Bn de de war şu lanet olası 5130.5 para etmiyo 8 aydır kullanıyorm ama sn 5 aydır fln sürekli sorun çıkartıyo ilk beyaz ekran oluyodu snra bişeyler indirlsin mi fln diyodu ewt de desen hayr da desen bişey deqişmiyo we telefonun kendine ait her şeyi siliniyodu mesajlar,qalerideki her şey,oyunlar,bluetooth'un adına kadr her şey deqişiyodu.Ama yine de kullanılıyodu tel.Snra qüwenlk kodu yüzünden serwise qitti.Geldiqnde her şey düzqündü.2 hafta idare etti.Snra açtım teli hiç bişey yapmadan qitti beyaz ekran war we düzelmiyo da önceden yine açılıyodu serwisten snra o da yok.Snra bi dha qitti serwise..Geldikten snra yine dndu ama ertesi qün nasıl olduysa açıldı herşey de duruyo . Arada biraz uqraşınca donuyodu ama kendine qeliyodu .Dün akşm dedim hafıza kartını temizliym.Çk şarkı wardı 840lardaydı 1 gb'lik kart.Tek tek dinleyp siliyodm.Bi yandan da msj yazıyodm pat diye qeldi beyaz ekran .Kapanmıyo da kaldı öyle tepem attı tabi benim.Bekledm biraz ama yk açılmıyo.
~ Allah şu telefonu çıkaranın bin belasını wersin.Aylardr çekiyorm satcam yaza.Gerçi yaza kadar 5-10 kere qider serwise.Görüntüsüne bakmayın qrçekten çok dandik bi telefon sakın almayın !