06-01-2014 Galaxy Gio S5660-JB 4.2.2 !(CM10.6 Winter)-(CM11 KitkaT)Stabil Sorunsuz Hızlı Güncel !

Sponsorlu Bağlantılar

Sarangni

Sarangni

Üye
CyanogenMod yazdı kaldı 1 saattir öle kapatıp açtım factory reset attım ama nafile öle kalıyor çaresi yoksa geri dönücem 2.3.3 orjinal sürüme.

Rom kurmadan önce ext4 formatter cwm ile kurup daha sonra rom kurun

by_kerem06

Üye
ext4 formatter cwm dediğin ne kardeş kusura bakma anlamadım anlatırsan çok makbule geçer.

esokmen

esokmen

Üye
Tesekkurler w icin de bu guzellikte bir rom olsa

Sarangni

Sarangni

Üye
ext4 formatter cwm dediğin ne kardeş kusura bakma anlamadım anlatırsan çok makbule geçer.

by_kerem06' Alıntı:
kardeş kusura bakma rahatsız ediyorum
Rom kurmadan önce ext4 formatter cwm ile kurup daha sonra rom kurun demişsin dediğinden anlamadım mümkünse biraz anlıyacağım şekilde acıklarsan sevinirim
saygılar...

Rom kurmadan once ext4 formatter rom kurar gibi kurup daha sonra rom kurman gerek ya da cm7 rom kurup onun üzerine bu romu kurmak gerek. Gio ext4 formatter yazarsan google bulursun mobil olmasam daha fazla yardımcı olurum

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler w icin de bu guzellikte bir rom olsa

forumda cm 10.1 daha hiç bi cihaz için yok ama ne hikmetse gioa ya çıkmıs bayada stabil

- - - Eklendi - - -

Rom kurmadan once ext4 formatter rom kurar gibi kurup daha sonra rom kurman gerek ya da cm7 rom kurup onun üzerine bu romu kurmak gerek. Gio ext4 formatter yazarsan google bulursun mobil olmasam daha fazla yardımcı olurum

teşekkürler yardımların için :)

rhapsodical

rhapsodical

Üye
Sanırım gio'dan da sıkılmaya başladınız. :D

gazisaltuk

Üye
yalnız sadece bende mi oluyor bilmiyorum ama şarjı çok çabuk tüketiyor.Şöyle ki;şarj cihazından çıkardıktan sonra 10-15 dk msj yazınca yarıya iniyor.Ya da şarjı tamken bir telefon görüşmesinde bitip kapanabiliyor.anlamadım

Sarangni

Sarangni

Üye
Şarjı sıkıntı yeni kernel üzerinde çalışıyor hem daha stabil hem şarj süresini uzatmaya çalışıyor

isma55

Üye
hafıza kartına atın recovery moddan zipli dosyayı yükleyin telefonu yeniden başlatın cmw yüklenince zaten üst kısımda belli olur bilgiler yazar
romu hafıza kartına atın cmw den install zip from dan romu seçin yükleyin sonra wipe factory cache yapın tamamdır :)

[/QUOTE]

arkadaşım buraya kadar herşey güzelde nasıl yükllencegini tek tek yazarmısın

hafıza kartına atın recovery moddan zipli dosyayı yükleyin telefonu yeniden başlatın cmw yüklenince demişşin anlamadım bu kısmı rom yükleyecegim ama birazcık açıklama olsa ne iyi olur

mesutkaya28

Üye
genelde galaxy gio ile ace 5830 la aynı bu rom 5830 olurmu acaba

Sarangni

Sarangni

Üye
genelde galaxy gio ile ace 5830 la aynı bu rom 5830 olurmu acaba

Olmaz. Kurarsanız cihaz brick olur ve servise göndermek zorunda kalırsınız. Birinin port etmesi gerek. Port rom da cok saglıklı olmuyor.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
24.01.2013 Tarihi ile Yeni Güncelleme İlk Mesaja Eklendi...

- - - Eklendi - - -

kısa zamanda ekran görüntülerini detaylı açıklama video koyacam işimden dolayı anca bu kadar yapabiliyorum kusura bakmayın

gazisaltuk

Üye
Şarj durmu ile ilgili bir gelişme olduğunda sayfaya eklersen sevinirim Saturn.

53cc

53cc

Üye
Kesinlikle stabil değil. Ama camera ve ccideonun çalışır olması iyi bir gelişme. 3-4 aya stabil hale gelir. :cool:

tayfunaydin

Üye
dediğiniz gibi yaptım bi hata verdi reboot yaptımgalaxy gio yazısı çıktı ve öyle kaldı ne yapabilirim

geographerr

geographerr

Üye
Rom da bir sorun mu var acaba yükledim ve cynagonmod yazısında kaldı. NEDEN? Ve NASIL KURTULABILIRIM bundan?

geographerr

geographerr

Üye
Hiç gerek kalmadı yine kendim hallettim. :D

geographerr

geographerr

Üye
Hata alanlar için söylüyorum önce orijinal froyo romu yükleyeceksiniz(Google'a yazınca bulursunuz) ilk önce polonya romu daha sonra Türkiye romu yüklüyorsunuz. Yüklerken ODİNle yüklüyorsunuz(nasıl yükleyeceğinize dair talimatları bulabilirsiniz Google'dan). Sonra Samsung Kies'i yükleyin pc'ye ordanda araçlardan üretici yazılımı yükseltme diyoruz ordan otomatik olarak herşeyi hallediyor kies. :D önemli olan Froyo romları yüklemek. Kolay gelsin. ;)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Dün Yeni Versiyon Daha Çıktı Eleman Bilgileri Paylaşmadığı İçin Sunmuyorum Ama Yarın Hallederim
Bu arada karnel 3.0 yakında cihazımızda o zaman görürsünüz yazılımın ne kadar stabil hale geleceğini

Üst Alt