603 √ 700 √ 701 √ 808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Kamera guncellemesi yayinlanmis hakan bende suan goruntulenmiyor ama gorununce guncellesek evols ve evulationda sorun cikarmi ?

-Fight-

-Fight-

Üye
tamam hakan effect koysaydın keşke geçiş effectleri :)

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Telefondan nedense görünmüyor güncellemeler pcden ovi suiteden bakınca görünüyor sadece hakan ?

-Fight-

-Fight-

Üye
effectli yapsan daha iyi olur :)

efeler12

efeler12

Üye
Kinetik scroll u nasıl kapatabilirim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kinetik scroll u nasıl kapatabilirim

20021192 bu dosyayı orijinal yazılımdan çek rofs2 e aktar paketle flaşhla kapanır.. yada rom patcherdan open4 all yamasını aktif et bu dosyayı private / 10202be9 nin içine at telefonu yeniden başlat

efeler12

efeler12

Üye

20021192 bu dosyayı orijinal yazılımdan çek rofs2 e aktar paketle flaşhla kapanır.. yada rom patcherdan open4 all yamasını aktif et bu dosyayı private / 10202be9 nin içine at telefonu yeniden başlat
Çok sağol

MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
603 fp2 den daha mı iyi bu ?

MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
internetim kotalı da şimdi yanmasın diye söyledim :) peki bir sorum olacak fp2 de kamera geç açılıyor bunda da öyle mi ? Bir de avkon ne oluyor sanırsam tema gibi bişey araştırmalarım böyle olduğunu gösterdi :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
internetim kotalı da şimdi yanmasın diye söyledim :) peki bir sorum olacak fp2 de kamera geç açılıyor bunda da öyle mi ? Bir de avkon ne oluyor sanırsam tema gibi bişey araştırmalarım böyle olduğunu gösterdi :)

Avkon yukardaki batarya, şebeke vs simgeleri değiştirmeyi sağlar..

MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
peki sağol :) uyurken indirmeye bırakırım cepnet hızıyla sabaha iner :)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
:tşk:

Üst Alt