Mad EagLe
Üye
bime gelen bu modelden değil bu daha iyidir diye düşünüyorum o gelenleri biliyorum gerçekten az arkadaşımda almıştı 850 tl'ye bunda nasıldır bilmiyorum ama o kadar az değildir.
sonuçta asus değil mi
benim bir abim bime gelen asuslardan almıştı fakat sesi inanılmaz derecede az çıkıyordu bunun ses çıkışı nasıldır ? birde lenovo'da dolby var bunda ne var ?
seste lenovo süper bende z580 i5 3210 6 gb ram gt630 2 gb olan modeli var ısınma, ses düşüklüğü gibi hiç sorunum olmadı
soracağın soru olursa yardım ederim
bime gelen bu modelden değil bu daha iyidir diye düşünüyorum o gelenleri biliyorum gerçekten az arkadaşımda almıştı 850 tl'ye bunda nasıldır bilmiyorum ama o kadar az değildir.
sebep nedir ?
Toshiba'da Ati Radeon 7670M GPU var Lenovo'da Nvidia GT635M GPU var ve sanırım Ati'nin 7670M'i Nvidia'nın 635M'inden daha güçlüymüş
almışken iyi birşey almak istiyorumram pek problem değil ucuz çünkü
- - - Eklendi - - -
Lenovo Z585 :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
benim aradığım leptop sanırım bu
o değilde cidden neden toshiba değil de lenovo ?
Talip'e Hp demeGayet Güzel Bir Makina Araştırırsan Daha ucuza Bulabilirsin...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
7670m cpu 635m den iyi değil birinci neden bu.
ben şuan asus kullanıyorum ama bundan bir önceki lenovoydu ve birkere ısınma problemi yaşamadım.
kaliteli aliminyum kasa ve şık.
toshiba sadece isimden kazanıyo tmm güzel cihaz yapıyolarda fiyatı yğksek tutuyolar.
"dell gibi kalitesiz markalar" mı
Asus k serısıne bakmanı öneririm bütçeni arttırırsan asus k55vj sx077d almanı öneririm.i7 3630qm/2.4 turboyla 3.4/ekran 635m/1600mhz ram/7200rpm hdd
Talip'e Hp deme
Gayet Güzel Bir Makina Araştırırsan Daha ucuza Bulabilirsin...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
talip lenovo da güzel ama alabiliyosan asus al. toshibadan bile güzel gerçekten verdiğin paranın hakkını veriyor.
Leno o g570 kullaniyorum memnunum i5 işlemcili win8 kullaniyorum ne takilma ne donma on numara
Lenovo kullanip şikayetçi olan pek yok sanırım
aynen adamların cihazları sağlam servislerini bilmiyorum hiç servise işim düşmedi
Asus çok ince sanki, ısınma sorunu olmaz mı?
lenovo Z580'de karar kıldım ne diyorsunuz beyler ?
laptop konusunu incele diyorum
http://www.maxicep.com/notebook-net...-bakin-fiyat-performans-saglamlik-791499.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?