Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118

Galaxypower

Üye
insallah oledir biz yaniliyozdur yarin falan yayinlar

• Beğen
Tepkiler: Woleee

stuxnet

stuxnet

Üye
Bir umut bekliyoruz :) @Aziz04

Galaxypower

Üye
yarin ins maxicepi actigimda mesajlar bolumu dolup tasmis aziz ustad rom yukleniyor diye aciklama yapar insallah

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
arayın adamı basına bir sey falan mi geldi acaba

Galaxypower

Üye
vala bak aklima gelmedi degil :yuru

ege099

ege099

Üye
Ya arkadaşlar abuk subuk şeyler yazıyorsunuz biriniz diyor rom işlerini bıraktı biriniz diyor basına bir şey mi geldi bu adamın hiçmi işi gücü yok sanki kendini sadece rom yapmaya adadı eşi vardır dostu vardır ne bileyim onlarla birlikte zaman geçiriyordur biraz anlayışlı olun

• Beğen
Tepkiler: helppo

Galaxypower

Üye
Ya arkadaşlar abuk subuk şeyler yazıyorsunuz biriniz diyor rom işlerini bıraktı biriniz diyor basına bir şey mi geldi bu adamın hiçmi işi gücü yok sanki kendini sadece rom yapmaya adadı eşi vardır dostu vardır ne bileyim onlarla birlikte zaman geçiriyordur biraz anlayışlı olun
haklisin sapitik gibi

stuxnet

stuxnet

Üye
Sapıtmanın alemi yok beyler..

Galaxypower

Üye
rom yinemi gelmedi ya
aziz baskan v3 beklemedeyiz :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Woleee
KadirrCan

KadirrCan

Üye
Aziz hocam ram bellek kullanımı neden bu kadar yüksek ? Birde ram kullanımını düşürmek için ne yapmalıyız ? Şimdiden teşekkür ediyorum :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Burakhan78
KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
Boofle kernel yukle aziz04 un ayarlarini yap duzleri ben kullanmıyorum ama yorunlari cok olumlu yorumlarını oku

• Beğen
Tepkiler: mesut0114
yunus5556

yunus5556

Üye
hocam klavyede simgeleri nasıl kaldırırız yazarken yavaşlatıyor

edibo

edibo

Üye
Adminim :çay::maxicep:Aziz üstadımız nerelerde acaba rom ile ilgili bir gelişme varmı:s

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
Üstadı Tanri dağına uğurlamis olabilirler ;)

Galaxypower

Üye
beyler aziz rom işlerini bıraktı heralde çarşamba dedi cuma bugün

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Arkadaşlar insanların özel hayatına saygınız olsun biraz.Koskoca adam tek derdi bu değil ki.Ayrıca bu onun görevi falan da değil boş zamanlarında yaptığı bir iş.Böyle yaparak soğutursunuz adamı iyice.Tamam herkes onun işini iyi yaptığının farkında ama bu kadar insanların üstüne gitmeyin.Mesajlara baktım da telefonunu arayın mesaj atın diyen falan olmuş.Ayıp arkadaşlar koskoca adamlarsınız oyuncak diye tutturan çocuklar gibi davranmayın lütfen.Keyifli forumlar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: helppo, deadhmachine ve Woleee
Adem Da

Adem Da

Üye
Guzel bi rom olacak gibi

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
arkadaşlar azizin editlediği v11 romda ram kullanımı fazla deil ama kasma var arayüze dönüş falan geç oluyo bi uygulamadan çıkınca nasıl yapabilirim kernel mi değiştiriyim.

• Beğen
Tepkiler: ossimone
litsaw

litsaw

Üye
Hotspot çalışmıyor gidip geliyor

Üst Alt