Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eskiye nazaran biraz daha iyi ama CM7 seviyesinde değil henüz :
geographerr
Üye
Yotube da bi videoyu izledikten sonra romu yeniden kurmak istedim dayanamadım... Ve de nerde hata yapıyorum buldum arkadaş zaten söylemiş oysaki... Önce rfsli cwm yi yükledim sonra ext4 formatter(google yazınca rahatça bulursunuz) yükledim cwm ile daha sonra da bu romu kurunca oldu bu sırayı izleyince başarılı oluyor yükleme.
CasuS_87
Üye
geographerr
Üye
Herşey iyi güzel de tema degiştiremedim bir türlü derleme hatası var deyip uygulanmıyor tema nasıl yapılıyor tema?
Round-Saturn
Üye
Konu Sahibi
30.01.2013 Tarihli Yazılım İlk Mesaja Eklendi
Karnel 3.0 Çok Yakında....
son sürümü yükledim ama açıkçası pek değişiklik göremedim. Transparan bir bildirim barı bekliyordum orada yazdığına göre ama yok ya da özel bir ayar mı gerekiyor acaba?
dramixfurkan
Üye
Hocam swap varmı acaba.Orjinal konusunda fotoda var ama ben telde ayarlarda bulamadım.Bilginiz varmıdır ?
-Emre
Üye
muhtemelen ayarlar/depolama/secenek/yapılandırma dahili hafızayı kullan işaretlerseniz swap olur bizde boyle
Biliyorum zaten sonunda "bizde boyle" yazdim muhtemeln gioda da boyledir anlaminda
dramixfurkan
Üye
Swap olan en hizli rom linki verme ihtimaliniz varmi ? Arastirdim ama bulamadim.Yardimci olursaniz sevinirim.
Round-Saturn
Üye
Konu Sahibi
yeni versiyon cıktı henüz detaylı bilgi olmadıgından yarın paylaşacam
ugur1000
Üye
eheeey bu telefona bile jelly bean geldi tipo ya cm için uğraşan kimse yok bu donanımlı telefona bile uğraşıyorlar xperia tipo 50 katı olmasına rağmen sonylere talep yok biride demiyorki neden kimse bu telefonlara firmware geliştirmiyor
Sarangni
Üye
Yalnız Gio çıktığı zaman f/p iyi bir cihaz olarak gösteriliyordu ve şimdi ki kadar çok cihaz yoktu oradan avantaj ile bir çok rom, mod vs çıktı. Su anda cihaz çok bu bazen cihazın iyi olsa bile dezavataj olabiliyor.
eheeey bu telefona bile jelly bean geldi tipo ya cm için uğraşan kimse yok bu donanımlı telefona bile uğraşıyorlar xperia tipo 50 katı olmasına rağmen sonylere talep yok biride demiyorki neden kimse bu telefonlara firmware geliştirmiyor
telefonun iyi olması gelıştiricilerin çok olacagı anlamına gelmezki gio eski model geliştiriciler çok adam xda da bi konu açıyo yüzbinlerce kişi tıklıyo bazı romlar 40.000 defa indirilmiş.ortalık telefon dolu şu an
Sarangni
Üye
Tipo ayrıca Gio dan 50 kat iyide değilmiş
Şöyle bir göz attım ram 512 işlemci cortex a5 bunun dışında cokta bir fark yok.
millantorry
Üye
yaa abiler ben gio kullanıyorum ne yapcağımı bilmiyorum 4.0.2 yi kullanmak istiyorum yani bu konu ile ilgili hiç bişey bilmiyorum bana yardımcı olana dua edicem facebooktan