cici60
Üye
ÇAKMA s5 kullanmışssın demişssinde! burda Samsung fanlığı yapma bana ben yılladır Samsung kullanan biriyim root rom bütün cihazlarımda sonuna kadar kullandım imzamdan kullandığım cihazları takip edebilirsin! S5 kötü bi cihaz demiyorum ama sony kadar iyi değil her konuda kıyaslayabiliriz.Sen S5 kullanmamissin kardeşim veya cakma s5 kullanmişsin☺
Sarj kapagi kopanlara samsung ücretsiz değişim sağlıyor ve suda geçirmiyor. Ultra tasarruf modunda çığır acti 12 gun gidiyor şarji senin anlatmak istedigin nedir ??
Kamera program vs hepsi ayni sekilde s5 tede var ayrıca kalp sensörude mevcut parmak izi vs.
Tüm androidler google bağlı..
- Şarj kapağı nekadar değişirsen değiş kopacak sürekli çünkü kaliteli değil. Sony bunu düşünüp dock yapmış Google'dan bakabilirsin.
- Nekadar tassaruf gücü fln yazsada göstermelik bi program hangi telefon 2 hafta gitti ki ? sony bile gitmez lakin normak tassarufta sony işini biliyo arka planda çalış uygulamaları kapata biliyosan
- Kamera konusunda Sony kullandıysan hiç kıyaslma gereği bile duymazsın çünkü Sony 40 50 tane uygulması var farklı farklı hiç biri samsungta yok.
- Samsungdaki gereksiz bu zaman kadar hiç kullanmadığım uygulamaları sayma hepsi arka planda çalışıp şarj tüketen gereksiz ram tüketen uygulama.. rootlayıp hepsini kaldırıyodum.( devamlı elinden düşürmüysan telefonu parmak izi gereksiz oluyor hem bi süreden sonra parmak açıtıyo kullanmak ihtiyacı duymuyosun)
- bana kendi kullanmadığım bi cihazı anlatma kardeş..
Son düzenleme: