Karşılaştırma Windows Phone-Android-İos mağaza durumu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0MG90

0MG90

Üye
Bunu kim yapmış çok merak ediyorum açıkçası. Ayrıca AppStore da çöp uygulama mı varmış o kadar? Nedense ben onları göremiyorum.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

furkankaya559758

Üye
Nokia Lumia telefonları kapalı işletim sistemine sahip olduklarından, telefonlara herhangi bir virüs bulaşma durumu söz konusu değildir. Bu nedenle, Mağaza'da herhangi bir virüs programı bulunmamaktadır.
iOS'da kapalı bir işletim sistemi.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
The Pierre

The Pierre

Üye
wp magazasindan pek anlamadim arama yaparken hic iyi sonuc elde edemiyor. hatta twitter yazdim sonuc cikmadi onerilerde twitter inc vardi onu secince anca cikti

Mağaza arada kafayı yiyor her zaçan olan bişey değil

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4
kahraman333333

kahraman333333

Üye
wp kullanmayanlar yorum yapmasın lütfen

NEXUS

NEXUS

Üye
bunun sahte olduğu o kadar açık ki. , ios ta virüslü uygulamalar fazla olduğuna ben inanmadım doğrusu tamam olabilir ama o kadar fazla olmasına imkan yok. ayrıca wp de de 0 tane bulunmasıda ilginç , bunu wp fanı yapmıştır kesin bu tabloyu.

• Beğen
Tepkiler: çaminci ve MaxipmaN
Fenomenon

Fenomenon

Üye
virüslü uygulama android'de de yok.
çöp neye göre kime göre karar verilmiş?
ayrıca bu 1 milyar uygulama masalını geçin. hem appstore'da hem de google play'de uygulamaların büyük çoğu zombi. yani nerdeyse hiç indirilmeyen milyonlarca uygulama var.
mashable.com/2014/07/10/zombie-apps-ios/
appstore'daki uygulamaların %80'i zombiymiş.

The Pierre

The Pierre

Üye
ayrıca bu 1 milyar uygulama masalını geçin. hem appstore'da hem de google play'de uygulamaların büyük çoğu zombi. yani nerdeyse hiç indirilmeyen milyonlarca uygulama var.

Androidde virüslü uygulama yok mu?
Hadi oradan

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, MaxipmaN ve Rock Ve Roll
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Ben de tam "Hala android de virüs olmadığını savunan var mı ya ?" Yazacaktım

• Beğen
Tepkiler: kahraman333333 ve The Pierre
çaminci

çaminci

Üye
Çöp nedir örneğin adam retrica yazar indirirsin açarsın uygulamayı uygulamanın amacı googleye yönlendirmektir

• Beğen
Tepkiler: The Pierre
0MG90

0MG90

Üye
Ya geçin şunları, bu resmen wp fanlarının yaptığı bir şey. Bunu iOS'ta kullanan bilir Android'de boşuna laf kalabalığı yapmayın.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
The Pierre

The Pierre

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Rock Ve Roll ve RetaXter

Emre

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve The Pierre
0MG90

0MG90

Üye
Al işte Nokia fanları geldi, Microsoft'un malı olduğunu kabul edemeyenler demek daha doğru olur
Siz hala Nokia'nın geri geleceğini sanın

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve .NeXuS.
The Pierre

The Pierre

Üye
Al işte Nokia fanları geldi, Microsoft'un malı olduğunu kabul edemeyenler demek daha doğru olur
Siz hala Nokia'nın geri geleceğini sanın

Benim öyle birşey sandığım yok hatta ben Microsofta satıldığı için mutluyum nasıl Google'nin telefonları güncelleme konusunda avantajlıysa Microsoftunda wp bölümünde böyle bir başarısı olacak.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Şimdi doğru dürüst uygulaması bulunmayan WP'nin marketini mi övelim? Zaten bu tablo yalan, belli değil mi? Neyi tartışıyoruz? Bu arada Android'de virüs olabilir ama ben en azından 1 yıldır Android kullanmama rağmen sadece bir virüsle karşılaştım, o da zararsız bir şeydi. Ve bilirsiniz ki Android açık kodlu bir sistem. Buna rağmen çok iyi bu başarısı benim açımdan.

0MG90

0MG90

Üye
Benim öyle birşey sandığım yok hatta ben Microsofta satıldığı için mutluyum nasıl Google'nin telefonları güncelleme konusunda avantajlıysa Microsoftunda wp bölümünde böyle bir başarısı olacak.
Mutlu olursun tabi sen eski Nokia kullanıcısı değilsin
Konuyu uzatmayın

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt