Tavsiye Windows Phone ve Lumia 1520 Hakkinda Sorularim Var

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Evet nihayet Lumia 640 XL satışa sunulmuş..
Bundan sonra mağazalara tek tek düşmeye başlar..
Her bakımdan da yeni teknoloji..
Öneririm.. fiatı da 900'e yakın

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
1020 eski bir model fakat 41MP kamerası için alınabilir. onun dışında LG G4 Veya S6 öneririm.
Sıfırı 1150 - 1200 arasında olduğu için alınabilir L1020, hem kamera performansı da üst düzey. Ben kameraya fazla önem veriyorum zaten. Bunun yanında 2gb ram var ve wp işletim sistemi için tatmin edici olur.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Invoke

Invoke

Üye
Değerlendirme olarak fazla önyargılı olmuş..
Neyseki kullananları okuyun, sorun anlamına gelen ilave önerin önyargıyı biraz olsun kırmış.
Ön mü yargılı olmuş? 1020 eskidi artık ve sırf kamera için almak mantıklı gelmiyor. Almadan önce de kullanıcı kulubüne bakarsa burada aldığından daha iyi bilgi alır.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Ön mü yargılı olmuş? 1020 eskidi artık ve sırf kamera için almak mantıklı gelmiyor. Almadan önce de kullanıcı kulubüne bakarsa burada aldığından daha iyi bilgi alır.
Eski ya da yeni. Kullanıcının bilinçli bir şekilde tercih yapabilmesi önemli.
Hiç soru sormadan, araştırmadan gidip almadansa, ben burada soru sorarak insanların verdikleri cevaplara göre kararını şekillendiren insanları alkışlıyorum.
Eski bir telefon modeli, bir kullanıcı için günü geçmiş olarak nitelendirilebilir, bir başka kullanıcı için de "işte aradığım bu" şeklindeki özelliklerle dolu olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
1020 almayı düşünen arkadaşlara sesleniyorum, almayın. Eski nesi işlemci barındırdığı için 4K video çekim özelliğini bile alamadı o 41MP kameraya. Lumia almayı düşünenlerde sonu 20 ile bitenlerden sadece 1520 alınabilir durumda, QSD800 işlemciden dolayı.
1520 için merak edilen sorularınız varsa yakın zamanda açılmış bir konu Windows Phone tarafında mevcut. Oradaki mesajları okuyun. Yine de bir sorunuz olursa yazın, cevaplarım.