?teşekkürler

inşallah. Uygulama veya oyun gömmüycem isteyen olur istemeyen olur o yüzden siz sonradan yükleyin. Zaten sistem kırıldı sertifika hatası almadan istediğiniz herşeyi kurabileceksiniz

mustipa

mustipa

Üye
meego icon paketleriyle ilgili bir gelişme varmı

mustipa

mustipa

Üye
tamam sağol şimdiden teşekkür ederim

DustoJniK

DustoJniK

Üye

Oyun ve Güncellenebilir Uygulama İçin Emmc.Fpsx (depo hafızası ) dosyası şart. Buda zaten bayağı büyük bir dosya. Kullanıcılar için indirip , yüklemesi de uzun sürer....

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
oncelikle cok tesekkur ederim ben sunu cok merak ediyorum simdi biz bu cfwyi kurduktan sonra avkonu widgetlari felan istedigimiz seyleri degistirebiliyo muyuz bi de maximod kurabiliyo muyuz?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tamam sağol şimdiden teşekkür ederim

rica ederim

- - - Eklendi - - -

açıklaman için teşekkürler doğru söylüyosun kardeşim

- - - Eklendi - - -

603 evols bitti mi:)

bitti

- - - Eklendi - - -

oncelikle cok tesekkur ederim ben sunu cok merak ediyorum simdi biz bu cfwyi kurduktan sonra avkonu widgetlari felan istedigimiz seyleri degistirebiliyo muyuz bi de maximod kurabiliyo muyuz?

uygulama oyun tema sertifika hatası almadan kurabiliceksiniz... avkon u değiştirmek için modlar bölümünde avkon modunu uygulamanız şarttır... maximodaki çoğu modlar var zaten yazılımda

EmreSalman

Üye
kardeş verdiğin tarihten önce biterse paylaşırsın değil mi hemen (:

Üst Alt