The Pierre
Üye
Mutlu olursun tabi sen eski Nokia kullanıcısı değilsin
Konuyu uzatmayın
Sen uzatıyosun.
Eski dediğin 10 yıllık bir olaymı yoksa 4 sene Nokia kullandım.
Mutlu olursun tabi sen eski Nokia kullanıcısı değilsin
Konuyu uzatmayın
Nokia Fanı'yım Ölümüne Kabul Ediyorum.Al işte Nokia fanları geldi, Microsoft'un malı olduğunu kabul edemeyenler demek daha doğru olur
Siz hala Nokia'nın geri geleceğini sanın
AppStore'a uygulama gelmeden önce adamlar her cihazda ayrı ayrı o uygulamaları kontrol ediyor, eksik bir şey varsa geliştiriciye geri yolluyor. Genelde yeni çıkacak uygulamalar oyunlar ilk AppStore'a gelir ve sürümü 1.0 yerine 1.0.7 falan olur. Bu neden oluyor hiç düşünmediniz mi? Geçin şunları Allah aşkına.
Aynen. Sen şimdi gidip Google Play'de atıyorum 100 kişinin indirdiği bilinmeyen bir şeyi indirirsen veya atıyorum çakma Twitter'ı indirirsen girer virüs. O da sizin suçunuz.Şimdi doğru dürüst uygulaması bulunmayan WP'nin marketini mi övelim? Zaten bu tablo yalan, belli değil mi? Neyi tartışıyoruz? Bu arada Android'de virüs olabilir ama ben en azından 1 yıldır Android kullanmama rağmen sadece bir virüsle karşılaştım, o da zararsız bir şeydi. Ve bilirsiniz ki Android açık kodlu bir sistem. Buna rağmen çok iyi bu başarısı benim açımdan.
Yazdığımı yine oku anlamıyorsun galibaSözde öyle bir uygulama var Android de de var o uygulama şimdi virüs yok mu demek?
Ben her gün düzenli iPhone büküyorum rahat olBide eski nokiacı muhabbeti çıkarmışlar , gülüyorum.Burdaki en yaşlı adamın iki katı kadar cfw yaptım adam bana eski Nokia yı bilmiyorsun diyor , gidin işinize iphone larınızı bükün siz
7 yıldır şu forumdayım 2 yıldır sadece senle tartışıyorum dostum sıkılmadık mıBen her gün düzenli iPhone büküyorum rahat ol

Ben doğru bildiğim şeyi savundum, yorumlar ortada ve gidiyorum uğraşamayacağım artık7 yıldır şu forumdayım 2 yıldır sadece senle tartışıyorum dostum sıkılmadık mı![]()
Ben doğru bildiğim şeyi savundum, yorumlar ortada ve gidiyorum uğraşamayacağım artık
Ben doğru bildiğim şeyi savundum, yorumlar ortada ve gidiyorum uğraşamayacağım artık

tmm 1 tane virüslü uygulama bul telefona yükleyecem söz.Androidde virüslü uygulama yok mu?
Hadi oradan
nasıl virüs varmış anlatta ben de biliyim. yıllardır android kullanıyorum virüs görmedim.Ben de tam "Hala android de virüs olmadığını savunan var mı ya ?" Yazacaktım
tmm 1 tane virüslü uygulama bul telefona yükleyecem söz.
adam kilit widgeti yüklüyor. sonra kaldırmak istiyor ama kaldıramıyor sonra virüslü diyor.
aceye uygulama yüklüyor. telefon kaldırmıyor virüslü diyor
vs vs
bence önce sen virüsün ne olduğunu öğren ondan sonra yorum yap.
nasıl virüs varmış anlatta ben de biliyim. yıllardır android kullanıyorum virüs görmedim.

hmm evet anlıyorum. yani diyorsun ki cevap veremiyorum o yüzden yav hehe deyip geçiştiriyorum.