Faturasız / Faturalı Sahur 5555 gönder Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
Sahur 5555 gönder Kampanyası
SAHURDA ÜCRETSİZ İNTERNET Kampanyası
emeğe saygı lütfen beğenelim

Ramazan boyunca sahurda her gün 500 MB Ücretsiz!

AVEA İÇİN Hemen SAHUR yazın 5555’e gönderin!
TURKCELL İÇİN HEMEN SAHUR YAZIN 2222 E GÖNDERİN

Sahur İnternet Kampanyası
Ramazan boyunca her gün sahurda ücretsiz 500MB! Hemen SAHUR yazın 5555’e gönderin!

Kampanya Bilgisi

Ramazan bereketi ile birlikte geldi, Avea Sahur İnternet Kampanyası başlıyor!

Şimdi bireysel hat sahibi müşterilerimize Ramazan boyunca her gün 02:00-06:00 saatleri arasında geçerli 500 MB cepten internet HEDİYE!

Hemen SAHUR yazıp 5555’e ücretsiz SMS gönderin, kampanyadan faydalanmaya başlayın!

Detaylar
Kampanya Kapsamı ve Geçerlilik Detayları

Sahur İnternet Kampanyasına katılan müşterilerimize Ramazan boyunca her gün 02:00-06:00 saatleri arasında geçerli 500 MB cepten internet kullanım hakkı hediye edilecektir.

• Kampanyadan faturasız ve faturalı bireysel ses hat sahibi müşterilerimiz faydalanabilir. Kampanya data hatları için geçerli değildir.
  • Kampanya Avea ve taraftar hatları için geçerli olacaktır.
  • Kampanya kapsamında Ramazan süresince her gün 02:00-06:00 saatleri arasında geçerli 500 MB internet hediye edilecektir. (Kampanya kapsamındaki ilk internet faydası 28 Haziran Cumartesi günü, son internet faydası ise 27 Temmuz Pazar günü geçerli olacaktır)
  • Kampanyaya katılmak için SAHUR yazılıp 5555’e ücretsiz SMS gönderilmesi gerekmektedir. Kampanya katılımınıza dair hattınıza bilgilendirme SMS’i gönderilecektir.
  • Kampanya kayıtları 27 Haziran 2014 Cuma gününden itibaren başlayacak, 27 Temmuz 2014 Pazar günü 01:30 itibariyle sonlanacaktır.
  • Kampanyaya katılan müşterilerin hatlarında kayıtlı farklı bir internet paketi olması durumunda; 02:00-06:00 saatleri arasında yapılan internet kullanımları, öncelikle Sahur İnternet Kampanyası kapsamında tanımlanan internet haklarından düşer.
  • Kampanya kapsamında hediye edilen 02:00-06:00 saatleri arasında geçerli günlük 500 MB internetin aynı gün tüketilmesi halinde ilgili saatler arasında yapılacak ek kullanımlar varsa diğer internet haklarınızdan düşecek, internet hakkınız yoksa faturasız hatlar için 0,88Kr / 100KB; faturalı hatlar için ise 0,00492Kr / KB üzerinden ücretlendirilecektir.
  • Kampanya sadece yurt içinde yapılan internet bağlantılarında geçerlidir. Kullanılmayan haklar bir sonraki güne devretmez.
  • AVEA, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin kampanya kapsamında sunulan internet faydası ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Kalan Kullanım Hakkı Sorgulama

• Faturalı müşterilerimiz INTERNET yazıp 5555’e ücretsiz SMS göndererek Sahur İnternet Kampanyası kapsamında kalan internet haklarını sorgulayabilirler.
  • Faturasız müşterilerimiz KALAN SAHUR yazıp 5555’e ücretsiz SMS göndererek Sahur İnternet Kampanyası kapsamında kalan internet haklarını sorgulayabilirler.
Kalan sorgulamasından geçerli dönüş alınabilmesi için kampanya kapsamında tanımlanan internet faydasının tüketilmeye başlanmış olması gerekmektedir.

BEĞENELİM LÜTFEN
BEĞENELİM LÜTFEN
BEĞENELİM LÜTFEN
BEĞENELİM LÜTFEN
BEĞENELİM LÜTFEN
BEĞENELİM LÜTFEN

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: biltek, oozhnt, Umut ve 10 diğerleri

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Süper!

:tşk:

okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
KAMPANYA 50 BİNLE SINIRLANDIRILMIŞ ŞİMDİDEN ALINIZ!!!!!!!!!!!!

okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
mh bilmiyosa o beni ilgilendirmez (İNTERNET SİTESİ hennüz güncellenmemiş olabilir.Müsteri hizmetleri zaten neyi biliyor ki !!!!!!!!) ama konu asılsız değil eğer sen faturasız avea lı isen dene gör .SAHUR yaz 5555 e gönder .HER GÜN İÇİN 500 MB DAN 30 GÜN İÇİN 15 GB TA YAKIN DATA EDER

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
konu asılsız değil ben şuan aktif ettim aboneliğimi ramazanda gece 2-6 arası 500mb beleş internet daha ne olsun :oke:

• Beğen
Tepkiler: Dede
messevim

messevim

Üye
Neyin kafasini yasiyorsunuz siz asilsiz konular acarak elinize ne geciyor boyle bir kampanya suan icin yok mh den aldim bilgiyi web sayfasinda da yok siz nerden aliyor sunuz pardon
Bir konu hakkında tam bilgi sahibi olmadan insanları eleştirerek neyin kafasını yaşıyorsun ?

okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
Neyin kafasini yasiyorsunuz siz asilsiz konular acarak elinize ne geciyor boyle bir kampanya suan icin yok mh den aldim bilgiyi web sayfasinda da yok siz nerden aliyor sunuz pardon
mh leri öyle bi kampanya yok demişmiş zaten ne biliyorki onlar müşteriye yardımcı bile olamıyo .avea kampanyaları güzel ama müşteri hizmetleri işe yaramaz

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye

bilip bilmeden yorum yapmayalım lütfen :no:

blastx

blastx

Üye
Arastirmadan elestirmem ben arkdasim mh ye sordum siteye baktim yok msj gonderdim olmadi tum resmi kaynaklari denedikten sonra sinirlenip yazdim kaldi ki sizde bi resmi kaynak gosteremiyor sunuz niye? İspatlayin ohalde iddanizi siZde gskemal gibi ben yaptim oldu olmadiysa ne yapayim mi diyeceksiniz SAHUR YAZİP 5555 E ATİNCA DEGERLİ MUSTERİMİZ HATALİ KOD GONDERDİNİZ DOGRU KODLARİ OGRENMEK İCİN WEB SİTEMİZİ ZİYARET EDİNİZ DİYOR BİLGİNİZE

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
Arastirmadan elestirmem ben arkdasim mh ye sordum siteye baktim yok msj gonderdim olmadi tum resmi kaynaklari denedikten sonra sinirlenip yazdim kaldi ki sizde bi resmi kaynak gosteremiyor sunuz niye? İspatlayin ohalde iddanizi siZde gskemal gibi ben yaptim oldu olmadiysa ne yapayim mi diyeceksiniz SAHUR YAZİP 5555 E ATİNCA DEGERLİ MUSTERİMİZ HATALİ KOD GONDERDİNİZ DOGRU KODLARİ OGRENMEK İCİN WEB SİTEMİZİ ZİYARET EDİNİZ DİYOR BİLGİNİZE

kriterleri sağlamıyorsun o halde bir kaç tane kriteri varinanmayan yapmasın ne ispatı bu da adam kandıracak halim yok ya !!!!! DAHA YENİ ZATEN SİSTEME YÜKLEMEMELERİ VE DUYURMAMALARI NORMAL MERKEZ DEMEDEN DUYURULMAZ SEN HATALI KOD mesajı alıyorsan ayın 28 inde dene (yada özelden ulaş)başka faturasız avea hattın varsa ondan dene

resimde gördüğünüz gibi dün (yani ayın 25.06.2014 de kampanya aktif değildi )bugün 08:27 itibariyle kampanyayı başlattılar .Kampanya daha yeni başladı AVEA nın web sitesinde görememeniz gayet normal.
MÜŞTERİ HİZMETLERİNE SORMAYIN ZATEN ONLARIN HİÇ BİŞEY DEN HABERİ YOK.NEZAMAN OLDU Kİ
ŞİMDİ Diyiceksiniz senin nerden haberin oldu :işte onu burdan yazamam merak eden varsa özelden ulaşsın! :D

Son düzenleme:
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Paket çalışıyor arkadaşlar. Sorun yok

okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
28.06.2014 02:00 06:00 arası sitem aktif olacak hata kodu alanlar bu gece 02:00 dan sonra tekrar SAHUR 55555 DENESİNLER:hoba:bu kampanyadan yararlananlar yanında 3 tl ye ERKEN yazıp 5555 e göndersin(erken kalkak yol alır paketiyle 6:00 10:00 )arasıda da girsin böylece :rock:saat 6 dan sonra ekstra para kesmesin avea () :dance:sabah 10 dan sonra da opera mini yi indirip ile yola devam:close_tema:

mürteza16

mürteza16

Üye
Bu paket faturalıda olur mu?

okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
evet en üstte sayfa başlığının sol köşesinde belirttiğim gibi

Son düzenleme:
Yusuf Saracen

Yusuf Saracen

Üye
Hatalı kısa kod gönderdin
woopsluyum bu arada 6 aydırda avealıyımAz önceki sözümü geri alıyyorum
3 kere sahur yazıp gönderdim
Sahur Internet Kampanyaniz hattiniza tanimlanmistir. Ramazan boyunca her gun saat 02:00-06:00 arasinda 500MB ucretsiz internet kullanabilirsiniz. Detaylar icin

okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
Bu paket faturalıda olur mu?
SİZ ayın 28 inde deneyin gene
Ben hiçbirine para vermem androidde kaç internet kullanma yöntemi var bedavadan hattın internetini kullanıyorum zaten hiç ücret vermeden : ?
O DEDİKLERİNİ bende biliyorum bu platform üzerinden droidvpn olsun bugta bırakma yöntemleri olsun paylaşmak yasak .neyse sömürmüye devam akıllı olan biraz araştırır internete para vermez. :polis:
Hatalı kısa kod gönderdin
woopsluyum bu arada 6 aydırda avealıyımAz önceki sözümü geri alıyyorum
3 kere sahur yazıp gönderdim
Sahur Internet Kampanyaniz hattiniza tanimlanmistir. Ramazan boyunca her gun saat 02:00-06:00 arasinda 500MB ucretsiz internet kullanabilirsiniz. Detaylar icin
hatalı kod alnlar bir kaç kere deneyin düzelir sistem 28 haziranda 02:00 da açılacak

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bumu dostlar .

blntsrm200

blntsrm200

Üye
Çok teşekkür ederim arkadaşlar paket oldu Allah sizden razı olsun :)

okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone kafir hatti onda yok .TURKCELL de yarın baslatır SAHUR 2222

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş

Üst Alt