Karşılaştırma Windows Phone-Android-İos mağaza durumu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
Yalnız banada şuana kadar hiç virüslü uygulama denk gelmedi.

Ama bazı uygulamalar bildirim çubuğunda reklam gösteriyor.Şayet buna virüs diyorsanız çok yanılıyorsunuz.

Örnek olarak KickAssTorrents resmi uygulaması.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS., Invoke, B.A.R.O.N ve 1 kişi daha

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
tmm 1 tane virüslü uygulama bul telefona yükleyecem söz.
adam kilit widgeti yüklüyor. sonra kaldırmak istiyor ama kaldıramıyor sonra virüslü diyor.
aceye uygulama yüklüyor. telefon kaldırmıyor virüslü diyor
vs vs
bence önce sen virüsün ne olduğunu öğren ondan sonra yorum yap.
nasıl virüs varmış anlatta ben de biliyim. yıllardır android kullanıyorum virüs görmedim.

Şöyle anlatayım

Aynen. Sen şimdi gidip Google Play'de atıyorum 100 kişinin indirdiği bilinmeyen bir şeyi indirirsen veya atıyorum çakma Twitter'ı indirirsen girer virüs. O da sizin suçunuz.
Android'de virüs olabilir ama ben en azından 1 yıldır Android kullanmama rağmen sadece bir virüsle karşılaştım, o da zararsız bir şeydi.

Birbirinizle çelişiyorsunuz

Invoke

Invoke

Üye
Dandirik bir resim. Kaynak yok, bir şey yok. Bunu bu kadar net söyleyebiliyorsa hadi saysınlar o 525.000 app ya da 130.000 app hangileriymiş. Var mı bir liste? Yok.

Ben de hazırlayayım bir tane böyle resim. Siz de oturup tartışın. =P

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve The Pierre
Fenomenon

Fenomenon

Üye
Şöyle anlatayım

Birbirinizle çelişiyorsunuz
tmm google play'de virüslü uygulamanın linkini at ben de yükleyim diyorum.
o uygulamaların hiç biri virüs değil.
burda virüsün tanımı var.
tr.m.wikipedia.org/wiki/Bilgisayar_virüsü

The Pierre

The Pierre

Üye
Dandirik bir resim. Kaynak yok, bir şey yok. Bunu bu kadar net söyleyebiliyorsa hadi saysınlar o 525.000 app ya da 130.000 app hangileriymiş. Var mı bir liste? Yok.

Ben de hazırlayayım bir tane böyle resim. Siz de oturup tartışın. =P

Bekliyoruz :ehe

Invoke

Invoke

Üye
:ah

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Güzel konu teşekkürler wpda uygulama sayısı ios kadar olsa tek lider olur bana göre uygulama azlığından çok müşteri kaybediyor :)

NEXUS

NEXUS

Üye
Android de virüs olabilir ancak gider sonunda cheat yazan veya çakma uygulama indirirsen bulaşır ama genelde reklam oluyor ve bana hiç denk gelmedi. Ve bunun sahte olduğu çok açık

The Pierre

The Pierre

Üye
Android de virüs olabilir ancak gider sonunda cheat yazan veya çakma uygulama indirirsen bulaşır ama genelde reklam oluyor ve bana hiç denk gelmedi. Ve bunun sahte olduğu çok açık

Yav :hehe:

The Pierre

The Pierre

Üye
Arkadaş sadece yav hehe diyor siz düşünün zekasını söylediğini kanıtla diyorsun yav hehe oluyor böyle koyarlar cevabı sana

Einstein 9 yaşına kadar konuşmamış konuşmamak gerizekalılık belirtisi değil eğer öyleyse gerizekalı olan -- neyse

enterneoll

enterneoll

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Her şeyi bilen wpci arkadaşlar gösterin virüsleri inanalım windowsun pcden ne hayrını gördük ki telefonda Görelim hadi gösterin bana virüsü indirip inceleyelim bekliyorum
Bilgisayarda kral windows zaten en çok kullanıma sahip o , wp de kötü sistem değil. Ve bu tartışmalarda çok saçma sanki bizim şirketimiz. Bunu benmi söledim :D

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Şu uyduruk WP'nin marketini savunmayın yav, rezil oluyorsunuz. Android'de virüs falan yok. 1 yılı aşkın sürede Android kullanmama rağmen sadece 1 virüs bulaştı ve o da zararsızdı. Zaten kaynak falan da yok, boş ve gereksiz bir grafik. Ben de hazırlayıp konu açayım o zaman, bana da inanın. Çok gereksiz ve saçma bir konu, kaynak bile yok. İnandırıcı değil. Bu grafiğin taraf tuttuğu kesin.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sezerr53, Sucrofe, enterneoll ve 1 kişi daha
enterneoll

enterneoll

Üye
Çok kullanılan kral demek çok Saçma ben hem iOS hem Android kullanıyorum hepsinin ayrı ayrı iyi yanları var ve hiçbir şirketi savunmuyorum ama böyle Saçma bi tablonun doğru olduğunu Söylüyorlar ama kanıt yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt