sistemler aktif turkcell ve aveaavea daha yeni paylaşmışoluyo mu son durum ne telefonu açıyorum
Avea turkcell aktıf oldu suanoluyo mu son durum ne telefonu açıyorum
Çekmediği İçin Olabilir mi?En bonkor avea

Zaten adamlar ondan artırıyor ıstedıgın kadar gırmeye çalış hat cekmeyosa nete gırılmezÇekmediği İçin Olabilir mi?![]()
Banada geldide kullanamıcam2 gb turkcell geldi saol
niyeBanada geldide kullanamıcam
15 de dogru duzgun çekmiyor en ıyı ceken yer arıyosan telefonu cama koy wıfı paylaşımı yap sınır olmatürkcellinki aylık 2gb aveaysa hergün için 500 mb
avea bonkör 15 gb data
Hat çekmiyor
bende avea kullanıyorum bi tek tv üzerinde full tv den uzaklaşınca düşüyo çekmesi15 de dogru duzgun çekmiyor en ıyı ceken yer arıyosan telefonu cama koy wıfı paylaşımı yap sınır olma
turkcell sınırsız 1gb nin hızını kaldırmayla ilgili bi yazı var maicepte ona bak derimTurkcell SINIRSIZ 1GB İnternet
Paketi Kullanıyorum ve Sahur Kampanyasından FaydalanamıyorumTurkcell SINIRSIZ 1GB İnternet
Paketi Kullanıyorum ve Sahur Kampanyasından Faydalanamıyorum![]()
Vodafone dk kampanyası yapar başka yapmazavea çekmiyo ama sahurda internet vererek gözüme girdi bazı operatörler gibi kafir çıkmadı
AynenZaten adamlar ondan artırıyor ıstedıgın kadar gırmeye çalış hat cekmeyosa nete gırılmez
Kazançlı Çıktığı Bi O Var ZatenVodafone dk kampanyası yapar başka yapmaz
Birde adamlar bılıyor kı zaten sıztemı kimse klitleyemez ondan verıyor 500 mb bunu vodafone yapamaz alt yapısı avea dan bıle zayıf hatırlarsanız bayramlarda felç vodafone