Püf Noktası Nexus 5 islemci frekansi dusursem faydasi olurmu

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
arada aklima gelmisken sorayim. batarya omru icin acilan konularda 3g yerine 2g kullanin diyorlar ama telefon ozelliklerinde 3g acik bekleme suresi 2g acik bekleme suresinden fazla bu iste bi isler donuyo dogrusu ne acaba

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Bende bu ekran yok sanırım :D

Invoke

Invoke

Üye
Telefon hakkında build number a 3 beş kere tıkla çıkar. :D

Invoke

Invoke

Üye
Hacı art çalışmıyor demek değil o.
Hata alıp, bize göndermeyin art ile uğraşmıyoruz demek.

PriZm

PriZm

Üye
Cihazın asv değerini öğrenip ona göre abb uv yapmak daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Invoke

Invoke

Üye
Cihazın asv değerini öğrenip ona göre abb uv yapmak daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Asv? Abb? :D pvs olmaz mı?

Dediğine baktım ama -derse gireceğim çok da ayrıntılı bakamadım- sgs3 için buldum. Pvs değeri vardı bizde. Yüksek olan daha düşük volt. ile de stabil çalışabiliyor. Benim pvs 1 çıktı. -50uv de çöküyor ama başka kernelde bayağı uv yaptım çökmedi de bu şaşırtıcı gelmişti. Yine de bir kaç dakika için değmez, diyorum artık. :D

Son düzenleme:
PriZm

PriZm

Üye
Asv? Abb? :D pvs olmaz mı?

Dediğine baktım ama -derse gireceğim çok da ayrıntılı bakamadım- sgs3 için buldum. Pvs değeri vardı bizde. Yüksek olan daha düşük volt. ile de stabil çalışabiliyor. Benim pvs 1 çıktı. -50uv de çöküyor ama başka kernelde bayağı uv yaptım çökmedi de bu şaşırtıcı gelmişti. Yine de bir kaç dakika için değmez, diyorum artık. :D
Benim cihazda asv 1 ama -100 mv a kadar uv yi kaldırabiliyor :D

Invoke

Invoke

Üye
Benim cihazda asv 1 ama -100 mv a kadar uv yi kaldırabiliyor :D

Ya sanırım kernele göre değişiyor. Başta demiştim, ne alakası var sonuçta aynı cihaz diye ama iki farklı kernelde -50uv çöküyor diğer bir kernelde global -75uv 300mhz 420mhz biraz daha da fazla sorunsuzdu. Daha da gider miydi bilmiyorum ötesini denemedim.
Ama vazgeçtim uv den, franconun kernelini flashladım, default ayarları bozmadım. :D

Üst Alt