gonyalı
Üye
Bence hiç yapmazlar biz de jtube ye veda ederizKimse bağış yapmazsa ödemeyi başka şekilde yaparlar
Bence hiç yapmazlar biz de jtube ye veda ederizKimse bağış yapmazsa ödemeyi başka şekilde yaparlar
Yok jtube zaten İnvidious ile calsiiyor eğer nnproject sunucularından çalıştırma ayarını seçersen çalışmaz jtube. Bende sorunsuz çalışıyor çünkü ayarlarda İnvidious seçili.Bence hiç yapmazlar biz de jtube ye veda ederiz
Jtube ayarlarında mı nerde ?ayarlarda
İşaretleme onu debug hata kodları falan çıkartırJtube ayarlarında mı nerde ?
Mesaj birleştirildi:
Tamam buldum network yazısının altında 3 seçenek var biri invidious ...
Bende bu işaretli onaylanmış
Mesaj birleştirildi:
Debug ne oluyor hangilerini işaretliyeyim
Hani demiştim ya nnproject sunucuyu ödeyemiyor. Yeni sunucu alcaklarmis
Mesaj birleştirildi:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBu linkten nnproject e bağış yapalım ki yeni suncu alabilsinler yoksa nnprojectin yaptığı şeylere görüşürüz deriz.
Ucuz bir sunucu kiralicaklarmış ben öyle duydum. Şuanda nnprojectin yaptığı jtube MPGram gibi şeyleri alternatif sunucular ile kullanacağız mesela jtube u İnvidious ile kullanacağız ve zaten jtube invidious ile kullanıyoruz jtubee İnvidious un j2me versiyonu. mpgrami ise wunderwungiel ile.sunucu yerine bence uygulama için donate alması lazım çünkü uygulama yazmak website kodlamaktan daha zor. kapanırsa free sunuculardan websitesini halledebilirim.
kim ne yapsın symbian da video izlemeyi. küçük ekran, belli ki yapan geliştiricinin canı sıkılmış yapmış. para kazanma ihtimalinin olduğunu düşünmüyorum.En başından uygulamayı yaparken para ile satacaklardı. Benim merak ettiğim bu kadar kısa sürede nasıl parasız kaldıkları. Daha ucuz bir sunucuya geçerek uygulamayı geliştirmeye devam edebilirler. Ya da uygulamanın bir üst versiyonunu geliştirerek para ile satabilirler. Symbian için bir tane instagram uygulaması vardı para ile satılıyordu.
Zaten ucuz sunucu alcaklarEn başından uygulamayı yaparken para ile satacaklardı. Benim merak ettiğim bu kadar kısa sürede nasıl parasız kaldıkları. Daha ucuz bir sunucuya geçerek uygulamayı geliştirmeye devam edebilirler. Ya da uygulamanın bir üst versiyonunu geliştirerek para ile satabilirler. Symbian için bir tane instagram uygulaması vardı para ile satılıyordu.
Ufakta olsa para kazanabilirler. Daha ne kadar oldu ki program çıkalı hemen bağış istiyorlar. Ben uygulamadan memnun kaldım. Bu kadar yıl sonra hala symbian için program geliştiriyor olmaları takdire şayan.kim ne yapsın symbian da video izlemeyi. küçük ekran, belli ki yapan geliştiricinin canı sıkılmış yapmış. para kazanma ihtimalinin olduğunu düşünmüyorum.
Ruslar elindekini kullanmayı biliyor . Amoled ekran cidden çok güzel gösteriyor. Kullanıcıların çoğununun tercihi bellikim ne yapsın symbian da video izlemeyi. küçük ekran, belli ki yapan geliştiricinin canı sıkılmış yapmış. para kazanma ihtimalinin olduğunu düşünmüyorum.
Bayağı olduDaha ne kadar oldu ki program çıkalı hemen bağış istiyorlar.
Para ile satılmaz. Adamların amacı millete yardımcı olmak millete eski telefonları kullanılabilir kılmak jtube yapan nnproject in amacı eski telefonları günümüze uydurmak. Telegram,YouTube,Yahoo Maps,osu!,vb. Gibi şeyler nnproject sayesinde eski telefonlarda kullanılabilir hale geldi.En başından uygulamayı yaparken para ile satacaklardı. Benim merak ettiğim bu kadar kısa sürede nasıl parasız kaldıkları. Daha ucuz bir sunucuya geçerek uygulamayı geliştirmeye devam edebilirler. Ya da uygulamanın bir üst versiyonunu geliştirerek para ile satabilirler. Symbian için bir tane instagram uygulaması vardı para ile satılıyordu.
Hem can sıkıntısından hemde eski telefonları gunumze uydurmak için yapmışlar. Küçük ekranda video izlemek kötü ama güzel. Nokia 2730 un 240x248 boyutlu ekranı ile video izliyorum ve çok güzel oluyor zevkli oluyor büyük ekrandan izlemek sıkıcı. Zaten para kazanmaz ama bağış yapıyorlar ordan kazanıyorlar yani emek karşılığı olarak bağış alıyorlar. Ah be keşke bunlar Whatsapp clienti cikarsalarda Whatsapp kullanabilsek bu eski telefonlarda 🤦🤦kim ne yapsın symbian da video izlemeyi. küçük ekran, belli ki yapan geliştiricinin canı sıkılmış yapmış. para kazanma ihtimalinin olduğunu düşünmüyorum.
Bulmuşlar bile sanırım siteleri çalışıyor suanUzun yıllar 6630 da bir sürü videolar izledim smart movie ile. Alt yazılı filmler bile izledim. Hala durur o videolar. N8 de video izlemek evet güzel ama zamanı geçti artık. Para ile satmazlarsa o zaman ücretsiz sunucu bulacaklar.
Sadece bir kere denedim n8 de bir daha da açmadım. Hayırlısı olsun.Bulmuşlar bile sanırım siteleri çalışıyor suan
Ahah ah sene 2015 o zaman wp halen çalışıyor. X2-00 var bende. Ellerindee kocaman akıllı telefonlarıyla interneti olmayan fakirlere internet paylaşır , whatsapp kullanıyorum diye ezerdim bunları. Büyüklenmek gibi görmeyin de vermiş çok para interneti yok . Biz sıradan tuşlu telefonun onun algısına göre çok üst düzey iş yapıyoruz. @Nuru TaşDemir çok güzel bir sözü var. Ghz mhz önemli değil önemli olan işlemciyi nasıl işlettirdiğin .Para ile satılmaz. Adamların amacı millete yardımcı olmak millete eski telefonları kullanılabilir kılmak jtube yapan nnproject in amacı eski telefonları günümüze uydurmak. Telegram,YouTube,Yahoo Maps,osu!,vb. Gibi şeyler nnproject sayesinde eski telefonlarda kullanılabilir hale geldi.
Mesaj birleştirildi:
Hem can sıkıntısından hemde eski telefonları gunumze uydurmak için yapmışlar. Küçük ekranda video izlemek kötü ama güzel. Nokia 2730 un 240x248 boyutlu ekranı ile video izliyorum ve çok güzel oluyor zevkli oluyor büyük ekrandan izlemek sıkıcı. Zaten para kazanmaz ama bağış yapıyorlar ordan kazanıyorlar yani emek karşılığı olarak bağış alıyorlar. Ah be keşke bunlar Whatsapp clienti cikarsalarda Whatsapp kullanabilsek bu eski telefonlarda 🤦🤦
Bende 2017 de Nokia c3-00 kullanıyordum o zaman Whatsapp var herseyin desteği kesilmemisti süperdi efsaneydi. YouTube rtsp ile video oynatiyordu çatır çutur video izlerdim. Özledim o gunleriAhah ah sene 2015 o zaman wp halen çalışıyor. X2-00 var bende. Ellerindee kocaman akıllı telefonlarıyla interneti olmayan fakirlere internet paylaşır , whatsapp kullanıyorum diye ezerdim bunları. Büyüklenmek gibi görmeyin de vermiş çok para interneti yok . Biz sıradan tuşlu telefonun onun algısına göre çok üst düzey iş yapıyoruz. @Nuru TaşDemir çok güzel bir sözü var. Ghz mhz önemli değil önemli olan işlemciyi nasıl işlettirdiğin .
Whataspp geri gelse s40 ve symbiana bırakırım android telefonu .
O gazla foruma başladım
Bende wp falan filan geri gelse S40 a bırakırım android iAhah ah sene 2015 o zaman wp halen çalışıyor. X2-00 var bende. Ellerindee kocaman akıllı telefonlarıyla interneti olmayan fakirlere internet paylaşır , whatsapp kullanıyorum diye ezerdim bunları. Büyüklenmek gibi görmeyin de vermiş çok para interneti yok . Biz sıradan tuşlu telefonun onun algısına göre çok üst düzey iş yapıyoruz. @Nuru TaşDemir çok güzel bir sözü var. Ghz mhz önemli değil önemli olan işlemciyi nasıl işlettirdiğin .
Whataspp geri gelse s40 ve symbiana bırakırım android telefonu .
O gazla foruma başladım