Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeş kusura bakma rahatsız ediyorum Rom kurmadan önce ext4 formatter cwm ile kurup daha sonra rom kurun demişsin dediğinden anlamadım mümkünse biraz anlıyacağım şekilde acıklarsan sevinirim
saygılar...
Rom kurmadan once ext4 formatter rom kurar gibi kurup daha sonra rom kurman gerek ya da cm7 rom kurup onun üzerine bu romu kurmak gerek. Gio ext4 formatter yazarsan google bulursun mobil olmasam daha fazla yardımcı olurum
Rom kurmadan once ext4 formatter rom kurar gibi kurup daha sonra rom kurman gerek ya da cm7 rom kurup onun üzerine bu romu kurmak gerek. Gio ext4 formatter yazarsan google bulursun mobil olmasam daha fazla yardımcı olurum
yalnız sadece bende mi oluyor bilmiyorum ama şarjı çok çabuk tüketiyor.Şöyle ki;şarj cihazından çıkardıktan sonra 10-15 dk msj yazınca yarıya iniyor.Ya da şarjı tamken bir telefon görüşmesinde bitip kapanabiliyor.anlamadım
Sarangni
Üye
Şarjı sıkıntı yeni kernel üzerinde çalışıyor hem daha stabil hem şarj süresini uzatmaya çalışıyor
isma55
Üye
hafıza kartına atın recovery moddan zipli dosyayı yükleyin telefonu yeniden başlatın cmw yüklenince zaten üst kısımda belli olur bilgiler yazar
romu hafıza kartına atın cmw den install zip from dan romu seçin yükleyin sonra wipe factory cache yapın tamamdır
[/QUOTE]
arkadaşım buraya kadar herşey güzelde nasıl yükllencegini tek tek yazarmısın
hafıza kartına atın recovery moddan zipli dosyayı yükleyin telefonu yeniden başlatın cmw yüklenince demişşin anlamadım bu kısmı rom yükleyecegim ama birazcık açıklama olsa ne iyi olur
mesutkaya28
Üye
genelde galaxy gio ile ace 5830 la aynı bu rom 5830 olurmu acaba
Hata alanlar için söylüyorum önce orijinal froyo romu yükleyeceksiniz(Google'a yazınca bulursunuz) ilk önce polonya romu daha sonra Türkiye romu yüklüyorsunuz. Yüklerken ODİNle yüklüyorsunuz(nasıl yükleyeceğinize dair talimatları bulabilirsiniz Google'dan). Sonra Samsung Kies'i yükleyin pc'ye ordanda araçlardan üretici yazılımı yükseltme diyoruz ordan otomatik olarak herşeyi hallediyor kies. önemli olan Froyo romları yüklemek. Kolay gelsin.
Round-Saturn
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar Dün Yeni Versiyon Daha Çıktı Eleman Bilgileri Paylaşmadığı İçin Sunmuyorum Ama Yarın Hallederim
Bu arada karnel 3.0 yakında cihazımızda o zaman görürsünüz yazılımın ne kadar stabil hale geleceğini