Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

osicik

Üye
1. Make sure you have CWM installed and a working nandroid backup

2. Download the ROM.

3. Place the ROM on your SD-Card.

4.Extract boot.img included in zip and fastboot flash it via Flashtool or CMD

5. Reboot to recovery.

6. Wipe data-factory reset/cache partition/dalvik cache

7. Flash the ROM.

Optional- Flash GApps.

8. Reboot and Enjoy Validus!

arkadaşlar rom atacamda sony de yeniyim ancak canımı kurtaracak kadar bilgim var ne yaptıysam şu 4. madde de galiba sıkıntı var onu nasıl hallederim bilgili bir arkadaşımız mümkünse linkleriyle anlatırsa sevinirim... hırs yaptım geri dönmem gerekse de bu romu kurmam lazım... ismi telsa sirius rom ama cm romlarında da bu işlem var.... !!!!

yakupb03

yakupb03

Üye
İndirdiğin romun için de zipi aç sonra boot dosyası var sadece onu çıkar oradan sonra flaşhtol ile flaşla.

• Beğen
Tepkiler: osicik
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
boot.img 'i fastboot modda flashlıyorsun.
Sonra cwm girip, wipeları yapıp, romu flashlıyorsun.

Anil-D

Anil-D

Üye
bende z2 ile ayfon 5s arasinda kaldim napsamki

Anil-D

Anil-D

Üye
sony candir

osicik

Üye
boot.img 'i fastboot modda flashlıyorsun.
Sonra cwm girip, wipeları yapıp, romu flashlıyorsun.
kardeşim bişey daha sorsam boot u flashladım recovery den wipeleri yapıp telsa romu yada cm romu kurup gapps ta kuruyorum hata vermiyor herşey güzel ama reboot yapınca tel açılmıyor neden olabilir acaba kurulum anlatımı böyle... samsung romlarda cm kurunca kurulum bitiminde reboot yapmadan wipe cache ve dalvik yapıyoduk öyle bişeyle alakalı olur mu yoksa biyerde hata mı yapıyorum...
bi de benim z2 bazen reset atıyo kapanıp açılıyo neden olabilir.... böyle bi sorun yaşayan var mı acaba...

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bişey daha sorsam boot u flashladım recovery den wipeleri yapıp telsa romu yada cm romu kurup gapps ta kuruyorum hata vermiyor herşey güzel ama reboot yapınca tel açılmıyor neden olabilir acaba kurulum anlatımı böyle... samsung romlarda cm kurunca kurulum bitiminde reboot yapmadan wipe cache ve dalvik yapıyoduk öyle bişeyle alakalı olur mu yoksa biyerde hata mı yapıyorum...
bi de benim z2 bazen reset atıyo kapanıp açılıyo neden olabilir.... böyle bi sorun yaşayan var mı acaba...

Telsa nedir bilmiyorum.
Yanlış bootu flashladıysanız belki ondan olabilir. Yani cm kerneliyle (boot.img) telsa dediğiniz çalışmayabilir.
Bir de şöyle yapın. Boot u flashladınız.
Cwm, full wipe, romu flashlayın, gapps falan flashlamayın sadece rom. Reboot system now. Bir açılsın ikinci sefer cwm girip gapps falan flashlayın.

• Beğen
Tepkiler: osicik
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Z2 almayı düşünüyordum ancak ithalatçı garantili diye biraz korkuyordum. Az önce ithalatçı firma olan Delta Servisi aradım. Kronik problemlerden ( kasa açıklığı , şebeke problemi , lens kayması ) gibi sorunu olan cihazları sorunsuz bir telefonla ( Z2 ) karşılaştırıyorlarmış eğer bir sorun varsa yeni telefon gönderiyorlarmış.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Z2 almayı düşünüyordum ancak ithalatçı garantili diye biraz korkuyordum. Az önce ithalatçı firma olan Delta Servisi aradım. Kronik problemlerden ( kasa açıklığı , şebeke problemi , lens kayması ) gibi sorunu olan cihazları sorunsuz bir telefonla ( Z2 ) karşılaştırıyorlarmış eğer bir sorun varsa yeni telefon gönderiyorlarmış.
z3 al usta 2000:tl: ye düştü hepsiburada.com da

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli ve yakupb03
Murat Alper

Murat Alper

Üye
:ah güncellenen fiyatı ile 2099 tl olmuş

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
z3 al usta 2000:tl: ye düştü hepsiburada.com da
Kardeşim Z2 ile Z3 arasında ciddi bir fark olduğunu düşünmüyorum. Arada 600 lira fark var. Hem 2 tane alacağız 1200 lira fark eder. Ayrıca 2000 liram olsa şuan üzerine biraz daha koyup iPhone 6 Plus alırım.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Murat Alper

Murat Alper

Üye
internette inceleme videosunu izledimde ısınma sorununu biraz olsun halletmişler biraz daha az ısınıyor z3 z2'ye göre

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
internette inceleme videosunu izledimde ısınma sorununu biraz olsun halletmişler biraz daha az ısınıyor z3 z2'ye göre
Benim için ısınma problem değil. Çünkü gündelik kullanımda ısınma olmaz. Yüksek grafikli oyunlarda bi nebze ısınır ama yüksek donanıma sahip bütün cihazlar için geçerli bu. 4k video çekerken 5 dakikadan sonra ısınıyormuş. Benim ısınma ile ilgili bir sorunum yok. Bakalım ne yapacağız ;)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Gerek yok Z3'e. Fiyatına göre Z2 çok daha mantıklı oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli

Üst Alt