Karşılaştırma S5 mi Z2 mi alayım??

Sponsorlu Bağlantılar

cici60

cici60

Üye
Sen S5 kullanmamissin kardeşim veya cakma s5 kullanmişsin☺
Sarj kapagi kopanlara samsung ücretsiz değişim sağlıyor ve suda geçirmiyor. Ultra tasarruf modunda çığır acti 12 gun gidiyor şarji senin anlatmak istedigin nedir ??
Kamera program vs hepsi ayni sekilde s5 tede var ayrıca kalp sensörude mevcut parmak izi vs.
Tüm androidler google bağlı..
ÇAKMA s5 kullanmışssın demişssinde! burda Samsung fanlığı yapma bana ben yılladır Samsung kullanan biriyim root rom bütün cihazlarımda sonuna kadar kullandım imzamdan kullandığım cihazları takip edebilirsin! S5 kötü bi cihaz demiyorum ama sony kadar iyi değil her konuda kıyaslayabiliriz.
- Şarj kapağı nekadar değişirsen değiş kopacak sürekli çünkü kaliteli değil. Sony bunu düşünüp dock yapmış Google'dan bakabilirsin.
- Nekadar tassaruf gücü fln yazsada göstermelik bi program hangi telefon 2 hafta gitti ki ? sony bile gitmez lakin normak tassarufta sony işini biliyo arka planda çalış uygulamaları kapata biliyosan
- Kamera konusunda Sony kullandıysan hiç kıyaslma gereği bile duymazsın çünkü Sony 40 50 tane uygulması var farklı farklı hiç biri samsungta yok.
- Samsungdaki gereksiz bu zaman kadar hiç kullanmadığım uygulamaları sayma hepsi arka planda çalışıp şarj tüketen gereksiz ram tüketen uygulama.. rootlayıp hepsini kaldırıyodum.( devamlı elinden düşürmüysan telefonu parmak izi gereksiz oluyor hem bi süreden sonra parmak açıtıyo kullanmak ihtiyacı duymuyosun)
- bana kendi kullanmadığım bi cihazı anlatma kardeş..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli

MaxipmaN

Üye
Samsung alırdım ama şu iki problemi çözmeli:
1.Adam gibi güncelleme verecek zamanında verecek, iki sene de üç sene de destek verse adam gibi verecek s3 gibi batırmayacak
2.Boş beleş uygulama sayısı çok fazla 4.4.2 ile daha da arttı bunları note3 ve note4te yapmamalı ki her türlü yapar umudum yok

Bunun dışında note2 ile bir sorunum yok

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
MoonLife01

MoonLife01

Üye
Ne yani sen fotoğrafçısın diye S5 , Z2'den daha mı iyi çekiyor ? Ayrıca Sony'de Nokia cihazlarda kullanılan Carl Zeiss kullanıldı. Ekranını övmüşsün ama bu da tercih meselesi. Ben şahsen IPS ekran seviyorum. Ayrıca şu da bir gerçek ki : Su geçirmezlik Sony ile popüler oldu.

Yazılarımi okursan s5 iyi demedim fotoğraf konusunda ??
Neden sony kendi sensörlerini kullanmıyor bence sony nin kendi lensi daha başarılı.
Su geçirmezlikte sony popüler demişsin sağlık uygulamarindada samsung populer firmalar hep bir birinden çalıyor , önemli olan işlevsellik degil mi?? Adamlar kapagi cikan su geçirmez telefon yapmışlar daha ne olsun ki...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yazılarımi okursan s5 iyi demedim fotoğraf konusunda ??
Neden sony kendi sensörlerini kullanmıyor bence sony nin kendi lensi daha başarılı.
Su geçirmezlikte sony popüler demişsin sağlık uygulamarindada samsung populer firmalar hep bir birinden çalıyor , önemli olan işlevsellik degil mi?? Adamlar kapagi cikan su geçirmez telefon yapmışlar daha ne olsun ki...
Ben sana teşhisi koydum. Ağır Sony yetmezliği var sende.

• Beğen
Tepkiler: cici60
MoonLife01

MoonLife01

Üye
ÇAKMA s5 kullanmışssın demişssinde! burda Samsung fanlığı yapma bana ben yılladır Samsung kullanan biriyim root rom bütün cihazlarımda sonuna kadar kullandım imzamdan kullandığım cihazları takip edebilirsin! S5 kötü bi cihaz demiyorum ama sony kadar iyi değil her konuda kıyaslayabiliriz.
- Şarj kapağı nekadar değişirsen değiş kopacak sürekli çünkü kaliteli değil. Sony bunu düşünüp dock yapmış Google'dan bakabilirsin.
- Nekadar tassaruf gücü fln yazsada göstermelik bi program hangi telefon 2 hafta gitti ki ? sony bile gitmez lakin normak tassarufta sony işini biliyo arka planda çalış uygulamaları kapata biliyosan
- Kamera konusunda Sony kullandıysan hiç kıyaslma gereği bile duymazsın çünkü Sony 40 50 tane uygulması var farklı farklı hiç biri samsungta yok.
- Samsungdaki gereksiz bu zaman kadar hiç kullanmadığım uygulamaları sayma hepsi arka planda çalışıp şarj tüketen gereksiz ram tüketen uygulama.. rootlayıp hepsini kaldırıyodum.( devamlı elinden düşürmüysan telefonu parmak izi gereksiz oluyor hem bi süreden sonra parmak açıtıyo kullanmak ihtiyacı duymuyosun)
- bana kendi kullanmadığım bi cihazı anlatma kardeş..

- Şarj kapağı dikkatli kullanim sonucu hiç birşey olmuyor merak etme.
-Bataryam %1 ken Ultra güç tasarrufnda 10 saat dayandi (Test ettim ) Sen neyden bahsediyorsun program filan??
-Sony telefonumda var lg telefonumda var samsungta var hepsi elimden geçti uygulama derken kamera uygulaması tüm telefonlarda var ayrıca samsungta kamera modlarida yüklenebiliyor.
- Android 4 ve üzeri sürümlerde o gereksiz programlari devre dışı bırakabiliyorsun bilmiyorsan öğrete bilirim
Ben sana teşhisi koydum. Ağır Sony yetmezliği var sende.
Sony ürünlerini severim hatta xperia neo v halen duruyor (sürekli ekran kendi kendine tikliyor servisleri bile çözemedi) ama sony telefon konusunda başarısız. Televizyon kamera play station bu ürünleri harika gerçekten.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Arkadaşta S5 var. Arada bakıyorum. Kullanmışlığım var yani. Z2'yi de birçok kez inceledim. Hani kullanmamış olsam bana S5 , Z2'den daha iyi diye yutturacaksın :ehe

cici60

cici60

Üye
Sen S5 kullanmamissin kardeşim veya cakma s5 kullanmişsin☺
Sarj kapagi kopanlara samsung ücretsiz değişim sağlıyor ve suda geçirmiyor. Ultra tasarruf modunda çığır acti 12 gun gidiyor şarji senin anlatmak istedigin nedir ??
Kamera program vs hepsi ayni sekilde s5 tede var ayrıca kalp sensörude mevcut parmak izi vs.
Tüm androidler google bağlı..
ÇAKMA s5 kullanmışssın demişssinde! burda samsung fanlığı yapma bana ben yılladır samsung kullanan biriyim root rom bütün cihazlarımda sonuna kadar kullandım imzamdan kullandığım cihazları takip edebilirsin! S5 kötü bi cihaz demiyorum ama sony kadar iyi değil her konuda kıyaslayabiliriz.
- samsungdaki gereksiz buzaman kadar hiç kullanmadığım uygulamaları sayma bana.
- Şarj kapağı dikkatli kullanim sonucu hiç birşey olmuyor merak etme.
-Bataryam %1 ken Ultra güç tasarrufnda 10 saat dayandi (Test ettim ) Sen neyden bahsediyorsun program filan??
-Sony telefonumda var lg telefonumda var samsungta var hepsi elimden geçti uygulama derken kamera uygulaması tüm telefonlarda var ayrıca samsungta kamera modlarida yüklenebiliyor.
- Android 4 ve üzeri sürümlerde o gereksiz programlari devre dışı bırakabiliyorsun bilmiyorsan öğrete bilirim

Sony ürünlerini severim hatta xperia neo v halen duruyor (sürekli ekran kendi kendine tikliyor servisleri bile çözemedi) ama sony telefon konusunda başarısız. Televizyon kamera play station bu ürünleri harika gerçekten.
Senın kullandığın sony cihazı baslangıç sekmenti katagorisinde olan alt model cihazdır yada sen telefon kullanmasını bilmiyosundur.
Kamerasız Android cihaz zaten yok ama
tıme shıft gıbı 30 sanıye 60 kare ceken
slowmotıon ağır cekım yapan
arka plan odaklama
makro cekım modları varmı yada 20.7mp.kamerası varmı bunları bilsenn z2 hakkında.ön yargılı konusmazsın video incelemelerinde bile sony z2iceleyip kamera incelemesi icin ayrı video çekiyolar hatta adamlar öve öve bitiremiyolar....sen sony fln değil baska i cihaz kullanmıs olmalısın hic bisey hakkında bilgin yok boş muhabbet olsun diye bu cihaz iyi bu cihaz kötü diyosun..

3onur5

3onur5

Üye
ben 2 yıl önce xperia z de subway surfers oynarken telefon yanıyodu elimde tabi z2 ye kadarda çözmüşlerdir heralde bu ısınma sorununu

burası ağır fan kokuyo :sos

MoonLife01

MoonLife01

Üye
ÇAKMA s5 kullanmışssın demişssinde! burda samsung fanlığı yapma bana ben yılladır samsung kullanan biriyim root rom bütün cihazlarımda sonuna kadar kullandım imzamdan kullandığım cihazları takip edebilirsin! S5 kötü bi cihaz demiyorum ama sony kadar iyi değil her konuda kıyaslayabiliriz.
- samsungdaki gereksiz buzaman kadar hiç kullanmadığım uygulamaları sayma bana.

Senın kullandığın sony cihazı baslangıç sekmenti katagorisinde olan alt model cihazdır yada sen telefon kullanmasını bilmiyosundur.
Kamerasız Android cihaz zaten yok ama
tıme shıft gıbı 30 sanıye 60 kare ceken
slowmotıon ağır cekım yapan
arka plan odaklama
makro cekım modları varmı yada 20.7mp.kamerası varmı bunları bilsenn z2 hakkında.ön yargılı konusmazsın video incelemelerinde bile sony z2iceleyip kamera incelemesi icin ayrı video çekiyolar hatta adamlar öve öve bitiremiyolar....sen sony fln değil baska i cihaz kullanmıs olmalısın hic bisey hakkında bilgin yok boş muhabbet olsun diye bu cihaz iyi bu cihaz kötü diyosun..

Bütun modları var galaxy s5 te uzak odak yakin odak arka plan flulastirma cift çekim agir çekim hizli cekim yavaş haraket vs.
Kamerada en çok sevdiğim özellik ise HDR video çekebiliyor olması Z2 de bu yok.
Bana kullanmadigin telefonu ovup veya kötüleme kullan öyle gel foruma.iyi günler dilerim

TroLL28

TroLL28

Üye
s5 kullanıcısı olarak z2 al daha fazla paran varsa z3 al

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli ve cici60
MoonLife01

MoonLife01

Üye
Arkadaşta S5 var. Arada bakıyorum. Kullanmışlığım var yani. Z2'yi de birçok kez inceledim. Hani kullanmamış olsam bana S5 , Z2'den daha iyi diye yutturacaksın :ehe

Öyle arkadaş elinde kullanmak farkli senin olmasi farklı. Telefonu alipta 1-2 hafta incelediysen o ayri bir durum.

cici60

cici60

Üye
Bütun modları var galaxy s5 te uzak odak yakin odak arka plan flulastirma cift çekim agir çekim hizli cekim yavaş haraket vs.
Kamerada en çok sevdiğim özellik ise HDR video çekebiliyor olması Z2 de bu yok.
Bana kullanmadigin telefonu ovup veya kötüleme kullan öyle gel foruma.iyi günler dilerim
S5de herseyı biliyorum 5 ay kullandım daha önce hep samsungun amiral nerdeyse tüm cihazlarını kullandım .neyın kafasıdır bu arkadaş...neyse kardeş cahile laf.anlatılmazmış insallah birgün Z2 Z3 kullanırsında farkı anlarsın bu konudaki son cevabım...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Öyle arkadaş elinde kullanmak farkli senin olmasi farklı. Telefonu alipta 1-2 hafta incelediysen o ayri bir durum.
Yav 2 cihazı da karşılaştırdım , daha neyini savunuyorsun bana ? Hayır kötü telefon demiyorum ama Z2 daha iyi bence.

• Beğen
ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
bence z2'yi tercih etmelisin

• Beğen
MoonLife01

MoonLife01

Üye
Samsung galaxy s5 i arkadaşindan alip 5 dakika boyunca kullanmış insanlar gelip burda kendi telefonunu ovme peşindeler.
Ben sony de kullandim samsungta de nokiada 5-6 ay kullandim (Nokia 3 sene kullandim) ve zamaninda xperia neo varken sony ics tüm telefonlarina verdi Samsung cogu telefona vermedi Wonder ace vs. Çok dalga geçildi vermedi sony kral denildi filan ics bir geldi telefon vasat bir hal aldi rehber 10 snde filan acilir oldu Samsung vermeyerek en iyisini yapti Sony eline yüzüne bulaştırdi.
Samsung gerektigi telefona gerekli güncelleme veren firma bu ona bir + Kazandırdi.

Arkadaşlar kullandıginiz telefon hakkinda yorum yapin 5 dakika kullandığıniz telefon hakkinda bilgi sahibi olamazsınız.
S5de herseyı biliyorum 5 ay kullandım daha önce hep samsungun amiral nerdeyse tüm cihazlarını kullandım .neyın kafasıdır bu arkadaş...neyse kardeş cahile laf.anlatılmazmış insallah birgün Z2 Z3 kullanırsında farkı anlarsın bu konudaki son cevabım...
Senin karşında Baban yok üslubunu dikkat et öyle konuş.

cici60

cici60

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Biri 3gb ram biri 2gb ram android ram hastası biliyorsunuz tartışmasız Z2 :)

Son düzenleme:
  • Beğen

archh

Üye
Samsung'la Sony'i eline al incele teknosada yada başka bir yerde ondan sonra karar ver derim ben.Ben Lg g3 ile Sony Xperia Z2 arasında kalmıştım Sony aldım.

0MG90

0MG90

Üye
Konu sahibi yok boş verin. Boşu boşuna upuzun yazı yazdım bende umarım biri okur onu.

• Beğen
Tepkiler: archh ve B.A.R.O.N