Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

mives

mives

Üye
kingo roottur o haci king android exe ne :)
Evet, kingo root muş, neyse arayan bulunmuş ben de buldum.Ama kingo root ile root olmadı. Ben de rootkitxperia ile yaptım.Teli rootlamak en Korktuğum şeydi, ama içim parçalanarak da olsa Xperia Z2(17.1.2.A.0.314)gibi bi telefonu rootladım. Artık hafıza kartına kopyalama yapıyor. Ve sms Limit unlock gibi bir program sayesinde de 1 saat önce 71 kişiye gönderdi, daha önce göndermiyordu. Bakalım cuma günü yaklaşık 200 kişiye deneyeceğim gönderecek mi?

man20

man20

Üye
Telefonun kulaklığı müthiş ama kablosu berbat. Ben böyle dolanan kablo görmedim.
Gürültü önleyici olan kulaklık mı yoksa telefonun yanında verilen türkiye için kulaklık mı?

0MG90

0MG90

Üye
Ay onu bende istiyorum çok methediyolar.
Ses kalitesi müthiş cidden ama iPad'e falan taktım onda sesi çok iyi çıkmadı. Cihaza göre değişiyor sanırım. Ama gerçekten çok iyi tek sorunu kablosu işte çok feci dolanıyor çözene kadar canım çıkıyo.

98farom98

98farom98

Üye
Ses kalitesi müthiş cidden ama iPad'e falan taktım onda sesi çok iyi çıkmadı. Cihaza göre değişiyor sanırım. Ama gerçekten çok iyi tek sorunu kablosu işte çok feci dolanıyor çözene kadar canım çıkıyo.
Kardeşim sen nereden almıştın telefonu ?

burakicyar

Üye
Hocam beni de eklersiniz:thumbup:

Üst Alt