Karşılaştırma Windows Phone-Android-İos mağaza durumu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Pierre

The Pierre

Üye

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Her avantajda wp ye laf sokan fan arkadaşlarım nedense şaşkın tablosu çiziyor.İOS da virüslü uygulama var arkadaşlar bir kaç tane örnek de verebilirim.WP de neden yok ? Çünkü bilgisayarcılığın babası olan Microsoft her uygulamayı denetliyor, yok ios android virüssüz bunu yapan wp fanı filan saçmalamayın .

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, pirenuri ve RetaXter
The Pierre

The Pierre

Üye
Aynen kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.

Emre

Üye
Al işte Nokia fanları geldi, Microsoft'un malı olduğunu kabul edemeyenler demek daha doğru olur
Siz hala Nokia'nın geri geleceğini sanın
Nokia Fanı'yım Ölümüne Kabul Ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Rock Ve Roll ve The Pierre
0MG90

0MG90

Üye
AppStore'a uygulama gelmeden önce adamlar her cihazda ayrı ayrı o uygulamaları kontrol ediyor, eksik bir şey varsa geliştiriciye geri yolluyor. Genelde yeni çıkacak uygulamalar oyunlar ilk AppStore'a gelir ve sürümü 1.0 yerine 1.0.7 falan olur. Bu neden oluyor hiç düşünmediniz mi? Geçin şunları Allah aşkına.

The Pierre

The Pierre

Üye
AppStore'a uygulama gelmeden önce adamlar her cihazda ayrı ayrı o uygulamaları kontrol ediyor, eksik bir şey varsa geliştiriciye geri yolluyor. Genelde yeni çıkacak uygulamalar oyunlar ilk AppStore'a gelir ve sürümü 1.0 yerine 1.0.7 falan olur. Bu neden oluyor hiç düşünmediniz mi? Geçin şunları Allah aşkına.

Sözde öyle bir uygulama var Android de de var o uygulama şimdi virüs yok mu demek?

0MG90

0MG90

Üye
Şimdi doğru dürüst uygulaması bulunmayan WP'nin marketini mi övelim? Zaten bu tablo yalan, belli değil mi? Neyi tartışıyoruz? Bu arada Android'de virüs olabilir ama ben en azından 1 yıldır Android kullanmama rağmen sadece bir virüsle karşılaştım, o da zararsız bir şeydi. Ve bilirsiniz ki Android açık kodlu bir sistem. Buna rağmen çok iyi bu başarısı benim açımdan.
Aynen. Sen şimdi gidip Google Play'de atıyorum 100 kişinin indirdiği bilinmeyen bir şeyi indirirsen veya atıyorum çakma Twitter'ı indirirsen girer virüs. O da sizin suçunuz.

• Beğen
Tepkiler: çaminci ve .NeXuS.
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Bide eski nokiacı muhabbeti çıkarmışlar , gülüyorum.Burdaki en yaşlı adamın iki katı kadar cfw yaptım adam bana eski Nokia yı bilmiyorsun diyor , gidin işinize iphone larınızı bükün siz

• Beğen
Tepkiler: pirenuri
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Komedi

0MG90

0MG90

Üye
Bide eski nokiacı muhabbeti çıkarmışlar , gülüyorum.Burdaki en yaşlı adamın iki katı kadar cfw yaptım adam bana eski Nokia yı bilmiyorsun diyor , gidin işinize iphone larınızı bükün siz
Ben her gün düzenli iPhone büküyorum rahat ol

The Pierre

The Pierre

Üye
Hepiniz susun Apple ve Wp e virüs girmez bunu bir Android veya Wp jayranıda yapmış olabilir

Edit şaka :D

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Ben doğru bildiğim şeyi savundum, yorumlar ortada ve gidiyorum uğraşamayacağım artık

Doğru bildiğin şeyin foğruluğunu araştırsaydın o kadar yoruma gerek kalmazdı

enterneoll

enterneoll

Üye
Her şeyi bilen wpci arkadaşlar gösterin virüsleri inanalım windowsun pcden ne hayrını gördük ki telefonda Görelim hadi gösterin bana virüsü indirip inceleyelim bekliyorum

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Androidde virüslü uygulama yok mu?
Hadi oradan
tmm 1 tane virüslü uygulama bul telefona yükleyecem söz.
adam kilit widgeti yüklüyor. sonra kaldırmak istiyor ama kaldıramıyor sonra virüslü diyor.
aceye uygulama yüklüyor. telefon kaldırmıyor virüslü diyor
vs vs
bence önce sen virüsün ne olduğunu öğren ondan sonra yorum yap.
Ben de tam "Hala android de virüs olmadığını savunan var mı ya ?" Yazacaktım
nasıl virüs varmış anlatta ben de biliyim. yıllardır android kullanıyorum virüs görmedim.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
The Pierre

The Pierre

Üye
tmm 1 tane virüslü uygulama bul telefona yükleyecem söz.
adam kilit widgeti yüklüyor. sonra kaldırmak istiyor ama kaldıramıyor sonra virüslü diyor.
aceye uygulama yüklüyor. telefon kaldırmıyor virüslü diyor
vs vs
bence önce sen virüsün ne olduğunu öğren ondan sonra yorum yap.
nasıl virüs varmış anlatta ben de biliyim. yıllardır android kullanıyorum virüs görmedim.

Yav :hehe:

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt