hayır gelmeyecek yine elle yapıcaksınız...Ben avkon konusunda biraz yanlış sordum galba soruyutekrar açıklık getireyim kardeşim şidmi biz cfwyi yükledikten sonra avkon modu yüklü aktif olarak gelicek dimi telefona ? yani uğraşmak istemeyecek bu modla bunu sormaya çalışmıştım ben
?
birde sesde iyileştirmeler ve kamerada iyileştirmeler yaparsan cok ıyı olur ve cwf nin guzel olacagından emınım hadı kolay kolay gelsin sabırsızlıkla bekliyorum
icon pakedi olmuyoricon paketleri ne durumda
teşekkürlerKolay gelsin .
sadece avkonla. hackleme filan yapmıycaksınız... rom patcherdan open4all yamasını aktif edip avkon modlarını uygulayacaksınız o kadarBu avkon la uğraşicaz
değiştirme gereği duyarsan anlatımlara bakıp yaparsın konuyada yaz yardım ederlerInsallah yapabilirim avkon mod uygulamayi bilmiyorum![]()
evet kardeşHayirlisiyla yazilimi bi yüklesek gerisi gelir
Hayirlisi insallah sorunsuz guzel bir cfw olur oyle olacagina inaniyorum az once arkadasa senin yaptigin 5800 cfwsini yukledim cok guzel olmus 5800 kullanasim geldi gercekten..
teşekkürler güle güle kullansın
evet kardeş
- - - Eklendi - - -
test ediyorum şuana kadar soruna rastlamadım....teşekkürler güle güle kullansın
sabirsizlikla bekliyorumOh iyisabirsizlikla bekliyorum
Dostum cfwye yeni saat widgetleri falan eklemen mumkunmu pil bilgisi widgeti falan ?
uğraştım çalıştıramadım uyumsuz düzenlenmesi gerek. şuan yazılımı kapattım ama yapmak için uğraşıcam çalıştırabilirsem sis halinde paylaşırım kurarsınızbizim tellerde de de bildirimler diye bi wiget var. olurmu acaba
yazılımlar bitmiştir... icon pakedi olmuyor 1. nesilde rahat kırmıştım klidi ama bunda izin yok düzenlemeye ne yaptıysam olmuyorkardeş bütün telefonları bitirdin mi icon paketine başladın mı (:
öyle tema ile gömerim ama bu sefer yazılıma yüklenmiş oluruz... bakalım yazılım bi çıksın kurun kullanın yorumlayın...hmm tema yapıp sis halinde ayriyetten paylaşsan olmaz mı ?