Tavsiye Windows Phone ve Lumia 1520 Hakkinda Sorularim Var

Sponsorlu Bağlantılar

vavavom

vavavom

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone ve Lumia 1520 Hakkinda Sorularim Var
Herkese merhaba. Arkadaşlar Windows Phone nasıl ? Android e gore stabildir heralde . Androidden Windows Phoneye gecersem ne kaybederim ? Hatalari var mi ? Lumia 1520 yi dusunuyorum nasildir ? Windows 10 alacak mi kullananlar memnun mu ? Cevaplarsaniz sevinirim iyi forumlar

ersncak42

Üye
Oyun oynamazsan fazla uygulama kullanmam dersen guzel telefonlar her istediğin oyun veya uygulamayı bulamazsın.herkes gibi stabil demiyeceğim çünkü 8.1 den sonra stabillik kalmadı ama androide göre her turlu hızlı ve kararlı çalışıyor
Stabil değil derken benim telefonum lumia 925 sonuçta 1520 den çok düşük 1520 tabi daha hızlı ve stabildir bilmiyorum onu kullanan biri cevaplar şimdi :)

vavavom

vavavom

Üye
    Konu Sahibi
Sdn de ukt videosuna baktim bazi uygulamalri guncellemiyordu ben genelde sosyal aglarda bide fotoğraf cekmek icin kullanirim ozelliklede ozcekim
Periscope hala gelmedi demi bide windows 10 alacak mi ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
wp yi seçme amacın ne farklılık mı istiyorsun android de yoğun şekilde uygulama kullanıyorsan bazı eksilikler var periscope daha gelmedi sadece onunla çekilen videoları izliye biliyoruz paylaşma yok daha, tüm wp cihazlar windows 10 alıcak o konuda sıkıntı olmasın, öz çekim olarak 1520 tatmin etmiye bilir fena değildir ancak onun için lumia 725 var 5mp ön kamera 1520 de 2mp olması lazım ancak onlar için farklı uygulamalar ile hiç bir tuşa basmadan arka kamera size çevirip tutugunuzda direk çekim yapabiliyor, tavsiyem sana biraz daha beklemen acelen yoksa eylül gibi windows 10 mobile li ilk telefon çıkacak üst seviye amiral gemisi onda çok güzel özellikler olucak iris tarayıcı 3d touch uzatan kontrol ellemeden w10m full sürümü daha bir çok şey

man20

man20

Üye
Eski nesiller artık alınmaz. Güncelleme gelcek ama bence yeni nesil teller kadar seri ve kararlı olmicak ve wp 10'un her özelliğini de alacağını sanmıyorum. Yine bi ayrım filan yapacaklardır. O yüzden de yeni çıkacak olan windows phone 10'lu tel almanızı öneririm. Yani bekleyin. Eskiler artık alınmaz.

KaraKral1907

KaraKral1907

Üye
bence güzel bir seçim olur 1520 en iyisi gibi

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bu tür geçişlerle ilgili öncelikle
neden böyle bir karar verdiğinizi, şimdilik elinizdeki sistemden kaçış nedeninizi,
işletim sistemlerinde ne aradığınızı, nelerin sizi memnun ettiğini
Gibi sorulara vereceğiniz yanıtlar çok önemlidir.
Sorunuzda sadece Stabil konusuna ağırlık vermişsiniz.
Eğer sizin için kararlı ve sağlam bir alt yapı, seri çalışma, microsoft'un güncelleme alt yapısı ve güzelliği ise tam aradığınız sistem.
Sadece bu soruya vereceğiniz cevap ile yetinmek istiyorsanız iPhone de tercih edilebilir.(tarafsız bir gözle bakıyorum)
O yüzden iyi düşünmeniz lazım.
Türkiye ye yeni gelecek olan 640 XL, 940 XL gibi modelleri bekleyebilirsiniz.
veya halen piyasada olan L 830, L 930 lar da rahatlıkla severek kullanabileceğiniz telefonlar..
Ayrıca, şu anda Teknik Preview olarak da deneme sürümünde olan Windows 10 Mobile de ileriki aylarda gelecektir.
Almak istediğinizi söylediğiniz L 1520 de çoğunluğun üzerinde anlaştığı gibi iyi telefon, tek dezajantajı 6 inc olması.

vavavom

vavavom

Üye
    Konu Sahibi
Androidden kaçış sebebim stabil olmaması kasma yapması güncelleme sorunları vs
Şuan S4 kullanıyorum en kötü oyunda bile kasma yapacak neredeyse. Kilit ekranında takılı kalıyor ve son zamanlarda aşırı ısınmaya başladı.
S6 fln düşünüyordum ama ne biliyim ya aynı sorunlar ondada olursa? Bu yüzden WP ile İphone düşünüyorum.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Androidden kaçış sebebim stabil olmaması kasma yapması güncelleme sorunları vs
Şuan S4 kullanıyorum en kötü oyunda bile kasma yapacak neredeyse. Kilit ekranında takılı kalıyor ve son zamanlarda aşırı ısınmaya başladı.
S6 fln düşünüyordum ama ne biliyim ya aynı sorunlar ondada olursa? Bu yüzden WP ile İphone düşünüyorum.
W.Phonelerin Oyunlarla ilgili performansları nasıldır bilmiyorum.
S2,s3,s4,s5,s6 tüm bunlarla ilgili şimdiye kadar hep duyduğum şeyler: patlama, ısınma, kasma ve pil..
WPhone ile iPhone üzerinde durabilirsiniz.
Fazla pinpirikli :) ) ) bir durumda iseniz şunu düşünün, dünyanın sonu değil, sonuç ta 2-3 yıl kullanıp değiştireceksiniz..
Alın birini kullanın memnun kalırsanız devam, değilse diğer sisteme geçersiniz..

vavavom

vavavom

Üye
    Konu Sahibi
Aslında uzun süredir WP düşünüyorum Lumia 1020 almayı düşünüyordum. Ama Gittim S4 aldım. Fotoğrafçılık uygulamalrı fln nasıldır ?

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Bende 1 ay sonra Lumia 1020 alacağım. Teknosa fiyatına baktım 1900 liraydı fakat başka mağazalarda 1200 liraya buldum. Kamera olarak 41 mp nokia kamerası var. 2gb ram var ve işletim lstemi wp olunca pek şüpe etmedim fakat biraz eski model ama kamerası için alacağım :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Hala telefon almadın mı sen ? :D Ben bile bu kadar uzun süre düşünmem bir şey alırken çok inceleyen birisiyimdir. Bu gidişle telefonsuz kalırsın sen. :D

vavavom

vavavom

Üye
    Konu Sahibi
Hala telefon almadın mı sen ? :D Ben bile bu kadar uzun süre düşünmem bir şey alırken çok inceleyen birisiyimdir. Bu gidişle telefonsuz kalırsın sen. :D

Jsjs oyle olacak gibi
Etrafimdaki herkes bana WP yi onermiyo. Onlar hep aklimi karistiriyo. S6 fln al diyolar ne biliyim biraz daha WP yi arastirmaliyim

Luck Star

Luck Star

Üye
Wp alırsan bari 2.el al. Sıfır 2000 ise 1 ay sonra 2.el 1000 lira. Sistemi sana uygunsa 1520-930 alabilirsin...

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende 1 ay sonra Lumia 1020 alacağım. Teknosa fiyatına baktım 1900 liraydı fakat başka mağazalarda 1200 liraya buldum. Kamera olarak 41 mp nokia kamerası var. 2gb ram var ve işletim lstemi wp olunca pek şüpe etmedim fakat biraz eski model ama kamerası için alacağım :)
Ben 1020 almanı tavsiye etmem (kullanmış birisi olarak)o paraya(1200 ₺)temiz ikinci el 1520 yada 930 al bence yada sıfır 830.ben 1020 yi satıp 1100 ₺ ye temiz garantili 1520 aldım kafam rahat,bence şuan en iyi wp telefon 1520.

Invoke

Invoke

Üye
Bence de 1020 almayın. Almadan önce de Windows Phone kullanıcılar kulübüne bir bakın. @vavavom @Murdoc Massaka

vavavom

vavavom

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bişey sormak istiyorum. Hrc One M9 niye kamera testinde bu kadar cuvalladi ?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bence de 1020 almayın. Almadan önce de Windows Phone kullanıcılar kulübüne bir bakın. @vavavom @Murdoc Massaka
Değerlendirme olarak fazla önyargılı olmuş..
Neyseki kullananları okuyun, sorun anlamına gelen ilave önerin önyargıyı biraz olsun kırmış.

Emre

Üye
1020 eski bir model fakat 41MP kamerası için alınabilir. onun dışında LG G4 Veya S6 öneririm.