Karşılaştırma Windows Phone-Android-İos mağaza durumu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone-Android-İos mağaza durumu
Mobil Apps Survey firması tarafından üç büyük platformdaki toplam uygulama sayısı virüslü uygulama sayısı ve çöp uygulama sayısı belirtildi Buna göre Android Platformunda toplamda 1 milyon 420 bin uygulama olup bunların 320 bin tanesi virüslü ve 525 bin tanesi ise çöp uygulama kategorisinde.İOS platformunda toplamda 950 bin uygulama olup bunlardan 210 bin tanesi virüslü ve 270 bin tanesi ise çöp uygulama kategorisinde.Windows Phone platformunda toplamda 310 bin uygulama olup bunlardan hiç birinde virüs bulunmamakla birlikte çöp uygulama sayısı ise 130 bin civarında

• Beğen
Tepkiler: RetaXter

Hasand.

Hasand.

Üye
teşşekkürler

mcnpl4

mcnpl4

Üye
wp magazasindan pek anlamadim arama yaparken hic iyi sonuc elde edemiyor. hatta twitter yazdim sonuc cikmadi onerilerde twitter inc vardi onu secince anca cikti

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
    Konu Sahibi
wp magazasindan pek anlamadim arama yaparken hic iyi sonuc elde edemiyor. hatta twitter yazdim sonuc cikmadi onerilerde twitter inc vardi onu secince anca cikti
biraz alışmak lazım dostum wpye :)

enterneoll

enterneoll

Üye
Virüs hahahahaha virüs hemde ios a bile yazmışlar sadece androide değil. Kim yaptıysa wp taraftarı ve virüs ne hiç bilmeyen birileri yapmış bunu. Ciddiye alan varmıdır acaba

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve 0MG90
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
    Konu Sahibi
Virüs hahahahaha virüs hemde ios a bile yazmışlar sadece androide değil. Kim yaptıysa wp taraftarı ve virüs ne hiç bilmeyen birileri yapmış bunu. Ciddiye alan varmıdır acaba
git araştır öyle yorum yap kardeşim fanboyluk yapmıyorum..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nasıl yani? Aynı aramayı yaptım sonuçlar aşağıda
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4

Emre

Üye
Nokia Lumia telefonları kapalı işletim sistemine sahip olduklarından, telefonlara herhangi bir virüs bulaşma durumu söz konusu değildir. Bu nedenle, Mağaza'da herhangi bir virüs programı bulunmamaktadır.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
İos da virüs olduğunu bilmiyordum

enterneoll

enterneoll

Üye
Nokia Lumia telefonları kapalı işletim sistemine sahip olduklarından, telefonlara herhangi bir virüs bulaşma durumu söz konusu değildir. Bu nedenle, Mağaza'da herhangi bir virüs programı bulunmamaktadır.
Ya biri bana göstersin şu android ve ios daki uygulamaları lütfen hemen indirip deniyicem

çaminci

çaminci

Üye
Ya zaten bilmediğiniz uygulamaları niye yüklersiniz ki ha illa yüklicen yorumları oku az zaten program işe yarar mı anlarsın

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bende bi sorun cikti demek ki

PriZm

PriZm

Üye
Birkere iOS da virüs olmaz bu grafiğin sahte olduğu daha buradan belli.

Kaynak?

• Beğen
Tepkiler: The Shadow, .NeXuS., 0MG90 ve 2 diğerleri
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Tabiki her sistemde virüs olabilir. Androidde çok olmasının nedeni opensource ve çok yaygın olması.
İosdede virüs var inanmayanlara googele bakmalarını tavsiye ederim.
Wpde hiç ama hiç olmaması beni açıkçası biraz şaşırttı. Ama yaygın olmaması, çok ama çok zor kırılması ve Microsoftun virüs konusunda çok hassas olması bu durumu açıklaya bilir.

MaxipmaN

Üye
virüsü bilmem de androiddeki çöp uygulama sayısı doğrudur,geçen bi tır oyunu 10. sıraya yükseldi resimler ets2den şaka maka bi milyon kişi indirdi kaldırdılar sanırım sonunda

ErenMSC

Üye
virüsü bilmem de androiddeki çöp uygulama sayısı doğrudur,geçen bi tır oyunu 10. sıraya yükseldi resimler ets2den şaka maka bi milyon kişi indirdi kaldırdılar sanırım sonunda
O derece :ehe

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
PriZm

PriZm

Üye
İşin ilginç tarafı bu grafik haricinde ios da virüs olduğunu söyleyen kaynak yok.Gerçekten enteresan.

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Kapalı kod kaynak demek virüs olmaz demek değildir. Sadece açık kod kaynaklı bir sisteme göre virüs bulaşması daha zordur demektir. Çünkü sistem güvenliği açısından kısıtlamalar var. Ios'da virüs olmaz diyenler için de illaki vardır. Virüsü yapsalar Apple için de yaparlar. Ancak kimse sistem güvenliği ile uğraşıp vaktini harcamak istemiyor. Grafiklerin kaynağı tartışılır tabi zira tabloya göre Windows phone'da her 3 uygulamadan 1'i çöp oluyor...

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt