Cooking Fever Windows Phone Platformu için Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Cooking Fever Windows Phone Platformu için Yayınlandı
Tüm dünyada 70 milyondan fazla indirme,sayısına ulaşan popüler aile oyunu Cooking Fever Windows Phone platformunda.


Windows Phone platformu, dünyanın en popüler oyunlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. İos ve Android platformlarında toplamda 70 milyondan fazla indirme rakamına ulaşan zaman yönetimi tarzındaki oyun Windows Phone platformu için de ücretsiz olarak kullanıma sunuldu.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ücretsiz olarak sunulan ve bağımlılık yapan zaman yönetim oyununda dünyanın her mutfağından lezzetli yemek ve tatlıları pişirebilirsiniz. 10 eşsiz mekan seçimiyle, Tatlı ve Fast Food’dan İstiridye Bandı ve Oryantal Restoranlara kadar, çok çeşitli ayar ve pişirme teknikleriyle hünerlerinizi geliştirebilir, yüzden fazla malzeme ile yüzlerce lezzetli yemek pişirebilirsiniz.

Kahve makinesinden pilav pişiricilere, pizza fırınları ve patlamış mısır makinesine kadar tüm olası mutfak aletlerini deneyebilir, daha fazla müşteri çekmek için restoranınızı dekore edebilirsiniz. Tıpkı gerçek hayattaki gibi, müşterilerin deneyimini daha kişisel ve unutulmaz yapmak için bisküvi, cupcake gibi kendi freebilerinizi yapabilirsiniz.

“Kazandıklarınızla, mutfağınızı geliştirip ve yemek çeşitliliğini artırabilirsiniz. Ayrıca bu oyunun şahane bir şekilde bağımlılık yaptığını ve sürükleyici olduğunu söylemiş miydik? Yemek pişirirken eğlen ve lezzetli yemeklerini facebook arkadaşlarınla paylaşmayı unutma!”

Oyun Özellikleri:
  • 150’den fazla malzeme ile pişirmek için 400’den fazla yemek
  • 10 eşsiz mekan: Fırın, Fast Food, Çin, Pizza, Deniz ürünleri, Hint, Kahvaltı, Café ve Suşi. Daha fazla mekan çok yakında geliyor!
  • Tamamlanacak 400’den fazla bölüm
  • Mutfak eşyaların ve dekorasyonun için yüzlerce geliştirme
Windows Phone platformu için ücretsiz olarak sunulan Cooking Fever oyununu ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: n000k


Üst Alt