HayırArkadaşlar z2 ye 4.4.4 geldikten sonra şarj bakımından çok az gidiyor ya sizde de oluyor mu
HayırArkadaşlar z2 ye 4.4.4 geldikten sonra şarj bakımından çok az gidiyor ya sizde de oluyor mu
+1 aynen sarj çok iyi gidiyor. 2 günün sonunda %19 şarjla ultra staminayı açtım şehir dışında olduğum için 2 gün de öyle gitti 11 saat ekran süresi almıştım ama %1 gördüm ekran görüntüsü alırken telefon kapandı :-( :-P
Evet. Çözünürlükte sorun var resim var ama netlik yok. Biraz bekle zaten bir kaç güne Android l gelir.Arkadaşlar android 4.4.4 güncellemesini yaptıktan sonra rehberimdeki kişilerin resimleri bulanıklaştı. Nasıl netleştirebilirim. (Rehberim facebook hesabımla sekronizeli.) Sizde de oldumu bu durum.
Yılbaşından önce geleceğini sanmıyorum.Evet. Çözünürlükte sorun var resim var ama netlik yok. Biraz bekle zaten bir kaç güne Android l gelir.
Evet öyle ama bir sürpriz olabilir.Yılbaşından önce geleceğini sanmıyorum.
Evet. Çözünürlükte sorun var resim var ama netlik yok. Biraz bekle zaten bir kaç güne Android l gelir.

Dert değil hocam ugraşamam düzeltmek yerine silmek daha mantikli :-)O bizde de oluyor ya, sorun değil o. Düşük çözünürlükle senkronluyor google. Elle düzeltebilirsiniz. Tek tek.![]()
Dert değil hocam ugraşamam düzeltmek yerine silmek daha mantikli :-)

Hiç kapatmadm daha.Arkadaşlar siz telefonu kullanırken stamina modunu açıyormusunuz ultra stamina değil stamina sadece
Suan ne Launcher ne root var bende . Ama hiç bir Launcherin xperia ana sayfasından daha akıcı olup şarjı yada rami az kullanacağını tahmin etmiyorum. Stock çok iyi.Bende kullanıyorum acaba ondan mı şarj ım az gidiyor diye düşündüm acaba launcher den falan mı şarjım az gidiyor
Ben hiç güç tasarruflarını açmıyorumArkadaşlar siz telefonu kullanırken stamina modunu açıyormusunuz ultra stamina değil stamina sadece
Aynen seçim senin.Ozaman bende Z2 nin kendi launcher ini mi kullanayım
Aynen seçim senin.

Suan ne Launcher ne root var bende . Ama hiç bir Launcherin xperia ana sayfasından daha akıcı olup şarjı yada rami az kullanacağını tahmin etmiyorum. Stock çok iyi.

Bende kullanıyorum acaba ondan mı şarj ım az gidiyor diye düşündüm acaba launcher den falan mı şarjım az gidiyor
Aynen bazen uykuda da şarj çok gidiyor nasıl yapabilirimDüşük dpi desteklese ben de Xperia Launcher kullanacağım.
Telefonu uyanık tutan bir uygulama olabilir mi? Uykuda şarj çok gidiyor mu?