5130 xpress music sorunlar

Sponsorlu Bağlantılar

olcayten

Üye
bende hiçbir sorun olmu o 200 oyun 197 müzik 2000 resim 23 program var yine de hala süper

handsome_cucu

handsome_cucu

Üye
arkadaslar bende 5310 kullanıyorum daha onca 6300 kullandım o da guzel dı sımdı bu tıp telefonlarda vıdeo kalıtesı dusuk olması normal cunku vga kalıtesındedır. vede biras şansa baglıdır telefonun iyi olması ama fazla doldurmadan adam gıbı kullanırsanız taş gibi telefonunuz olur saygılarımla..

pvp

Üye
bende zıert pırt sarja sokmuyorum ama ne muzık dınlıyorum ne konusma aksamları kapatıyorum ama 2 gunde bıtıyooo onu anlamadımm :(

djzeki9

djzeki9

Üye
5130 süper telefon

sefau571

Üye
Bende o dediğin hataLarın hiç birisi yok sadece kamerada renkLi renkLi noktaLar var.Beyaz ekran bendede oLdu ama teLefon şarja taktığım gibi açmak istedim bu yüzden oLdu.Bazen şarja takmama rağmen geç aLgıLıyor buda kötü bir bug ama hafıza konusunda bir sıkıntım yok.Son oLarak fazLa mesaj sakLamanız teLefonu hem kastırır hemde yaşadığınız gibi donmaya uyguLamaLarı bozmaya sebep oLur.

osmancan71

osmancan71

Üye
arakdaşlar sorunlarınıza yardımım olursa ne mutlu bana şunu denemenizi isterim bende donma sorunu çok vardı ayarlara geldim telefon e geldim oradan sonra telefon güncellemelerine girdim oradan son güncellemeri aldım sorun çok azaldı bide bu güncellemeleri avea dan yapmayın 1mb 50knt die biliyom ama vodafonda 1mb 5 knt felan yani vodafon ucuz turkcell i bilmem her neyse sürekli güncellleyin vodafon hattım güncelledim 3 ile 4 arasında knt gitti birinde ise 2 knt den daha az gitti tavsiye ederim güncellemenizi

--------------- Ekleme ---------------

bu sitede bi garip 2008 de kayıt oldum yeni üye diyo bana :D

mAyk!

Üye
Arakdaşlar bende 3 aydır kullanıyorum fiyatına göre olduköa güzel bi telefon hakkı yenmez ama bendeki sorunlar sunlar...
*kamerada dış çekimlerde ekranın ortasını kaplıcak şekilde sarı bi leke oluyuşor görüntüyü engellicek şekilde üstelikte fotogrtafı etkiliyor.3-4 tane daha 5130 da baktım hepsinde de aynısı oldu
*Avea 100 mb internet paketi kullanıyorum.Msne giremiyorum hemde e-buddy indirdim olmadı kendi üzerinde gelen msn lede giremiyorum.Java uygulamaları için internet ayarlarınızı etkinleştirilmeli veya daha sonra tekrar deneyin.bunu nasıl yapabilceginiz ögrenmek için telefonun kullanma klavuzunu okuyun diyo klavuzda bulamadım böle bişey.Neyi kastediyor anlamadım.
Bu sorunlara cewap werirseniz cok sevinirim

csrfaruk12

Üye
telefonun ilk açıldığında beyaz ekran oluşturması doğaldır fakat diğer hatalar telefonda kesin var ise telefonunuzu yetkiliye göstermelisiniz benimde 5310 ama öyle sorunlar yok sadece benimde ilk açılışta ekran beyaz

dişikartal

Üye
Teli servise verdim açılmıo diye servisten geldi 2 hafta sonra tekrar bozuldu şimdi yine serviste :S :@

07reis58

Üye
bnde kullanıyorum böyle sorunlar yok batarya boşalınca hiç ellemesseniz 24 saat duruyor şahsen denedim. çok mükemmel bir tel herkese tavsiye ederim arkadaşlar..

farukomerr

Üye
5130 a oyun yukleyemiyorum pcme ındırdım oyunları ama telefona tanıtamadım yardımcı olursanız sevinirim

furumar

furumar

Üye
bende var ama şarjı iyi müzikte güzel

sefau571

Üye
Kendi kuLakLığının dandikLiği dışında sorunum yok teLefon güzeL.

r0cerb0y

Üye
5310 gibisi yoq ben telefonuma her türlü işkenceyi yaptım 2 kere çamaşır makinasında bi kerede elimde yıkadım hiç bir şey olmuor tek sorunutemalarda yaşatıyor bazen ama bence her yönüyle harika

krl58

Üye
Arkadaşım bende de 5130 xpress var ama şarzı 1.5-2 saatte doluyor beyaz ekran gliya vs. sorunlar bendede var

DURSUN06

Üye
arkadaşlar 5130 kullanıyorum telefonun menüsünde avea sim servis gözükmüyo lütfen yardım:off:

ben15

Üye
Arkadaşlar bu telefondan 2 kiş beraber aldık iksininde tuşlar problemli ve yorumlarınıza bakınca çok sorun bir telefon asla tavsiye etmem.bu arada benim hafuza kartında virüs war diyor tarıyorum bulamıyor biçimlendiriyorum takıp çıkarıyorum yine war diyor teli bilgisayara takıp çıkarınca uzantı exe oluoorrrr adminler falan yardım etseniz zaten yeni konu açmayı bulamadımmmmmmmmm

tatlicadiii14

Üye
Bn de de war şu lanet olası 5130.5 para etmiyo 8 aydır kullanıyorm ama sn 5 aydır fln sürekli sorun çıkartıyo ilk beyaz ekran oluyodu snra bişeyler indirlsin mi fln diyodu ewt de desen hayr da desen bişey deqişmiyo we telefonun kendine ait her şeyi siliniyodu mesajlar,qalerideki her şey,oyunlar,bluetooth'un adına kadr her şey deqişiyodu.Ama yine de kullanılıyodu tel.Snra qüwenlk kodu yüzünden serwise qitti.Geldiqnde her şey düzqündü.2 hafta idare etti.Snra açtım teli hiç bişey yapmadan qitti beyaz ekran war we düzelmiyo da önceden yine açılıyodu serwisten snra o da yok.Snra bi dha qitti serwise..Geldikten snra yine dndu ama ertesi qün nasıl olduysa açıldı herşey de duruyo . Arada biraz uqraşınca donuyodu ama kendine qeliyodu .Dün akşm dedim hafıza kartını temizliym.Çk şarkı wardı 840lardaydı 1 gb'lik kart.Tek tek dinleyp siliyodm.Bi yandan da msj yazıyodm pat diye qeldi beyaz ekran .Kapanmıyo da kaldı öyle tepem attı tabi benim.Bekledm biraz ama yk açılmıyo.
~ Allah şu telefonu çıkaranın bin belasını wersin.Aylardr çekiyorm satcam yaza.Gerçi yaza kadar 5-10 kere qider serwise.Görüntüsüne bakmayın qrçekten çok dandik bi telefon sakın almayın !

mhmt1308

Üye
arkadasım 5130 mavi rengi bndede war dediğin şeyler bnm telefonumdada oluy malesef kı s40 oldugu için :S

Üst Alt