Anil-D
Üye
suan ne kadar aldigin yerde 1200 felan pesin varTaksit yasak hacı
Ben peşin aldım
suan ne kadar aldigin yerde 1200 felan pesin varTaksit yasak hacı
Ben peşin aldım
1400 galiba şu an. Bizdeuygun'dan aldım.suan ne kadar aldigin yerde 1200 felan pesin var
400 tl kâr yapmissin la aldim 2 side kasa acikliginda oldu bu canimi sıktı benimde1400 galiba şu an. Bizdeuygun'dan aldım.
Evet, kingo root muş, neyse arayan bulunmuş ben de buldum.Ama kingo root ile root olmadı. Ben de rootkitxperia ile yaptım.Teli rootlamak en Korktuğum şeydi, ama içim parçalanarak da olsa Xperia Z2(17.1.2.A.0.314)gibi bi telefonu rootladım. Artık hafıza kartına kopyalama yapıyor. Ve sms Limit unlock gibi bir program sayesinde de 1 saat önce 71 kişiye gönderdi, daha önce göndermiyordu. Bakalım cuma günü yaklaşık 200 kişiye deneyeceğim gönderecek mi?kingo roottur o haci king android exe ne![]()
Gürültü önleyici olan kulaklık mı yoksa telefonun yanında verilen türkiye için kulaklık mı?Telefonun kulaklığı müthiş ama kablosu berbat. Ben böyle dolanan kablo görmedim.
Gürültü engelleyici olan. MDR-NC31EGürültü önleyici olan kulaklık mı yoksa telefonun yanında verilen türkiye için kulaklık mı?
Ay onu bende istiyorum çok methediyolar.Gürültü engelleyici olan. MDR-NC31E
Ses kalitesi müthiş cidden ama iPad'e falan taktım onda sesi çok iyi çıkmadı. Cihaza göre değişiyor sanırım. Ama gerçekten çok iyi tek sorunu kablosu işte çok feci dolanıyor çözene kadar canım çıkıyo.Ay onu bende istiyorum çok methediyolar.
Kardeşim sen nereden almıştın telefonu ?Ses kalitesi müthiş cidden ama iPad'e falan taktım onda sesi çok iyi çıkmadı. Cihaza göre değişiyor sanırım. Ama gerçekten çok iyi tek sorunu kablosu işte çok feci dolanıyor çözene kadar canım çıkıyo.
Bizdeuygundan. 14W48 üretimli.Kardeşim sen nereden almıştın telefonu ?
Kulübe hoşgeldinizHocam beni de eklersiniz![]()
Teşekkür ederimKulübe hoşgeldiniz

Geçmiş olsun kardeşim servise gönderdin mi?Telefon yarım metre yükseklikten yere düştü kırılma filan yok ama ekranın yarısı gözükmüyor
Bknz: Öneri - Z2 Ekran kırılması - MaxiCep
Türkiye garantili değil, olsa bile garanti kapsamına girmiyor. Yaptırmak için 400 tl istediler.Geçmiş olsun kardeşim servise gönderdin mi?
Yapma be çok çok geçmiş olsun ne yapacaksın ?Türkiye garantili değil, olsa bile garanti kapsamına girmiyor. Yaptırmak için 400 tl istediler.
Üst verip başka telefon almayı düşünüyorum. Note 4 ve ya Htc one E8Yapma be çok çok geçmiş olsun ne yapacaksın ?
G Alpha da bi bak o da sony gibi...Üst verip başka telefon almayı düşünüyorum. Note 4 ve ya Htc one E8
Note 4 aklımı bayağı çeldi ya. Ona ne kadar üst verip alabilirim telefonculardan?G Alpha da bi bak o da sony gibi...