5800 Blue RM-356 Firmware Modifikasyon "FİNAL" Editions(Artık beta değil) [By_@n!wa+*R] [Güncllndi]

Sponsorlu Bağlantılar

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
tmm rehber çubuğu olsun şimdilik bakalım...bir de bir şey sorcaktım bu bluetutla arkadaşa bir şarkı atacaktım sürekli gönderiyorum ama gitmiyor bunu versiyonları atmadan önce yapmıyordu sürekli böyle bunu nasıl halletcez acaba...

berkaycik

Üye
ya usta ben senin bütün modifikasyonlarını denedim hiç birinde tel de herhangi bir efekt yok hepsini doğru yaptım ne yapabilirim

Bosnalı86

Üye
tmm rehber çubuğu olsun şimdilik bakalım...bir de bir şey sorcaktım bu bluetutla arkadaşa bir şarkı atacaktım sürekli gönderiyorum ama gitmiyor bunu versiyonları atmadan önce yapmıyordu sürekli böyle bunu nasıl halletcez acaba...

Şimdi senin yazını okuduktan sonra denedim,bluetooth'ta bi problem yok,hatta kısacası sabahtan beri telefonda hiçbi problem yok,tıkır tıkır çalışıyor dostum,yükleme sırasında bi problem olmuş olabilir mi acaba?:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

ya usta ben senin bütün modifikasyonlarını denedim hiç birinde tel de herhangi bir efekt yok hepsini doğru yaptım ne yapabilirim

Herşeyi doğru yaptığına eminsen,ayarlar-kişisel-temalar-genel/sekmesinden seçeneklere gir,tema efektini açık yap :oke:

berkaycik

Üye
çok teşekkürler 2 aydır bunu arıyordum gerçekten allah razı olsun çok saoll

estami

Üye

Navifirmde 2 tane blue Turkey çıkıyor hangisini yüklüycez? arkadaşım?

TPLay

TPLay

Üye

Navifirmde 2 tane blue Turkey çıkıyor hangisini yüklüycez? arkadaşım?

Ben alttakini yüklemiştim.Alttakini dene bence.

Nokia orjinal font ile yeni rom düzenledim.Telefonumda denedim çalışıyo.Aşağıdaki linkten indirilebilir.İlk sayfaya eklersen sevinirim.

Bu arada ; Kineting Scrolling çok fazla hareketlenmiş.Alt sıradaki uygulamalarda sorun yok ama,İlk sıradaki uygulamalarda bu yüzden zorlukla (zıplıyor) seçim yapılıyor.Bence Kineting Scrolling'de hareket ayarlamasına gitmek gerekiyor.

UP

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
Şimdi senin yazını okuduktan sonra denedim,bluetooth'ta bi problem yok,hatta kısacası sabahtan beri telefonda hiçbi problem yok,tıkır tıkır çalışıyor dostum,yükleme sırasında bi problem olmuş olabilir mi acaba?:hmmm

yada bu şeyden olabilir mi acaba şimdi bu 5800 yeni telefon bluetooth versiyonu yeni eski s60lar yada diğer marka tellere atınca yavaş gidiyor ve gönderilemedi felan diyor yani diğer telefonlar eski bluetooth versiyon olduğundan yavaş gidiyor diye tel iptal edebilir mi acaba...

tibet53

Üye
Uğraşların iin ok teşekkürler dostum. Sürüm güncellenmeye deam edecek mi?

Bosnalı86

Üye
yada bu şeyden olabilir mi acaba şimdi bu 5800 yeni telefon bluetooth versiyonu yeni eski s60lar yada diğer marka tellere atınca yavaş gidiyor ve gönderilemedi felan diyor yani diğer telefonlar eski bluetooth versiyon olduğundan yavaş gidiyor diye tel iptal edebilir mi acaba...

Pek sanmıyorum dostum ama küçük bi ihtimal de olsa olabilir,imkanın warsa pc ile bluetooth alış-werişi yapmayı dener misin? Ben henüz başka bi telefonla denemedim,ama pc ile problem yaratmıyor :oke:

hitachi

hitachi

Üye
videodaki efectlerden birini yapamadım.Şu bir köşeden sürükleyince farklı bir ekran çıkıyor onu nasıl yapıyoz

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi

Bosnalı86

Üye
@n!wa+*R™;2104301' Alıntı:
O çok başka bir şey..Ben o kadar denedim fakat halledemedim..:hmmm

O yüzden sanırsam o n97 de oluyor..:allalla:

Aynen dostlarım,o N97'ye has bi özellik,:oke:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Aynen dostlarım,o N97'ye has bi özellik,:oke:
Aslında ben baktım o .sel dosyası bizim telefonlardada var fakat işin sıkıntılı kısmı o klasör ve .sel dosyası sadece telde gözüküyor..Ve skıns adlı bir klasörde ayrıca ismi de aynı ve nokia editör ile resourcede gözükmüyor o klasör.

volkan_al

volkan_al

Üye
Bu firmware dosyalarının ikiside aynı mı kardeşim?

estami

Üye
hacklemede box driver hatası veriyor...nasıl aşarm bu sorunu?

estami

Üye

Box driver hatası verdi ok dedim geçtim Sorun nerde anlayamadım telefon modelini seçince yukarıda yazan euro 2 turkey yazısı yani seçilen model gelmesi lazım ama gelmiyor neden yapamıyorum sorun nerde anlayamadım????

TPLay

TPLay

Üye
v40.005 orjinal firmware kurulu mu bilgisayarında? Kurulu değilse önce onu kur.navifirmle indirdiğin dosyaları ve modifiye edilmiş RM-356_40.0.005_prd.rofs2.V02 dosyasını "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 klasöründekilerle değiştir.

estami

Üye
v40.005 orjinal firmware kurulu mu

Nerden bulabilirim bunu üstadım?

Üst Alt