Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 Mini i8190|4.1.2| ChessDroid v6 |S5 Keyfi ;)| |SIII Mini |
Sponsorlu Bağlantılar
AndroMegaTR
Üye
Abi ellerine sağlık çok güzel görünüyor sabırsızlıkla bekliyorum adamsın ya
emredemira
Üye
Abi tahmini bir sure verebilirmisiniz
m-ortak
Üye
arkadşlar bizleri meraktan bıraktınız lütfen bir an önce opland edinde tadını çıkaralım saygılar..?
53cc
Üye
Söylemek istediğim çok şey var aslında. Ama ne kadarını adapte edilebilir bilemiyorum
emredemira
Üye
Ne kadar kaldııı
53cc
Üye
Maclaw Carbon romdan referans alacağım çok başlık var. Hiç inceleme fırsatınız oldu mu?
meymenetli
Üye
carbon gayet başarılı ama nedense batarya olayı falan çok çabuk bitiriyodu en son. birde saatin donma muhabbeti beni orjinal cm den ayırmadı hiç.
Bilmiyorum ibrahimyukselle konuştuk ben lıste falan hazırladım zipler falan o yapıyor ne zaman biterse o zaman şu an romu yaptığı için iletişime geçemiyoruz.
Bilmiyorum ibrahimyukselle konuştuk ben lıste falan hazırladım zipler falan o yapıyor ne zaman biterse o zaman şu an romu yaptığı için iletişime geçemiyoruz.
o alttaki yorumların birinde de her dakika %1 azalıoda yazıo..
cok eksiği var daha cm nin.. şu samsung bi guzellik yapsada şu kitkata güncelleyiverse aslında nasıl bi hayır işler tahmin bile edemez.. ama nerdeeeee
theeternal
Üye
bakalım bende merakla beklıyorum ben şu an ılk görsellerde olandayım şarj ve ram ıyıleştırmelerı ve ısteklerınızı yerıne getırmeye calıstık su an ıbrahımyukselde ona çabalıyoru
bakalım bende merakla beklıyorum ben şu an ılk görsellerde olandayım şarj ve ram ıyıleştırmelerı ve ısteklerınızı yerıne getırmeye calıstık su an ıbrahımyukselde ona çabalıyoru