5130 xpress music sorunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Burak

Üye
bende 5130 kullanıcısıyım telefonumdan memnumum senın dedıgın beyaz ekran nokıaların genelınde oluyor telefona ozel bısey degıl

+1 :oke:

beyler bu arada nokia iletişim merkezini aradım beyaz ekran hakkında bilgi aldım.

''beyaz ekranla karsılastıgınız zaman endişelenmeyin.arada bir telefonun bataryasını çıkarıp o sekilde bir süre dinlendirin. tam performans almak için bunu haftada 1 kez yapın. sarjı tam bitmeden sarja takmayın. telefonu fazla zorlamayın.telefonun çok aşırı ısınmasını engelleyin.''

dediler.

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Kesinlikle bu telefonu tavsiye etmem.eğer alalı 30 iş gününü geçmediyse direk aldığınız yere gidin ve değiştirin,ben aldım 2 ay içinde 2.ciye servise verdim.geçen gün tekrar aldım hala aynı sorun devam ediyordu ve telefondan hiç ses çıkmıyordu.üstelik yan tuşlar eski telefon gibi çıtırdıyor tam oturmuyor.temayı değiştirdiğinde kasıyor,habire beyaz ekran gelip kendini açıp kapatıyor.bu sorun başlarda nadir oluyor zaman geçtikçe dahada çok artıyor.Asla almayın.

veli.802

veli.802

Üye
keşke güncellemeseydim 7.95 oldu tel bitti adeta !!!!

sagop45

Üye
Ya bana phoenix ten anlayan biri anlatabilirmi tam olarak olmuyo olmuyo olmuyooo

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Cihazın güncellemeyle falan alakası yok.cihazların serisi hatalı ya.5130 seri hatası var ya telefonda,bunu nokia servisi dedi bana.arasından 2-3 cihaz sağlam çıkıyor,seri hatası var telefonda denildi ya.Almayın pişman olursunuz

kido

kido

Üye
Ya Allahınızı Severseniz Yardım :vur

Express 5130 Bır Telefonum Var..

Telefonu Alalı Bu Ay Tam Bır Yıl Oldu . Telefon Sıfır .

Sımdı Ben Telefonu Acıyorum Nokia Yazısı falan normaL geLiyor ..

Fakat Telefonu Acarken Ekran Bır Gıdıyor Bır Daha Gelmıyor ..

Arada Sırada Basıyorum Tuşlara Cok Nadir Geliyor :off:

Yardıııım :(

burakaaa123

Üye
telefonu adam gıbı kullanmıyonuz ki .tamam telefonda bazı sorunlar var ama telefonun seri hatası filan yok . o 7.95 sürümünden.

bhttnky

Üye
Kido kardeşim bendede senin dediğin sorunlar oluyor ama benimkinin nedeni toplamda 5000 sms birikince sorun oluyor. Eğer telefonunda çok sms varsa sil veya biriktirme

aydincavus

Üye
Arkadaşlar telefonuma birşey attığım zaman bir kaç gün sonra ekran beyaz oluyor ve sonra da yazılım yüklüyorum. Bu durum benim canımı çok sıkıyor. Yardım lütfen. şimdiden teşekkürler

kido

kido

Üye
Kido kardeşim bendede senin dediğin sorunlar oluyor ama benimkinin nedeni toplamda 5000 sms birikince sorun oluyor. Eğer telefonunda çok sms varsa sil veya biriktirme

Kardeş Benim Telefon Su Anda Donuyor .. 15 dk sonRa bi geLiyor 10 yada 15 saniye..

Silemiyorum yani anLıyacağn.. haladır çare buLamadım .. yardım lütfen :(

metallicaaski

metallicaaski

Üye
yapmayın abi daha ne istiyosunuz bi telefondan. s40v5 bile çalıştıryo benim telefon. 2 gb hafıza kartı takılı. anında giro herşeye. bi çıt bile çıkarmıo tuşlar. sesi desen başka bi harika. internet hızlı. 5 sn içinde açılyo telefon. 3 sn de kapanyo. yapmanız gereknler: 1-memory up mobile boost programını yükleyin. arada bir boost yapın. 2-kasmayan bir tema yükleyin. kendi temaları daha çok kasyo. tuşlar için zaten bi süre kullandıktan sonra yumuşar. 3- ses için eco ayarlarını düzgün yaparsanız çift hoparlörlerle yarışabilirsiniz. 4-EN ÖNEMLİSİ- YENİ YAZILIMLARI 2 AYDA BİR YÜKLTİN. FAZLA ANLAMIOSANIZ BAŞKASINA YÜKLETİN. TELEFONU YAKABİLİRSİNİZ..

Üst Alt