teknolojibaronu
Üye
Satın alma tarihin nedir?Bende 14w23 var ekran kenarlarından su aldı ekranda leke oluştu ama sağlam çalışıyor bide arka cam durduk yere çatladı
Satın alma tarihin nedir?Bende 14w23 var ekran kenarlarından su aldı ekranda leke oluştu ama sağlam çalışıyor bide arka cam durduk yere çatladı
Kayıtları aç menüden sağ alttaki üç noktaya tıkla orada filtrele var ondan sadece simi seçS.a. z2 kullanıcıları.. cihazı ilk aldıgımda kayıtlar,rehber - Sağ alttaki ayarlar simgesinden "filtrele" açılan menüsünü aşağı kaydırdığımzda yerel kayıt ve sim kaydı çıkıyordu rehberdede sımdeki numaralarım görünüyodu yine rehberin ayarlar kısmından hesaplar ve senk. oto senk. yaptım yapmaz olaydım face,whatsapp,google v.s. senk.etti şimdi kişileri görüntüle başlıgının altında yerel kayıt duryo ama dierleri whatsp,face fln olmuş tekrar onu sim yapabilirmiyiz.?
Kayıtları aç menüden sağ alttaki üç noktaya tıkla orada filtrele var ondan sadece simi seç
Oradan WhatsApp tiklerini falan kaldır bikardeş ilgin için teşekkür ederim.. simi seç seçenegi fln yok işte senk. yaptı sim fln gitti şimdi whatsp,face,google var sim seçenegi yok..
onu nasıl yapıcaz hepsinin altında tüm kişiler seçenegi fln var onlarmı..?Oradan WhatsApp tiklerini falan kaldır bi
Bende de 14W29 var sanırsam kulaklık girişinden su aldı kamera lensimde buğu var ama güneşin en parlak olduğu zaman telefonu güneşe karşı tutup çekim yaptığımda kaliteyi etkilemedi zaten lens haricinde başka bir tarafında birşey yok taş gibi [emoji4]Bende 14w23 var ekran kenarlarından su aldı ekranda leke oluştu ama sağlam çalışıyor bide arka cam durduk yere çatladı
Şuan alınacak bir Z2'den (Teknosa paralel ithalat değil) kronik sorun çıkma ihtimali nedir?
Aynen öyle ben teknosadan almıştım 14w36'lı ve çok ufacık bi kasa açıklığı vardı ve yan kapakların biri çok içerde diğeride çok dışardaydı anormaldi yani. Servisi verdim düzelttiler hepsini ama yinede korkuyorum suya sokmayaParalel veya distribütör olması fark etmiyor sorun çıkarsa çıkar şans işi.
bu arada servis kvk'ydı.

FlashTool ile flaşlarsan dönersin başka yapman gereken birşey yok.arkadaşlar bilgisi olanlara sorayım cm 5.0.2 sürümü yükledimde 4.4.4 sürüme dönmek istersem dikkat etmem gereken bişey var mı acaba samsungta bişey yapmadan recovery ile geçiş yapıyordum şimdi önce kernel falan atmam gerekiyor mu yada flashtool ile sıfırdan mı kurmalıyım bu konularda epey bilgim var da hangi sırayı izlemeliyim yada kısaca dikkat etmem gereken bişey var mı ...
cevap veren arkadaşlara şimdiden tşk ederim.... bu arada telefon z2
bu arada 5.0 sürümü orjinalide böyle olur mu bilmiyorum ama tabiri caizse resmen kaymak yaa telefon akıyo ama işte biraz kurtluyum duramıyom rom atmadan denemeden, geçiş yaparken yanlış bişey yapmak istemiyorum teli pert etmeyelim![]()
eyvallah kardeş sağolasın biraz takılayım sevdim loliyiFlashTool ile flaşlarsan dönersin başka yapman gereken birşey yok.
Ayrıca boatloader pasif iken ota veya pc companion üzerinden güncelleme alamazsın ya kapatcan yada güncellemeyi flashtool ile yükliycen

Şubat ortası diye biliyorum ama belli olmaz bunların işi :-)sağolun lolipop neaman gelicek bilginiz varmı ?
İnş. Bildiğin akıcak telefon lolipop gelince :-)Şubat başı gelir büyük ihtimalle