a.emre
Üye
Tarih konusunda yanılmışım, özür dilerim. G2'nin çıkış tarihini 2012 Eylül-Ekim'i gibi hatırlıyordum, Eylül 2013'müş. Akıllı telefon dediğimiz alet, şarj olurken üzerinde yumurta pişirilecek kadar ısınmaz, kamerayı açınca kilitlenmez, zar zor açtığımız kamera bizi yeşil bir ekranla karşılayıp istediğimiz görüntüyü almamazlık yapmaz, gelen aramayı kapatamamak gibi sorunla karşı karşıya bırakmaz, attığımız mesajı alıcısına iletir bizleri gelmeyecek bir cevap için bekletmez, piyasaya çıkan oyun ve uygulamaların gelmesi için 1 yıla kadar uzayan sürelerle bekletmez, kablosuzu kapatmak istediğimizde kapatır, hücreseli açmak istediğimizde açar, kulaklıkla müzik dinleme istediğimizde sesi hoparlörden vermez, güncelleme yaparken defalarca güncellemeyi indirip yüklememezlik yapmaz. Daha birçok sorun var bunun gibi, forumdaki birçok kişi gibi benim de yaşadığım. Emin olun WP'den sonra herhangi başka bir işletim sistemine geçince ne kadar kısıtlı olduğunu anlıyorsunuz. Eskiden WP daha stabil diye avunuyorduk, şimdi o da kalmadı. Ölü doğmuş olan bir işletim sistemi mi modası geçmeyen sistem, güldürmeyin. Daha önce de dediğim gibi kasa kalitesi telefonun daha uzun ömürlü olduğunu belirtmez, etkenlerden biridir sadece. 21 güncellemeyle adam olamamış sisteme sahip telefon titanyumdan yapılsa neye yarar? Amacım kesinlikle tartışma çıkarmak veya bir markayı kötülemek değil, zaten diğer konulardaki mesajlarıma bakarsanız ne demek istediğimi belki daha iyi anlayabilirsiniz.bazı şeylere izin veriyor. akıllı telefonu akıllı telefon olarak kullanabiliyorsun yani.
uzun süreli kullanımda işin içine dayanıklılık girer. bu yüzden 1520 dedim. kıyasladığın cihazlardan Lumia 920 2012 de lg g3 ise 2013 de çıktı. 1 yılda devrim mi olur sanki diyeceksen de ip5s ile ip6 arasındaki farka bak. buda senin lg g2 nin önce çıkmış gibi gösterdiğin tezini yıkar. uzun ömürlü dedim çünkü lg g2 ile 1520 nin çıkış tarihleri yakın. ancak 1520 şuan daha kullanılabilir bir cihaz.
paranın kolay kazanılmadığından bahsetmişsiniz . evet bu yüzden fp ürünü olan 1520 yi tavsiye ettik. çabuk modası geçen androidleri değil...

he sen gidipte telefonunda stabil çalışmadığı yüklemesinin tavsiye edilmediği 920 cihazına güncellemeyi yapmışsan dediklerin normaldi. Eskiden. Ancak şuan 920 de bile iyi bir durumda w10 . Lumia 520 de bile bu problemler yok...