5130 xpress music sorunlar

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
işte sorunlar dio csoru ve cwaplar demiyok XDxD

burakaka

Üye
lütfen bana yarrdım edinn . telefona hafıza kartını takınca donuyor.kapayıp acıyom bellek kartsız tıkır tıkır calısıyor. lütfen yardım edınnn

SilentOne

SilentOne

Üye
hafıza kartına format at

cnahic

Üye
arkadaşlar benim 5130 da ekolayzer açılmıyor ''İŞLEM BAŞARISIZ''diyor!!! ne yapmalıyım sizce yardımcı olursanız sewinirim...telefoncuya götürüp format felan mı çektiriyim naapim yardm edn:(

SilentOne

SilentOne

Üye
ole bişiler yaptır sonra flash attır daş gibi olur tel

by_hazinson

Üye
telefona v 7.95 atınca hiç bir sorunu kalmadı tavsiye ederim :oke:

kardeş v7.95 güncellemesini nokia software updater ile mi yoksa phoenix ile mi yaptın eğer phoenix ile yaptıysan v7.95 güncelleme dosyası banada lazım

spear_speed

Üye
benim 5130 aldktan 1 hafta sonra hoparlörü patladı ve internete giremiyorum ne yapmak gerekir sizce ?

NiqHt-WaTchMaN

NiqHt-WaTchMaN

Üye
Arkadaşlar bendede şöyle bir sorun var.
Ekolayzer'a girince işlem başarısız diyor.
Açıp kapadığımda bazen oyunlar çalışıyor bazen çalışmıyor.
Telefonu açtığımda en az 3-4 dk. NOKİA yazısı kalıyor.
Takılmalar donmalar oluyor ne yapıcam ?

_NoMeRcY_

_NoMeRcY_

Üye
Arkadaşlaar bnde en geç 2 hafta içerisinde bu telden alcaktım fakat bu yorumlar çooook kötü güzelim telden ne sorunlar var gerçekten 3120c ile arasında kaldım ...:/ Bnm ark aldı alalı 2 hafta oluo herhalde taş gibi telefon hiçbir sorunu yok 2010 haziranda aldı belki telefonun son halinde sorun yoktur yani sonradan üretilmiş olabilir?

muratx58

Üye
arkadaşlar telefonu alalı 1 hafta oldu şimdilik memnunum ama : şarjı 1 gün gidiyoor ama ben çok uğraştığım için olabilir, müzik tuşları ses çıkartıyo kasaya oturmamış gibi ama bu diğer tellerdede varmış, birde telefonu açtığım zaman ekran beyaz oluyor arkaplan geç geliyor arama tuşu işlemiyor 10 15 saniye sonra ancak tuşlar işliyor sistemi s40 olmasına rağmen hemde 1 gb çok yüksek bir hafıza kartı değil, şarjı 4 saatte doluyor arkadaşlar bu sorunlar sizdede varmı görüşlerinizi ve düşüncelerinizi sadece bilir kişiler paylaşırsa sevinirim şimdiden TEŞEKKÜRLER :sn:

arkadaşım bnde 5130 xm aldm beyaz ekran sorunu var ancak şarjım 3 gün gidiyor alalı 1 ay olmuştur belki sesi aaz gibi gelio ama yinede iyi

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Arkadaşlar banada 5130c-2 içim firmware yazılımı lazım acilll.telefon yurt dışından gelme ve türkçesi yok oldu yanlışlıka güncellerken tabi....Hayırlı cumalar Herkese

fenerli_bilo

Üye
Yaa Arkadaşlar Tarayıcı Nedeniyle Facebooka Giremiorum Yarım Lütfennnn.. :( :(

xxxmsicxxx

Üye
ewet katılıyorum aynı tel bndede var

yusu_1307

Üye
ben de bir 5130 kullanıcısıyım ama ben açılırken beyaz ekran da kalma sorunuyla hiç karsılasmadım ama telefonun şarj ı da gayet iyi ben memnunum:))

bermudaber

bermudaber

Üye
arkadaşlar telefonu alalı 1 hafta oldu şimdilik memnunum ama : şarjı 1 gün gidiyoor ama ben çok uğraştığım için olabilir, müzik tuşları ses çıkartıyo kasaya oturmamış gibi ama bu diğer tellerdede varmış, birde telefonu açtığım zaman ekran beyaz oluyor arkaplan geç geliyor arama tuşu işlemiyor 10 15 saniye sonra ancak tuşlar işliyor sistemi s40 olmasına rağmen hemde 1 gb çok yüksek bir hafıza kartı değil, şarjı 4 saatte doluyor arkadaşlar bu sorunlar sizdede varmı görüşlerinizi ve düşüncelerinizi sadece bilir kişiler paylaşırsa sevinirim şimdiden TEŞEKKÜRLER :sn:
alınabilecekler listemden sayende 1 telefon gitti arkadaş sağol

melnq

Üye
5130da interntte girince taryıcıdann operamini die birsy çıkıoo ama 0.facebooka girilmiyor

--------------- Ekleme ---------------

intrnete girlmiooo .s

gececx

gececx

Üye
bos werin siz telden anladıgınız yok ben kullanıyorum tel tas gb bi sorun yok az forumda gezip ögrenin ne war ne yok..

merd iven

merd iven

Üye
bos werin siz telden anladıgınız yok ben kullanıyorum tel tas gb bi sorun yok az forumda gezip ögrenin ne war ne yok..

benm sana bi sorum olcaktı bu telefonu almayı düşünüorum sence almalı mıyım ?? Burda anlatılan sorunlar kafamı karıstırdı yardım lütfn :islik

:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

Repeal

Repeal

Üye
Hiç korkma al derdim ben.
Not: daha sipariş vermedim. Avea iş faturanla kazan dan alacağım 5800 yok bb curve da istemiyorum ya 2220 ya 5310xm alacağımdan dolayı seçtim. Tek problem 4 GB kartta problem çıkıyor mu??

onur_kocal

onur_kocal

Üye
Bende Eqolayzer İşlem Başarısız Diyor Bilgisi olan varmı?? Çok uğraştım yazılım atmayı denedim olmadı

Üst Alt