G Alpha da bi bak o da sony gibiÜst verip başka telefon almayı düşünüyorum. Note 4 ve ya Htc one E8
Note 4 aklımı bayağı çeldi ya. Ona ne kadar üst verip alabilirim telefonculardan?
Aslında Note 4 Alpha nın büyütülmüş hali gibi bana aynı metal çerçeveler var. O da bir premium hissi verebilir. Sana kalmış.Note 4 aklımı bayağı çeldi ya. Ona ne kadar üst verip alabilirim telefonculardan?
İyi iyi,geliyorxperialar için android 5.0 lolilop takvimi
Arayüzü merak ediyorum
Yapılan yorumlara göre al.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Guveilirmi
Kod adı sirius, normal adı D6503.Z2 nin kod Adı ne birde normal adı
Öncelikle geçmiş olsun ,400 tl diyen servismiArkadaşlar bi yardım edin :/
Öneri - Xperia Z2 ekran - MaxiCep
EvetÖncelikle geçmiş olsun ,400 tl diyen servismi
Flashtool programı ile önceki sürümü yükle, yani o sürümde de bi hata yoksa tabiki...Telefona Eylül ayında güncelleme geldi ozamandan beri arandığımda telefon çalmıyor sadece titriyor. Skype de denedim ondada aynısı oldu. Görüşmeyi açıncada hopörlörü açıyorum ses vermiyor sadece avize açık. Yani hopörlör bağlantısı tamamen sıfır. Ama arama dışında gayet normal çalışıyo. Kaç aydır denemediğim yol kalmadı onarım dahi yaptım servise veremiyorum lütfen bi yardım edin. Deliricem artık tamamen çaresiz kaldım. Garanti yok Amerika'dan geldi tek çözüm burası...
Bizdeuygun'dan al. 1350 lira orada. Alırken de not kısmına son seri üretiminden istiyorum yaz en son üretilenlerden gelir.Dostlar ben hepsiburadadan Sony Xperia Z2 almak istiyorum. Baya bir ucuz 1449 tl ye satıyorlar acaba banada kronik denilen sorunlu modellerden gelir mi? Hepsiburadadan Z2 almış arkadaşımız var mı?