Öneri lumia 1520 alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
lumia 1520 alınır mı ?
merhaba şuanda iphone 5 ve lg g3 beat kullanıyorum fakat lg ye alışamadım arayüzü çok farklı geliyor iphonedanda sıkıldım desem yeridir android ve ios kullandıktan sonra wp nasıl gelicektir ve şarjı falan iyi gider mi bide uygulama sıkıntı olur mu normalde oyun oynamam whatsapp swarm gibi uygulamaları kullanırım bunlar sıkıntı olur mu 1 sene önce arkadaşımda lumia vardı foursquare sorunluydu 1 haftada öyle kaldı o günden beri wp nin store una fazla güvenmiyorum sizce almalımıyım ?

arkadaşlar birde kullananlar söyleyebilir mi whatsapp ne durumda android ios gibi güncel mi yoksa oda geriden mi geliyor

Son düzenleme:

Peocawe

Peocawe

Üye
geçen seneye göre çok fazla gelişti mağazası. 1520 ile en iyi wp deneyimini yaşayabilirsin. bana kalirsa iphone 5 de kal ama farkli tat istiyosan 1520 iyi bir seçim. ama 930 ve 830 a da göz gezdirebilirsin daha yeni cihazlar.

• Beğen
Tepkiler: 3onur5

Emre

Üye
lumiada iphone 5deki gibi bi mağaza yok! instagram 1 sene oldu gncleme yok!
foursquare için yorumlara burdan bakabilirsin

swarm var ama mesajlaşma özelliği yok galiba

• Beğen
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Arkadaşım merhaba öncelikle. Ios platformundan çıkıp gelebileceğin en mantıklı yer wp dir bunu herkes bilir. stabillik olarak ios ile yarışır tüm popüler uygulamalar mğazada mevcut başkasına inanma buradan kendin bak ne var ne yok. şarja gelince 1520 3400 mah batarya kullanıyor. iphone5 1440 mah. siz karar verin buna da :) ayrıca yukarıdaki yorumda belirtildiği gibi 1520 gerek ekranı gerekse donanımı olarak en iyi wp deneyimi yaşayabileceğiniz cihazdır. (sarı rengi tavsiyedir) :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve 3onur5

MaxipmaN

Üye
Mağazaya bi goz at uygulamalar güncelleniyor mu yorumlara falan sonra karar verirsin

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben iki ay önce 1520 aldım süper bir cihaz,tavsiye ederim.

• Beğen

ArMaGeDdOn_87

Üye
Kesinlikle şu aşamada tavsiye etmem,uygulama yok ve sen cihazı alcaksın ve wp10 güncellemesi için 1 sene daha bekliceksin,karar senin ayrıca 6 inç olayını da bi daha düşün istersen

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

Şu videolara bir bak derim :)
Eğer wp düşünürsen 1520 şu an en iyi seçim olur

• Beğen
Tepkiler: 3onur5 ve Esendağlı
3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
geçen seneye göre çok fazla gelişti mağazası. 1520 ile en iyi wp deneyimini yaşayabilirsin. bana kalirsa iphone 5 de kal ama farkli tat istiyosan 1520 iyi bir seçim. ama 930 ve 830 a da göz gezdirebilirsin daha yeni cihazlar.
lumia nın yeni telefonları biraz pahalı geldi bide 1520 ekranı büyük diye cezbetti biraz
lumiada iphone 5deki gibi bi mağaza yok! instagram 1 sene oldu gncleme yok!
foursquare için yorumlara burdan bakabilirsin

swarm var ama mesajlaşma özelliği yok galiba
Mağazaya bi goz at uygulamalar güncelleniyor mu yorumlara falan sonra karar verirsin
mağazaya baktım çoğu kişi ya sövmüş yada olumsuz yorumlar bırakmış eğer alırsam uygulama konusunda baya bi sıkıntı çekeceğim gibi geliyo
Kesinlikle şu aşamada tavsiye etmem,uygulama yok ve sen cihazı alcaksın ve wp10 güncellemesi için 1 sene daha bekliceksin,karar senin ayrıca 6 inç olayını da bi daha düşün istersen
daha önceden note 2 kullandım büyük ekran kullanması keyifli oluyor şarjı uzun gidiyomuş ekran kalitesi güzel tek sorun güncellemeler ve uygulamalar işte
Arkadaşım merhaba öncelikle. Ios platformundan çıkıp gelebileceğin en mantıklı yer wp dir bunu herkes bilir. stabillik olarak ios ile yarışır tüm popüler uygulamalar mğazada mevcut başkasına inanma buradan kendin bak ne var ne yok. şarja gelince 1520 3400 mah batarya kullanıyor. iphone5 1440 mah. siz karar verin buna da :) ayrıca yukarıdaki yorumda belirtildiği gibi 1520 gerek ekranı gerekse donanımı olarak en iyi wp deneyimi yaşayabileceğiniz cihazdır. (sarı rengi tavsiyedir) :)
merhaba
ios ve android sıktığı için wp yi denemek istiyorum 6'' ekranda baya bi keyifli olucaktır
arkadaşlar birde kullananlar söyleyebilir mi whatsapp ne durumda android ios gibi güncel mi yoksa oda geriden mi geliyor

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

ersncak42

Üye
Kardeş wp stabil diyene inanma bak 8.1ile ayarlara giriyorum orda bile saçma sapan surduruluyor yazısı ile bekletiyor beni bi muzik çaları var deli gibi kasıyor multitasking symbian kadar bile değil bak bi uygulamadan diğerine geç seni 2-3 saniye surduruluyor diye bekletiyor belki de bu saydıklarım 1520 de yoktur ama wp daha gelişmesi lazım şimdi gelip bana wp yi savunacak adam telefonunda müzik çaları açsın eğer kasmıyorsa öyle yazsın

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Kardeş wp stabil diyene inanma bak 8.1ile ayarlara giriyorum orda bile saçma sapan surduruluyor yazısı ile bekletiyor beni bi muzik çaları var deli gibi kasıyor multitasking symbian kadar bile değil bak bi uygulamadan diğerine geç seni 2-3 saniye surduruluyor diye bekletiyor belki de bu saydıklarım 1520 de yoktur ama wp daha gelişmesi lazım şimdi gelip bana wp yi savunacak adam telefonunda müzik çaları açsın eğer kasmıyorsa öyle yazsın
Eğer ayarlara tıkladığında sürdürülüyor yazısı çıkıyorsa, senin cihazında sorun var kardeşim.

. Lumia 1520 wp için en iyi seçim olacaktır. Kamerası desen, 10 numara, tartışmasız. Batarya, rahat 2 gün gider, bir günü bitirmen bile zordur diyebilirim. Ekranı zaten mükemmel, yazılımsal problemi yok, donma yavaşlama, SÜRDÜRÜLÜYOR yazısı.. Bunlar en nadir 1520 de çıkan hatalar ama ben şahsen hiç rastlamadım diyebilirim. Senin için tek sorun, mağazası olacaktır. Mağazasında uygulama yok diyen arkadaşlar, emin ol cihazı bir kere eline almayan insanlardır. Senin dediğin uygulamalar var ama güncellemeler diğer sistemlere göre daha geç geliyor. En son ki güncellemeyi aynı anda verdiler ama şimdi whatsap tan arayıp konuşabilme güncellemesi şuan gelmedi sanırım. Sen gene cihazı eline al,her şeyine bak, öyle karar ver. Ben öneririm

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Aytaç-01

MaxipmaN

Üye
Eğer ayarlara tıkladığında sürdürülüyor yazısı çıkıyorsa, senin cihazında sorun var kardeşim.

. Lumia 1520 wp için en iyi seçim olacaktır. Kamerası desen, 10 numara, tartışmasız. Batarya, rahat 2 gün gider, bir günü bitirmen bile zordur diyebilirim. Ekranı zaten mükemmel, yazılımsal problemi yok, donma yavaşlama, SÜRDÜRÜLÜYOR yazısı.. Bunlar en nadir 1520 de çıkan hatalar ama ben şahsen hiç rastlamadım diyebilirim. Senin için tek sorun, mağazası olacaktır. Mağazasında uygulama yok diyen arkadaşlar, emin ol cihazı bir kere eline almayan insanlardır. Senin dediğin uygulamalar var ama güncellemeler diğer sistemlere göre daha geç geliyor. En son ki güncellemeyi aynı anda verdiler ama şimdi whatsap tan arayıp konuşabilme güncellemesi şuan gelmedi sanırım. Sen gene cihazı eline al,her şeyine bak, öyle karar ver. Ben öneririm
Clash of clans ne zaman cıkar laptopa kuracam da :ehe

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Clash of clans ne zaman cıkar laptopa kuracam da :ehe
Clash of clans google'e bağlı olduğu sürece wp'ye gelmez. Laptop'da bluestacks veya şu yeni arc welder ile kurabilirsin. Coc çalışır mı bilmem ama candy crush gibi oyunlar sorunsuz çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Clash of clans google'e bağlı olduğu sürece wp'ye gelmez. Laptop'da bluestacks veya şu yeni arc welder ile kurabilirsin. Coc çalışır mı bilmem ama candy crush gibi oyunlar sorunsuz çalışıyor.
bluestacksta saçma bi şekilde fanı dengesiz çalışıyor, dün gene hızlanmadı baktım ısınmış gene pc, sildim laptoplara uygun bi program kesinlikle değil diğerine bakayım

wpfurkan

wpfurkan

Üye
bluestacksta saçma bi şekilde fanı dengesiz çalışıyor, dün gene hızlanmadı baktım ısınmış gene pc, sildim laptoplara uygun bi program kesinlikle değil diğerine bakayım
Arc welder'de denedim olmuyor yüklenme ekranında donuyor.

Hodor

Üye
Düşünmen hata imkanın varsa 2-3 tane al konu komşuua dağıt bence lumiyaları :)

Son düzenleme:
  • Beğen
enterneoll

enterneoll

Üye
Almak için erken bence tabi bunu 1520 için değil tüm sistem için söylüyorum. İos ve androide gelen uygulamaları geçtim güncellemeri bile geç geliyor düşünsene instagram facebookun elinde ve en son 1 yıl önce güncellenmiş.

• Beğen
oznkrts

oznkrts

Üye
yani büyüklük sorun degilse bence piyasadaki en iyi fiyat performans ürünü 930 da bakabilirsin daha estetik olur ve mağaza söylentilerine aldanma sadece belli başlı bi kaç yapımcı yok bunlardan en hissedileni supercell sanırım eğer oyun fanı degilsen magazada her uygulama istemciler sayesinde diger platformlardan daha iyi yani atıyorum 6 tag uygulaması ile instegramdan resim ve videoları buluta veya cihaza kaydedebiliyoruz veya my tube sayesinde hep youtubeden müzik açıp onu arkaplana alıp facebook felan bakabiliyoruz veya sadece sesini uygulamanın içine kaydedebiliyoruz oyun hariç diger uygulamalarda sıkıntı yaşamazsın ama aksesuar olarak çok sıkıntı yaşarsın

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Git bir mağazaya incele. Uygulama mağazasına da gir bi bak bakayım. Eğer istediğin uygulamalar varsa gayet güzel bir cihaz.

• Beğen