Kime iyi desek bir haller oluyor, 2 aydır sürekli dk vermeye başladı. Versin bakalım, şu taahhüt bitsin ben yapacak işi biliyorumGünlük 1 gb verdi. Tabii gece 02:25'te bitti
Yakında kampanyalar olur, numaranızı taşıyın Turkcell faturalıya, TT ozittiBayramdan önce sim kart sorunu yaşıyorum. Hat devredışı sanki telefonu kapat aç, bataryayı sök tak bıktım vallahi.
Sistem iyiymişYakında kampanyalar olur, numaranızı taşıyın Turkcell faturalıya, TT ozitti
Mesaj birleştirildi:
Turkcell ile TT arasında gezmekten millet böyle oldu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
TT kampanya yapmazsa ancak seneye görüşürüz.Sistem iyiymiş
Tumbara türksel çıkarmış
Millet türksele gidince
TT de kumbara çıkartır![]()
Sorunum başka @PALA.Yakında kampanyalar olur, numaranızı taşıyın Turkcell faturalıya, TT ozitti
Mesaj birleştirildi:
Turkcell ile TT arasında gezmekten millet böyle oldu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cihazdan ayarlardan mı kaynaklanıyorSorunum başka @PALA.
Yok, sim kart ile ilgili sorunum var. Son 1 haftadır şebeke gidiyor. Telefonu kapatıp açıyorum yok gene yapıyor. Bayramın ikinci günü beni sinir etti, komple hat kapandı sandım. Dün idareten Nokia 8'e taktım kartı, çalışıyordu (onda da batarya sorunu vardı, kapanıp açılıyordu, konusunu açmıştım zaten). Acaba kart yuvasında sıkıntı mı var?Cihazdan ayarlardan mı kaynaklanıyor![]()
Ağa vivo falan al, yeni modeller yakında çıkar. Giriş ve orta segment iyi cihazlar çıkartıyor, 5-10 bin bandında, işini fazlası ile görür.Yok, sim kart ile ilgili sorunum var. Son 1 haftadır şebeke gidiyor. Telefonu kapatıp açıyorum yok gene yapıyor. Bayramın ikinci günü beni sinir etti, komple hat kapandı sandım. Dün idareten Nokia 8'e taktım kartı, çalışıyordu (onda da batarya sorunu vardı, kapanıp açılıyordu, konusunu açmıştım zaten). Acaba kart yuvasında sıkıntı mı var?
O kadar parayı Çin'in copune vereceğine gitsin GM alsın.Ağa vivo falan al, yeni modeller yakında çıkar. Giriş ve orta segment iyi cihazlar çıkartıyor, 5-10 bin bandında, işini fazlası ile görür.
4.5G açıksa kapat.Yok, sim kart ile ilgili sorunum var. Son 1 haftadır şebeke gidiyor. Telefonu kapatıp açıyorum yok gene yapıyor. Bayramın ikinci günü beni sinir etti, komple hat kapandı sandım. Dün idareten Nokia 8'e taktım kartı, çalışıyordu (onda da batarya sorunu vardı, kapanıp açılıyordu, konusunu açmıştım zaten). Acaba kart yuvasında sıkıntı mı var?
4.5G ile ne alakası var?O kadar parayı Çin'in copune vereceğine gitsin GM alsın.
Mesaj birleştirildi:
4.5G açıksa kapat.
Benim telefon alma derdim yok. Vivo ne malıdır bilmem. Telefon alırsam ki Snapdragon işlemcili alırım (Gerçi elimdeki telefonlar da Snapdragon işlemcili de neyse).Ağa vivo falan al, yeni modeller yakında çıkar. Giriş ve orta segment iyi cihazlar çıkartıyor, 5-10 bin bandında, işini fazlası ile görür.
Denedin mi?4.5G ile ne alakası var?
O kadar parayı Çin'in copune vereceğine gitsin GM alsın.
Bana da müzik dinlemediğimi bildikleri için 3 ay premium muud verdilerBana 3 ay mcafee çıktı sil süpürden.
Bana da 3 kere verdiler ondanBana da müzik dinlemediğimi bildikleri için 3 ay premium muud verdiler
Genelde sms veriyorlarBana da 3 kere verdiler ondan
Ben tüm haklarımı kullanıp bitiriyorum ondan AV vermeye başladılar şimdi deGenelde sms veriyorlar
Bir ay wp yerine normal sms le yazıştım
Bu sefer full dk verdiler
Dk çok kullanınca internet veriyor
İnterneti çok kullanınca dk
Dk kullanmayınca dk veriyor analiz ediyolr resmen