Türk Telekom Sahur Kampanyası (Faturalı/Faturasız)

Sponsorlu Bağlantılar

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Türk Telekom Sahur Kampanyası (Faturalı/Faturasız)

Ramazan ayına özel 10 GB hediye!
01 Mart-29 Mart 2025 tarihleri arasında Türk Telekom uygulamasından veya SMS ile kampanyaya katılan, bireysel mobil faturalı aktif müşteriler, Ramazan boyunca geçerli 10 GB internet kazanıyor. Siz de hemen kampanyaya katılın, Ramazan boyunca saat 00.00-06.00 saatleri arasında geçerli 10 GB internet kazanın!

Ek Bilgiler
00.00 - 06.00 Saatleri Arasında Geçerlidir
Yurt İçi Kullanımlarda Geçerlidir

Kampanya Bitiş Tarihi:
29 Mart 2025

01 Mart - 29 Mart 2025 tarihleri arasında Türk Telekom uygulamasından veya SMS ile kampanyaya katılan, bireysel mobil faturasız aktif müşteriler, 250 TL ve üzeri TL yüklemlerinde Ramazan boyunca geçerli 10 GB internet kazanıyor. Siz de hemen kampanyaya katılın, Ramazan boyunca saat 00.00-06.00 saatleri arasında geçerli 10 GB internet kazanınn!

Ek Bilgiler

00.00 - 06.00 Saatleri Arasında Geçerlidir
Yurt İçi Kullanımlarda Geçerlidir
250 TL ve Üzeri TL Yüklemelerine Özeldir
Kampanya Bitiş Tarihi:

29 Mart 2025

Son düzenleme:
  • Sevdim
Tepkiler: PALA.

PALA.

PALA.

Üye
Sağol hocam (h)
Ücretsiz 10 gb kaptım :maxicep:

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34
PALA.

PALA.

Üye
Güle güle kullan. Bana hem 10 gb hemde 6 gb verdi.
Sağolun, Size de hayırlı olsun :anlas: Allah razı olsun, güzel bir düşünce, konu için tekrar teşekkür ederiz (h)

Arada böyle hediyeler olması güzel, cihaz ve uygulama güncellemeleri için kullanılır, sosyal uygulamalar üzerinden muhabbet edilir.

6 gb sil süpürden mi geldi :hmmm

Son düzenleme:
  • Beğen

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Hayır, Sil Süpür'den değil. 6 GB da bu kampanyanın içinde ama sadece haftalık verdi. Sil Süpür artık bir işe yaramıyor. Günlük veriyor ve internetten çok dakika veriyor. İnternet artık bana ayda yılda bir denk gelir oldu. Kısacası; Sil Süpür'den artık güzel şeyler bekleme.

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Faturalı sürünsün. Şaşırtmadı.
Faturasızlar için güzel fırsat :bigstar:

• Beğen

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Ne hikmetse hala 10 GB bir byte bile yemedi. Haftalık 6 GB kotadan yiyor.

• Şaşırdım
Tepkiler: Dobraokuyucu
Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Gece 12 den sabah 6 ya kadar değil mi o 10 GB gündüz nasıl kullansın.

• Beğen

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Gece 12 den sabah 6 ya kadar değil mi o 10 GB gündüz nasıl kullansın.
Bende 6 GB hediye internetten yiyor. Daha önce de Sil Süpür'den kazandığım interneti yemiyordu, Aylık Gece 10 GB kullandığım paketten yiyordu. Bende çözemedim bu işi.

• Beğen

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
6 GB hediyeyi 1 gün öncesinden almıştım zaten. Senin dediğin gibi sırasıyla hediyeden yiyor, hem paket hemde hediyeyi alınca paketten yemesi de mi sırayla?

PALA.

PALA.

Üye
6 GB hediyeyi 1 gün öncesinden almıştım zaten. Senin dediğin gibi sırasıyla hediyeden yiyor, hem paket hemde hediyeyi alınca paketten yemesi de mi sırayla?
Paket en sona alınır, önce hediyeler harcanır.

• Beğen
PALA.

PALA.

Üye
Hediye hediye olsa bari. Haftalık vereceğine günlük veriyor.
Bana genelde sosyal medya veriyor, sosyal medya kullanımım az, geçen ay 1000 dk sonuna geldim, 250 dk hediye etmedi, yani neyi az kullanırsan genelde o geliyor ama olsun, bu devirde kimse konserveyi bedava vermiyor ağa (h)

• Beğen

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Sosyal medya internet hediyesi hiç bir işe yaramıyor. Saatlerce beklersin video açılacak görsel yüklenecek diye. Çok yavaş çok hantal.

PALA.

PALA.

Üye
Sosyal medya internet hediyesi hiç bir işe yaramıyor. Saatlerce beklersin video açılacak görsel yüklenecek diye. Çok yavaş çok hantal.
YouTube için kullanıyorum güzel yani, bir kötülüğünü görmedim, hatta internet paylaşımına açtığım diğer cihazdan bile YouTube vb. hediyesini kullanabiliyorsunuz.

Genel olarak yeterli buluyorum.

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Bana çok geldi o hediye. Hiç doğru dürüst çalışmadı. Boşa gitti internet.

PALA.

PALA.

Üye
Bana çok geldi o hediye. Hiç doğru dürüst çalışmadı. Boşa gitti internet.
Cihazda yada bağlantı şeklinde bir sorun olabilir.
Vpn varsa kullanma, bilindik tarayıcıları kullanın.
Hotspot ile diğer cihazlardan bile bu hediyeler gayet güzel kullanılıyor.

Üst Alt