XXXturi01
Üye
zaten tüm eski sürümler githubta var ama sen yinede at sanırım çoğu githubta yoktu.Jtube eski sürümleri nerdeyse hepsini indirmiştim sana hangisi lazım atıym linki @XXXturi01 and @Dobraokuyucu
zaten tüm eski sürümler githubta var ama sen yinede at sanırım çoğu githubta yoktu.Jtube eski sürümleri nerdeyse hepsini indirmiştim sana hangisi lazım atıym linki @XXXturi01 and @Dobraokuyucu
Github dan hiçbişey anlamamıştımzaten tüm eski sürümler githubta var ama sen yinede at sanırım çoğu githubta yoktu.
jtube lite desteğini kesmişler maalesef. normal jtube u Via 2yxa.mobi ayarını seçip kullancak mecbur. hem 2yxa.mobi ile videoyu saç telinin ucundan ayak tırnaklarının ucuna kadar istediği formatlarda indirebilir. ister en kötü ses kalitesi ister 96p ister 720p artık ne isiyorsa fps bile değiştirebilir ses kalitesi videoyu kesme efekt ve daha fazlasıyla videoyu ayarlayıp açar.Jtube lite kullan @Dobraokuyucu
2yxa.mobi sitesinimi acamiyor? Neden acamiyor? Benim Nokia 2220 c2-01 c2-02de yerleşik Nokia tarayıcısında sorunsuz açıyor 2yxa.mobi'yi.iyi hoş da o siteyi s60 ın yerleşik tarayıcısı açamıyor ki
Açamıyor altyapı farklı . Malesef.2yxa.mobi sitesinimi acamiyor? Neden acamiyor? Benim Nokia 2220 c2-01 c2-02de yerleşik Nokia tarayıcısında sorunsuz açıyor 2yxa.mobi'yi.
bizde ki v2 ya düşman gibi davranıyorlarBen s60v3 de kullanıyorum on numara çalışıyor sizde ne farklı anlamadım.
Ne alaka ? Yeşil siyah ekran harici tüm türler bende mevcut . 6230 X2-00 5800 E7 N8 808 dahası da vardır. Kendi tarayıcısının altyapısı ile alakalı diyorum . 808 belle FP2 'dir ve kendi tarayıcısın çalışması için mod yapılmıştır. E7-00 Belle FP1 'dir direkt açar . Garip bende anlayamadım .bizde ki v2 ya düşman gibi davranıyorlar
Hayır çalışıyor ama 144p ve jyubr lite desteği kesildi.artık havalı falan değil çünkü çalışmıyorh
dün uygulamayı başlatınca error java exception error please contact me json error tarzı bir hata vermişti ama şimdi çalışıyor yine anlamadım ama sağolunHayır çalışıyor ama 144p ve jyubr lite desteği kesildi.
haklısınız v3 şartkardeşim ben de sizi anlayamıyorum. S60v3 lü her cihazda çalışıyor forumdaki diğer tüm uygulamalar gibi bu uygulama da. Alın bir e71 c6-00 e72 n86 n73 artık neyse rahat edin. Bu s40 konusundaki ısrarı anlayamıyorum. Eziyet valla.
Ha şunu bileydinizhaklısınız v3 şart
ver bana benim de olsun sanki n8 bulduk da biz mi almadıkHa şunu bileydiniz
Ben de n8 var misss
Sana özel 1001.01₺ver bana benim de olsun sanki n8 bulduk da biz mi almadık