Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

98farom98

98farom98

Üye
Arkadaşlar z2 ye 4.4.4 geldikten sonra şarj bakımından çok az gidiyor ya sizde de oluyor mu

man20

man20

Üye
Arkadaşlar android 4.4.4 güncellemesini yaptıktan sonra rehberimdeki kişilerin resimleri bulanıklaştı. Nasıl netleştirebilirim. (Rehberim facebook hesabımla sekronizeli.) Sizde de oldumu bu durum.

yakupb03

yakupb03

Üye
Arkadaşlar android 4.4.4 güncellemesini yaptıktan sonra rehberimdeki kişilerin resimleri bulanıklaştı. Nasıl netleştirebilirim. (Rehberim facebook hesabımla sekronizeli.) Sizde de oldumu bu durum.
Evet. Çözünürlükte sorun var resim var ama netlik yok. Biraz bekle zaten bir kaç güne Android l gelir.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Evet. Çözünürlükte sorun var resim var ama netlik yok. Biraz bekle zaten bir kaç güne Android l gelir.

O bizde de oluyor ya, sorun değil o. Düşük çözünürlükle senkronluyor google. Elle düzeltebilirsiniz. Tek tek. :D

yakupb03

yakupb03

Üye
98farom98

98farom98

Üye
Arkadaşlar siz telefonu kullanırken stamina modunu açıyormusunuz ultra stamina değil stamina sadece

98farom98

98farom98

Üye
Bende kullanıyorum acaba ondan mı şarj ım az gidiyor diye düşündüm acaba launcher den falan mı şarjım az gidiyor

yakupb03

yakupb03

Üye
Bende kullanıyorum acaba ondan mı şarj ım az gidiyor diye düşündüm acaba launcher den falan mı şarjım az gidiyor
Suan ne Launcher ne root var bende . Ama hiç bir Launcherin xperia ana sayfasından daha akıcı olup şarjı yada rami az kullanacağını tahmin etmiyorum. Stock çok iyi.

98farom98

98farom98

Üye
Ozaman bende Z2 nin kendi launcher ini mi kullanayım

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Suan ne Launcher ne root var bende . Ama hiç bir Launcherin xperia ana sayfasından daha akıcı olup şarjı yada rami az kullanacağını tahmin etmiyorum. Stock çok iyi.

Düşük dpi desteklese ben de Xperia Launcher kullanacağım. :D

Telefonu uyanık tutan bir uygulama olabilir mi? Uykuda şarj çok gidiyor mu?

98farom98

98farom98

Üye
Düşük dpi desteklese ben de Xperia Launcher kullanacağım. :D

Telefonu uyanık tutan bir uygulama olabilir mi? Uykuda şarj çok gidiyor mu?
Aynen bazen uykuda da şarj çok gidiyor nasıl yapabilirim

Üst Alt