Püf Noktası Nexus 5 islemci frekansi dusursem faydasi olurmu

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Gece boyu 8 saat bekleme süresinde % kaç şarj kaybediyorsun? :D ben bu gece %0 kaybetmişim.

Invoke

Invoke

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

bak biraz uv yaptım, performansta bir düşme yok. Şuan için her şey stabil duruyor. İleride yazarım yine durumu.

Tabi değerler her cihaz için farklı olur. Hiçbir işlemci tam olarak aynı olmuyor. Kendin denemen lazım yani.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Ya oyun oynamadigin surece ne sikintisi yaparki 1.3 ghz 4 cekirdek yetmezmi

Invoke

Invoke

Üye
Ya benim tel açıkken ve bir şey yapmazken de şarj gidiyor yine ve anormal şekilde. Üstelik uv yaptım, sanıyorum rom ile alakalı. Bir full şarj edip deneyeceğim tekrar.

Hacı zaten clock düşürmek çok da kar etmez, voltage düşürmen lazım.

Terminal emulator indir, rootlu cihazda şunu gir:

su
dmesg | grep PVS

sonucu yaz, merak ettim.

turkishield

turkishield

Üye
iyi ki zamanında G2 almışımda şu şarj sıkıntısıyla başım belada değil :cool

Invoke

Invoke

Üye
LoLKernele göre UV değerlerleri farklı mı olmalı? @ONe-

Atıyorum, A kernelinde 300mhz>650 de sorun yokken B kernelinde 300mhz 700 de çökebilir mi?

Invoke

Invoke

Üye
EX ile sorun yoktu ama diğerlerinde codeblue (-75) ve crdroid'in (-50uv) stock kernelinde çöküyor. Ondan sormuştum. Garip geldi başta ama sanırım normali bu. :D

Ben iyiyim ya uv siz, sen dene istiyorsan zaten cihaza göre farklılık gösteriyor değerler. @avast Bu arada crdroid, ses kalitesi çok hoşuma gitti. Cm tabanlı. Her şey iyi gibi. Halo, hover, peek, heads-up ve her yer için ayrı ayar mevcut. İstediğini kapat, istediğini aç.
Uvsiz sadece clock hızını düşürmek de şarjı çok da etkilemez sanıyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: avast
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
2.3 den 1.3 düşürmenin faydası olur tabi ancak oyun performansı aşırı bir şekilde düşmez çünkü oyunda genel yükü gpu alır pil yine hızlı biter ancak ısınma bi nebze azalır bu yüzden underclock ing yaparken gpu'nun da frekasnını düşürmek faydalı olabilir ama örn 500 ken 400 e falan düşürün gidipde 200 lerede süründürmeyin eğer gpuda undervolting ve underclocking yaparsanız daha iyi bir pil ömrü ile karşılaşamanız mümkün

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Simdi hangi roma iyi dedin mert

Invoke

Invoke

Üye
Cr-droid iyi dedim. Şarjı iyi demedim, bak dikkat et. :D
Standart...

%70 de sıfırlamıştım orayı.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Cr-droid iyi dedim. Şarjı iyi demedim, bak dikkat et. :D
Standart...

%70 de sıfırlamıştım orayı.

konu ile bir ilgisi yok ama soft keyleri acaba hangi uygulama ile değiştirdiniz tabletinde soft key kullandığı için değiştirmek isstiyorum rootlu durumda eğer rom ile yapılıyorsa okadarda mühim bir şey değil

daha bugün ki pil istatistiklerim şuan cihaz kapalı şekilde şarj oluyor (haftada bir pili %0 a kadar kullanıp kendinin kapanmasını bekleyip kapalı bir şekilde şarj ediyorum bence faydası var gibime geliyor ama 3100mAh Hafife alınıcak bir değer değil bu arada

(not: bu istatisti 2 günlük kullanımı ve hiç bir şekilde undervolting underclocking ve ya güçtassarufu kullanmadan elde ettim bazen ihtiyaçtan güç tassarufunu açıp kullanıyorum kesinlikle işe yarıyor bazen 2 gün falan görüyorum ancak ekran süre 3 saat olunca yayınlamaya utandığım oluyor çünkü hava atılacak bir yanı yok diyorsun ki ben kullanmıyorum bu yüzden uzun gidiyor gibi bir yorum alıyorum (fark ettiyseniz yaklaşık orta yerlerde bir yatay çizgi var o gece şarja takmadığım ve haliyle uyurkende kullanmadığım için düz )

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Hocam 3 gun 3 ekran da alınıyo onemlı olan kullanım seklı öert 2 gun 5 ssat mı ne almıstı nexus5 le

Invoke

Invoke

Üye
Softkey, cm11 tema engineden dolayı rahatlıkla değişiyor.
Onun dışında zipthemer kullanarak softkeyleri de xdaden bularak sonra zipi cwmden flashlayarak da değiştirebilirsiniz.

pesimist57

Üye
Adamlar en iyi roomu yapip performans optimizasyonu yapiyor hepsi muhendis teknisyen. Arkadaşlar kafaniza gore roomlar falan yukleyip frekanslarla oynamanin anlami yok siz muhendis degilsiniz bir yeti dagitsaniz obur yer bozulur. Nexus 5 asiri isinan bir telefon zaten frekansi dusursen performans yerlebir olacaktir zaten.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben cok fark olacagina inanmiyorum onceden denemistim hersey oldugu gibi kalsin. sarj omru icin rom veya kernel kur yeter.

Invoke

Invoke

Üye
Çok fark olmuyor zaten, birkaç dakika ancak fark ediyor. :/

Invoke

Invoke

Üye
Belki art çalışmıyordur romda :D

Üst Alt