603 √ 700 √ 701 √ 808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Ben avkon konusunda biraz yanlış sordum galba soruyu :) tekrar açıklık getireyim kardeşim şidmi biz cfwyi yükledikten sonra avkon modu yüklü aktif olarak gelicek dimi telefona ? yani uğraşmak istemeyecek bu modla bunu sormaya çalışmıştım ben :) ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ben avkon konusunda biraz yanlış sordum galba soruyu :) tekrar açıklık getireyim kardeşim şidmi biz cfwyi yükledikten sonra avkon modu yüklü aktif olarak gelicek dimi telefona ? yani uğraşmak istemeyecek bu modla bunu sormaya çalışmıştım ben :) ?
hayır gelmeyecek yine elle yapıcaksınız...

- - - Eklendi - - -

birde sesde iyileştirmeler ve kamerada iyileştirmeler yaparsan cok ıyı olur ve cwf nin guzel olacagından emınım hadı kolay kolay gelsin sabırsızlıkla bekliyorum

kamera ve sesde iyileştirme var gün içerisinde yapılan modlamaları ana başlıkta ekliycem

- - - Eklendi - - -

icon paketleri ne durumda
icon pakedi olmuyor

zxd19

zxd19

Üye
Kolay gelsin .

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Bu avkon la uğraşicaz

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Insallah yapabilirim avkon mod uygulamayi bilmiyorum :)

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Hayirlisiyla yazilimi bi yüklesek gerisi gelir

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hayirlisi insallah sorunsuz guzel bir cfw olur oyle olacagina inaniyorum az once arkadasa senin yaptigin 5800 cfwsini yukledim cok guzel olmus 5800 kullanasim geldi gercekten..

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Dostum cfwye yeni saat widgetleri falan eklemen mumkunmu pil bilgisi widgeti falan ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
bizim tellerde de de bildirimler diye bi wiget var. olurmu acaba

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bizim tellerde de de bildirimler diye bi wiget var. olurmu acaba
uğraştım çalıştıramadım uyumsuz düzenlenmesi gerek. şuan yazılımı kapattım ama yapmak için uğraşıcam çalıştırabilirsem sis halinde paylaşırım kurarsınız

EmreSalman

Üye
kardeş bütün telefonları bitirdin mi icon paketine başladın mı (:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bütün telefonları bitirdin mi icon paketine başladın mı (:
yazılımlar bitmiştir... icon pakedi olmuyor 1. nesilde rahat kırmıştım klidi ama bunda izin yok düzenlemeye ne yaptıysam olmuyor

EmreSalman

Üye
hmm tema yapıp sis halinde ayriyetten paylaşsan olmaz mı ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hmm tema yapıp sis halinde ayriyetten paylaşsan olmaz mı ?
öyle tema ile gömerim ama bu sefer yazılıma yüklenmiş oluruz... bakalım yazılım bi çıksın kurun kullanın yorumlayın...

Üst Alt