Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bomba haberim var😱😱😱
Whatsapp eski telefonlar için (Symbian, Java falan) geri döndü!!!
Whatsapp XMPP kullanıyor ve j2me için XMPP clienti indirip whatsappi aktarinca artık eski telefonlarda wp kullanabileceğiz😍😍😍😍
Deneyeceğim.
Whatsapp şifreleme sorunu yok baktim. Ama çok zor ve riskli bir işlem
Mobilator
Emekli Yönetici
Genel olarak teknolojiden tüketimden bıkma noktasına geldik galiba ben de bazı asker telefonlarına ayar yaptım baktım özlemişim heves ettim arada Belle'ye S60v3'e bir dönüş yaptım ve evet WhatsApp olsa kullanırdım sanırım. Kaios var evet ama Symbian'ın tadı başka gibi geçenlerde sayfalarca uygulama oyun baktım geçmişi hatırlattı
MAERKEK
Moderator
Konu Sahibi
Whataspp client bulduysan bu işi yaparsın zaten fakat wp buna izin verir mi ? Yabancı cihaz hatasını gösterir gibime geliyor. Ban yersin
KomiserMemoli_12
Üye
Çok gereksiz ve uğraşmaya değmeyecek bir iş. Yıllar önce n8 de whatsapp kullandım ve çok işlevsizdi. Adamlar symbian a üvey evlat muamelesi yaptılar. Hem whatsapp kaç sene symbian da desteklendi?
MzKARTAL
Üye
yapacak bir babayiğit varsa. whatsapp'ın html sürümü olan kaios telefonlara ürettiği reactjs ile yazılan paketi incelesinler. kaios'un apilerine köprü yazabilen varsa symbian da wgz olarak çalıştırılabilir. tabi symbian'ın html5'in desteklemediği şeyleri de fixlemek lazımdır ki; uğraşmaya değmez.
KomiserMemoli_12
Üye
Mesele program yazmak değil kaç kişiye ulaştırabildiğin önemli. Su anda youtube programını kaç kişi kullanıyor? Adamlar bağış başlatmışlar.
Şahsen ben bile yapsam kullanmam çünkü o telefonlarda bir şey yazmak zulüm. Buradaki amaç bir şeyleri hackleme hissini tatmak. Youtube uygulamasını yazan arkadaş youtube'u oradan seyretmiyordur.
Şahsen ben bile yapsam kullanmam çünkü o telefonlarda bir şey yazmak zulüm. Buradaki amaç bir şeyleri hackleme hissini tatmak. Youtube uygulamasını yazan arkadaş youtube'u oradan seyretmiyordur.
Ben de yıllardır bunu söylüyorum ama insanlar symbiandan vaz geçemiyorlar. N8 i arada sırada kullanıyorum onun dısında öylesine duruyor. Symbian için zaman kaybetmek yerine android icin uygulama yazmak daha faydalı olacaktır.
yapacak bir babayiğit varsa. whatsapp'ın html sürümü olan kaios telefonlara ürettiği reactjs ile yazılan paketi incelesinler. kaios'un apilerine köprü yazabilen varsa symbian da wgz olarak çalıştırılabilir. tabi symbian'ın html5'in desteklemediği şeyleri de fixlemek lazımdır ki; uğraşmaya değmez.
Mantıklı aslında. KaiOS uygulamaları HTML den oluşuyor ve bu html kodları alıp basitleştirip ve bir web sitesi açıp kodları oraya ekledikten sonra olur. Web sitesini açarsın wp karşında olur. Ama yapacak kim olurki?
Mesaj birleştirildi:
Whatsapp clienti için basit bir çözüm buldum. Whatsapp Web HTML kodlarını alıp eski telefonların tarayicilarina göre uygun halde basitlestirip web sitesi açıp kodları oraya köy siteye girince al sana eski telde wp
Son düzenleme:
Dobraokuyucu
Üye
144p .3gp formatında video indirirken sorun yaşıyorum sürümüm 2.6.0 önceki sürümde böyle bir sorun yoktu. Videolar 3gp de bile çok büyük ayrıca görüntü yok
144p .3gp formatında video indirirken sorun yaşıyorum sürümüm 2.6.0 önceki sürümde böyle bir sorun yoktu. Videolar 3gp de bile çok büyük ayrıca görüntü yok
144p .3gp formatında video indirirken sorun yaşıyorum sürümüm 2.6.0 önceki sürümde böyle bir sorun yoktu. Videolar 3gp de bile çok büyük ayrıca görüntü
bence çok kötü oldu kaldırılması. mağdur oldum telefonum jtubenin formatlarından bir tek 144p destekliyordu artık oda yok. ama 2yxa.mobi seçerseniz istediğiniz ayarda videoyu izlersiniz. eski sürümde deneyincede olmuyor 144p seçili olsa bile yüksek pixelde indiriyor videoyu.
gonyalı
Üye
Jtube eski sürümleri nerdeyse hepsini indirmiştim sana hangisi lazım atıym linki @XXXturi01 and @Dobraokuyucu