Anket Nokia geri dönerse tercihiniz ne olacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia akıllı telefon piyasasına geri dönerse tercihiniz ne yönde olur?

• Windows Phone'lu telefon çıkarırsa dönebilirim

Kullanılan: 32 14.6%
  • Android'li telefon çıkarırsa dönebilirim

Kullanılan: 83 37.9%
  • Meego'lu telefon çıkarırsa dönebilirim

Kullanılan: 29 13.2%
  • Symbian'lı telefon çıkarırsa dönebilirim

Kullanılan: 40 18.3%
  • Nokia geri dönse de Microsoft Lumia kullanmaya devam ederim

Kullanılan: 28 12.8%
  • Kararsızım, hele bir geri dönsün bakarız

Kullanılan: 38 17.4%
  • Nokia'ya geri dönmem

Kullanılan: 27 12.3%

• Kullanılan toplam oy
    219
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
Nokia geri dönerse tercihiniz ne olacak?
Zaman zaman Nokia'nın önümüzdeki yıllarda akıllı telefon üretebileceği söylentileri oluyor. Böyle bir durumda eski Nokia kullanıcılarının tercihi ne yönde olur merak ediyorum. Özellikle Lumia kullananlar Nokia ile Lumia arasında tercih yapmak zorunda kaldıklarında hangisini tercih edecekler. Ciddi bir çıkmaza girebiliriz gibi geliyor bana. Bu konuda sözü ankete bırakalım. Buyrun :)

Seçenek: 3
Süre: 7 gün

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
bir tarafta çok güçlü ve şimdiye kadar hiç strateji hatası yapmamış Microsoft var. Diğer tarafta symbian ve meego hakkında strateji hatası yapmış Nokia var. Sanırsam nokianın yeni dostu da google android olacak. Tabii ki Windows Phone a, Lumia ya devam şimdilik sıkıntı yok ;)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve maydinmaydin
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
Ben hala kararsızım öyle seçeneklere bakıyorum ne seçicem diye :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Emre

Üye
bir fırtına kopacak ama cıg kimin üstüne düşecek bakalım ;)
kücükler büyükleri yedi, büyükler pusuya yattı
bu arada kim ne söylerse söylesin nokia sız teknoloji olamaz.

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01 ve saynesim
Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Bekleyip göreceğiz :hmmm

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Kafanı yorma arkadaş dönmez kısa vadede

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Nokia ve google, pek iyi ikili olmaz gibi, mantık hatası oluşur.Nokia, Nokia olarak dönmek isterse eğer daha geliştirilmiş Symbian veya Meego ile bunu gerçekleştirebilir.

• Beğen
Tepkiler: byibo ve Aybin.Kilic
emz

emz

Üye
Ben Lumia derim. Android sevmiyorum. Belki ilk Nokia olduğu için wp seçtim ancak ne diyeyim sistemi sevdim. Bundan sonra Lumia olsun benim olsun ;)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
0MG90

0MG90

Üye
Kendisini anca Android ile kurtarır ama ben yoluma Sony ile devam ederim
Konuda WP'de ama :D

Emre

Üye
Birçok uzmanın yorumuna göre Nokia’nın bu anlaşmayla büyük bir hata yaptığı, fakat Android’le tekrar pazara iyi bir giriş yapabileceği söyleniyor. Hatta Google’ın önemli yöneticilerinden olan Eric Schmidt, Google’ın kapılarının Nokia’ya her zaman açık olduğunu söyleyerek aradaki buzların tekrar eriyebileceğinin sinyallerini verdi.

• Beğen
Tepkiler: byibo
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Meego diyorum baskada sozum yok.

• Beğen
Tepkiler: ON9
braayn

braayn

Üye
nokianın son amiral gemilerinden L1520 kullanıyorum ve MS bu cihaza en son vereceği final güncellemesi sonrası cihazda halen şunları şunları yapamıyoruma gelirse satar Nokianın Android sürümüne geçerim.Şuan denim ile kafam rahat ama yeniliğede açım o yüzden bütün açlığımı doyuracak bir wp 10 bekliyorum .

• Beğen
Tepkiler: byibo
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Nokia meegoyu geliştirip çıkarsa iyi olur ama riskli çünkü piyasa pek yeni bir sistemin gelişini kabul edecek gibi görünmüyor (ama belli olmaz)
symbian ise çon eskidi, sıkıtı olur millet onu kasıntılı sistem olarak biliyor
benim kafamda başka tilkiler geziyor
malum microsoftun Nokiayı bilinçli olarak zayıflattığına dair söylentiler var ilk duyduğumda ben de inanmamıştım ama kusursuz bir sistem olan meegonun öksüz bırakılışı nokianın sadaka verir gibi bir paraya cihaz-servis bölümünün satılışı derken ben de kuşkulanmaya başladım
şimdi düşününya doğru çıkarsa; hop bir dava ve lumialar nokialanır meego iyiden iyiye gelişir (tizen olarak değil 1.2den devam eder ama android5e diş atacak kadar gelişir ) sonra lumialar nokia markasıyla ve meego kusursuzluğuyla geri döner

keşke böyle olsa ilk çıkmasını istediğim model için -lumia 1820 ve 935 konseptim konusuna bakabilirsiniz
Ben hala kararsızım öyle seçeneklere bakıyorum ne seçicem diye :)
ben biliyorum ne seçeceğimi seneye lumia 1520 alacam onunla nokia geri dönene kadar takılacam

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
StartTheGame

StartTheGame

Üye
Hele Bi geri dönsünde bakarız , Nokia çok iyi yapıyor telefonlarını ama işte piyasa karman çorman bi geri donsun iyi bi telefon çıkarsın bakarız

exp_l0it

exp_l0it

Üye
symbian ise çon eskidi, sıkıtı olur millet onu kasıntılı sistem olarak biliyor
gayet de seri olarak kullanıyorum hala :ehe
symbian/meego farketmez hibrit olmayan kendi işletim sistemleri ile geri gelsin adam gibi geliştirip çok rahat dönerim.
gördüğüm kadarıyla symbianın neredeyse hiç hatası yok ne virüsü var ne bişesi

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Nokiası falan umrumda değil. Kalite olarak severim ama şirket, satış stratejileri vs olarak günahımı bile vermeyecek derecede sevmem. Telefonu kaliteliyse, donanımı, fiyatı vb iyiyse alırım. Değilse Note serisi bir telefon falan alırım. Babamın malı değil sonuçta.

byibo

byibo

Üye
ben nokia'nın symbian'ı geliştirmeye devam edip iyi bir donanımla gelmesini çok isterim ve kim ne derse desin android'de olan birçok özellik nokia'da en başlarda symbian vardı

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Valla android cihaz Nokia dahi olsa alacağımı pek sanmıyorum, lumialar şuan kalite olarak ve de wp sistem olarak umut vadediyor o yüzden lumia ya devam.

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
gayet de seri olarak kullanıyorum hala :ehe
symbian/meego farketmez hibrit olmayan kendi işletim sistemleri ile geri gelsin adam gibi geliştirip çok rahat dönerim.
gördüğüm kadarıyla symbianın neredeyse hiç hatası yok ne virüsü var ne bişesi
millet öyle biliyor yoksa Ufak tefek geliştirmeler ile gayet iyi iş görür
hala arada eski c601imi kullanıyorum
video oynatıcısı müzik oynatıcısı bildirim merkezi(kısmen) dosya yöneticisi wpden daha iyi

• Beğen
Tepkiler: ihsan.snmz ve byibo

Üst Alt