5130 xpress music sorunlar

Sponsorlu Bağlantılar

djzeki9

djzeki9

Üye
5130 u güncellersen belki düzelir v sürümü kaç

uykusuz17

Üye
Bende 5130 xpm kullanıyorum ses kalitesi güzel fakat açılışta ekranın beyazlaşması ve telefonun 15 20 saniye gbi bir süre tepkizsiz kalması gerçekten sinirleri bozuyor.Teldeki 1gb hafıza kartı 600-700 mb olduğunda tel hisedilebilir şekilde kasıyor.Yandaki müzik tuşlarıda hiç kullanışlı değil

rambo_kim

rambo_kim

Üye
sadede şarj her zm dolduruyorum ama bir türlü uzun uzun kullanamıyorum yinede iyi telefon:oke:

cix_19

Üye
aynısı bendede oluyor sen onu sorun etme

SilentOne

SilentOne

Üye
yha beyler nokia nın yabancı forumlarında okudum 5130 xm nin v08.20 cıkcak flen diolar yükleyen varmıı yada bulan ?
ve 5130 a ovi map gelicekmişş ve v07.91 ekran koruyucu ve müzikte bakşa bi müziqe geçerken 2 yada 3 sn takılma düzeltilmiş diolar doqrumuu ?? cwp bekliyom

--------------- Ekleme ---------------

yha beyler nokia nın yabancı forumlarında okudum 5130 xm nin v08.20 cıkcak flen diolar yükleyen varmıı yada bulan ?
ve 5130 a ovi map gelicekmişş ve v07.91 ekran koruyucu ve müzikte bakşa bi müziqe geçerken 2 yada 3 sn takılma düzeltilmiş diolar doqrumuu ?? cwp bekliyom

kayasaray

Üye
bende kullanıyorum ve sınırlarını zorluyom 4gb hafızakartı kullanıyom tabi açılırken aynı sorun bendede var beyaz ekran şarjı iyi gidiyor ban göre 2,5 gün ama kamersının çektiği resmi geç gözteriyor ondanda şikayetçiyim herhalde tek sorunum bu.

antieng01

Üye
Arkadaşlar bende 5130 kullanıyorum. Şarjının az dayanması ve kulaklığının kaliteli olmaması dışında bir şikayetim yok. bazıları telefonum donuyor demiş.. Benimkiside donuyordu ve donduğu zamanlar telefonda 18000'den fazla mesaj vardı ve siler yada telefonu yeniden açtığımda telefon yaklaşık 30 dk beyaz ekranda kalıyordu. Yapılacak şey şu. Mesajlara girin Seçenekler > Tümünü işaretle > Seçenekler > İşaretlileri sil deyin ve onu 1 gece bekletin sabaha kadar o kendi kafasına göre takılıyor ve telefon rahatlamış oluyor :D

Birde bir şey soracağım bu telefonun müzik çalarına tema atılabiliyor mu ?

nakres59

nakres59

Üye
arkadaşlar benimde 5130 telefonum vardı hesap makinasi birden kayboldu birkaç gün sonrada müzik çalara tıklayınca ekran beyaz oldu servise gönderdik yeni yazılım atılmış galiba düzeldi fakat şimdi başka bi sorun çıktı telefon çok yavaşladı hafıza kartında bi dosya açmak kapatmak çok zaman alıyo yokmu bunun bi çaresi bilen varsa yardım etsin lüyfen saygılar bursadan hasan

MaxweLL_Tr

Üye
arkadaşlar benimde 5130 telefonum vardı hesap makinasi birden kayboldu birkaç gün sonrada müzik çalara tıklayınca ekran beyaz oldu servise gönderdik yeni yazılım atılmış galiba düzeldi fakat şimdi başka bi sorun çıktı telefon çok yavaşladı hafıza kartında bi dosya açmak kapatmak çok zaman alıyo yokmu bunun bi çaresi bilen varsa yardım etsin lüyfen saygılar bursadan hasan

aynı benimde öyle bende 5130 kullanıyorum ama benim tek sorunumun bu hafıza kartına girişlerde veya herhangi bir menüye girişlerde çok yavaş hemde acaip yavaş kalıyor başka bi sorunu yok telefonun çok güzel telefon ama acaip yavaş yardım edebilecek varmı

razundara

Üye
telefon gayet güzel bende 5 aydan beri kullanıyorum ilk çıktığında aldım eniştemden telefonda hiç bir sorun yok müzk tuişlarından ses filan gelmiyor yavaş çalışması s40 tan kaynaklanan birşey diğer hallerde süper bir cihaz.....:D

djsalih91

djsalih91

Üye
    Konu Sahibi
telefona v 7.95 atınca hiç bir sorunu kalmadı tavsiye ederim :oke:

ordulu100

Üye
arkadaşlar haberiniz olsun bende bu telden kullanıyorum tele beyaz ekran gelmesinin nedeni içinde nem oluşmasıdır telinizi nemden ve tozDAN KORUYUNUZ BENM tel aynı hatadan 6 kez gitti haberiniz olsun okkkkk xdxdxdxdxdx

rotkod2

Üye
real player2i indirebilir miyim 5130 arkadaşlar. cevabınızı bekliyorum

sbrcrk

Üye
Ya beyler bende alalı 4 ay oldu.4aydir internete baglaniyorum.vodafondan paket internet aldım.bütün sitelerden s40 ne kadar tema uygulama program falan ne olsa indirdim.ama nedense orjinal uzantısı yerine EXT. Uzantılı olarak indiriyor ve hicbiride acmıyor.teldemi hata var anlamadım.arkadaslar bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim.

ErNMst

Üye
Rezalet bir telefon :S Telefondaki msjlarımı kaldırırken telefon çöktü geçen hafta servise yolladım 4-5 gün olmadı yeniden çöktü telefon ve ayrıca menüsel olarakta oynanmış bir şekilde geldi flash 7.95 versionlu atılmış müzik çalara tıkladığım zaman 10 dkkada giriyor şarkı 10 dkkada değişiyor müzik dinlerken ayrıca işlem yaparsanız telefon fena kasılıyor. 260 TL verdiğime pişman oldum şimdi 80 TL ye alıyorlar telefon mahvoldu 7 ayda

--------------- Ekleme ---------------

Size bir de şu sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim.

Telefon kapalı iken (5130) usb modda pcde gözükmüyor göstermenin bi yolu var mı acaba öğrenmek istiyorum...

SilentOne

SilentOne

Üye
phonex ile yda jaf ile olması lazım die biliyom

cnahic

Üye
arkadaşlar bende de 5130 var 1gb lik hafıza kartım vardı ve sizdeki sorunlar bendede vardı, tel geç açılıyor ,ekran beyazlıyor v.s.. şimdi 2 gb lik hafıza kartı aldım yemin ediyorm artık öle bi sorunum yok maşşallah canavar gibi telefon :D

SilentOne

SilentOne

Üye
yha beyler sizdede v 7.95 de müzik çaşar geç açılığ sarkı deqğiştirirken 2 yada 3 sn bekletiyormuu ??

sezer1234

Üye
o kadar sorun yazılmış çözümü yazan yok

Üst Alt