Furkan Emekli
Üye
Aynen öyle.Gerek yok Z3'e. Fiyatına göre Z2 çok daha mantıklı oluyor.
Aynen öyle.Gerek yok Z3'e. Fiyatına göre Z2 çok daha mantıklı oluyor.
2K ekran 6.4" Snap 810 64bit Android L 3-4 gb ram. 8mp, iki de hoparlör.
Onun için yazın gelsin de 810 ile gelsin.
O zamana Android M'de gelir.
Rutin oldular artık. =PHani sende Note 4 vardı?ozaman z4 bekleyeyim hem yazin çalışıcam ya parada olmus olur

(içerde olması bana daha güvenli geldi aslında su hiç girmez.) bide herkes de olduğu gibi arka kamerada lens kayması var. telefonum 14w36 seri numaralı. marmara forum teknosa'dan aldım. bu arada suya hiç sokmadım korktuğum için. şimdi ben teknosaya mı versem daha iyi yoksa direk servise kendim mi götüriyim. bide telefon değişimi istiyorum aynısını geri göndermesinler bana. bunun için ne yapmalıyım veya servise verirken ne yazdırayım? bu arada resimlerin üstüne tıklayınca daha da büyüyor yani daha net görünür. @yakupb03 @MCR Killjoy @archh @Akhtoher @Nextmanbende böyle tahmin etmiştim. ya alırken o kadar da kontrol etmiştim. ama o aradaki boşluk gerçekten de çok ufacık ordayken hiç farkedilmiyordu şuanda bakınca bile belli olmuyor dibine kadar girince ve çok dikkatli bakınca farkediliyor. Resmen bakan körüm ya :/ şimdi uğraş dur :/Evet açıklık net bir şekilde görünüyor. Servise sizin götürmeniz birşeyi değiştirmez zaman kazanmış olursunuz teknosa da alsa yapacağı iş servise yollamak olacaktır ve daha yavaş olur. Servise verirken Sorunu olduğu gibi anlatın artık çerçeve mi değişir kasamı değişir bu onların sorunu. Gider gitmez ben bu cihazı istemiyorum değiştirin falan demeyin kasıtlı yaptığınızı düşünüp kullanıcı hatası demesinler. Almanızın muhtemel olduğu sonuçlar;
1- Genel sorun ( yapılacak bir şey yok)
2- imkanı varsa ve malzemesi, sorunu çözer aynı cihazı kullanmaya devam edersiniz.
3- kullanıcı hatası.
4- Az sayıda bulunan kaliteli düzgün bir servistir değişim için veya para iadesi için yardımcı olmaya çalışır.
Bu tip durumlarda cihazı aldığınız anda didik didik incelemeniz hayati önem taşır. Kanunlara göre almış olduğunuz bir ürünü, hiç bir gerekçe göstermeksizin yedi gün içinde iade edebiliyorsunuz. Siz bu sorunu aldıktan bir ay sonra farkederseniz, alacağınız en muhtemel cevap, kullanıcı hatası olacaktır. Aldığımda böyleydi dediğinizde ise neden bir ay beklediğiniz sorulur. Umarım servis yardımcı olur size.
Suya sokmadan kullanın bence. Yada satın.bende böyle tahmin etmiştim. ya alırken o kadar da kontrol etmiştim. ama o aradaki boşluk gerçekten de çok ufacık ordayken hiç farkedilmiyordu şuanda bakınca bile belli olmuyor dibine kadar girince ve çok dikkatli bakınca farkediliyor. Resmen bakan körüm ya :/ şimdi uğraş dur :/
5.0'mı geldiup up up today update. I like Sony :-)
Bilmiyorum ama değildir sanırım.5.0'mı geldi
Bana gelmedi.Başka güncellemeyi gören var mı yada alan?