Türk Telekom Sahur Kampanyası (Faturalı/Faturasız)

Sponsorlu Bağlantılar

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Sosyal medya interneti çekmiyor. Çok yavaş görüntüleri çok geç yüklüyor kesik kesik hep. Zaman kaybı gerçekten. Gece 02:02 bitecek zaten. 20 dakika gibi zaman kalmış.
Mesaj birleştirildi:

Yok ya gerçekten bitti. Aynı saatte başlayıp aynı saatte bitiyor. Dakika şaşmıyor. "Yeter bu kadar. Kullanmadıkların bize kalsın" diyorlar resmen. Acıma yok, merhamet yok, insaf yok, vicdan yok, yok da yok. Say say bitmiyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı

PALA.

PALA.

Üye
Sosyal medya interneti çekmiyor. Çok yavaş görüntüleri çok geç yüklüyor kesik kesik hep. Zaman kaybı gerçekten. Gece 02:02 bitecek zaten. 20 dakika gibi zaman kalmış.
Mesaj birleştirildi:

Yok ya gerçekten bitti. Aynı saatte başlayıp aynı saatte bitiyor. Dakika şaşmıyor. "Yeter bu kadar. Kullanmadıkların bize kalsın" diyorlar resmen. Acıma yok, merhamet yok, insaf yok, vicdan yok, yok da yok. Say say bitmiyor.
Ben bir sorun göremedim şimdiye kadar, günlük hediyeleri hep ertesi gün 23:59 a kadar kullandım, sms gelmiyor mu ? Şu saatten şu saatte kadar geçerli diye :hmmm

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Ben bir sorun göremedim şimdiye kadar, günlük hediyeleri hep ertesi gün 23:59 a kadar kullandım, sms gelmiyor mu ? Şu saatten şu saatte kadar geçerli diye :hmmm
Geliyor tabi ki. Ama hediyeyi hangi saatte aldıysan o saatte bitiriyor. Bende hep öyle oluyor. 24 saatlik ise hediye; Bugün 03:10'da aldıysam yarın o yine aynı saatte bitiriyor.

PALA.

PALA.

Üye
Geliyor tabi ki. Ama hediyeyi hangi saatte aldıysan o saatte bitiriyor. Bende hep öyle oluyor. 24 saatlik ise hediye; Bugün 03:10'da aldıysam yarın o yine aynı saatte bitiriyor.
TT uygulamadan da bitiş tarihini görüyorsundur, o zaman diliminde hediye varken ana paketten mi yiyor ? Bu durumu yetkililere bildirmelisiniz. Onlarda 24 saat kullanmışsın işte derler muhtemelen.

Neyse Turkcell tarafına doğru bir yolculuk yakındır, herkes kendi müşterilerini çantada keklik görüyor. Bugün baktımda 20 gb için 384 lira diyor ama kampaya ile yeni gelen aboneye 204 lira yani +180 fazla istiyor. Taahhüt bitiminde adam gibi kampanya yapmazsa tası tarağı toplayıp gitme vaktidir (h)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Cadillac34

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamada kampanya tarihi görünüyor zaten. Dediğim gibi dakika şaşmadan anında bitiriyorlar. 17:59 de mi aldın yarın aynı saatte bittiyor.

Müşteri hizmetleri arasan da operatörlere ulaşılamıyor. Telesekreter dönüp dolaşıp başa sarıyor. Olan dakikalara oluyor. Boşa zaman kaybı. Btk nın da GSM operatörlerinin de Allah belasını versin.

• Düşünceli
Tepkiler: PALA.
PALA.

PALA.

Üye
Uygulamada kampanya tarihi görünüyor zaten. Dediğim gibi dakika şaşmadan anında bitiriyorlar. 17:59 de mi aldın yarın aynı saatte bittiyor.

Müşteri hizmetleri arasan da operatörlere ulaşılamıyor. Telesekreter dönüp dolaşıp başa sarıyor. Olan dakikalara oluyor. Boşa zaman kaybı. Btk nın da GSM operatörlerinin de Allah belasını versin.
Demekki sana farklı tarife uyguluyorlar :hmmm

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Yoo, hediye de aynı paket de aynı. Farketmiyor.

PALA.

PALA.

Üye
Bakalım haftaya ne hediye verecek, yine mi 250 dk ?

Yine altın ararken, kağıt mı çıkacak ?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yine kağıt çıktı, hemde saman kağıdı, haftalık 100 dk :ehe

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Günlük 250 mb internet verdi. Bunlar bizimle dalga geçiyorlar.

• Şaşırdım
PALA.

PALA.

Üye
Günlük 4 jigolobayt facebook verdi :close_tema:
500 mb internet verse daha iyidir.

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Günlük 1 GB internet verdi. Bilerek kasıtlı yapıyorlar.

• Beğen
PALA.

PALA.

Üye
1 saatte zor dayanıyor. O da hiç video izlemezsem.
Telefon ağ ayarlarından 4.5G kapat, Turk telekom uygulamasından da 3.5G aç 4.5G kapat az da olsa fark eder ama senin cep delinmiş dökülüyor ne varsa :hmmm

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Telefon ağ ayarlarından 4.5G kapat, Turk telekom uygulamasından da 3.5G aç 4.5G kapat az da olsa fark eder ama senin cep delinmiş dökülüyor ne varsa :hmmm
Ayarlardan 4.5G kapatılmıyor. Çok uğraştım ama bana mısın demiyor. 3G'yi anca şebeke modundan aktif edebiliyorum. Bu sefer de internet yavaşlıyor.

PALA.

PALA.

Üye
Bakalım haftaya ne hediye verecek, yine mi 250 dk ?

Yine altın ararken, kağıt mı çıkacak ?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yine kağıt çıktı :zzz:

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Yine kağıt çıktı :zzz:
Kağıt derken neyi kastettiğini anlayamadım?

Bana da Günlük 1 GB sosyal medya interneti verdi. Sosyal medya interneti hiç işe yaramıyor, çok yavaş çok hantal görüntüleri çok geç yüklüyor, saatlerce bekletiyor. Çok kısıtlı ve sürekli böyle saçma sapan hediye vermekten sıkıldım artık.

PALA.

PALA.

Üye
Kağıt derken neyi kastettiğini anlayamadım?

Bana da Günlük 1 GB sosyal medya interneti verdi. Sosyal medya interneti hiç işe yaramıyor, çok yavaş çok hantal görüntüleri çok geç yüklüyor, saatlerce bekletiyor. Çok kısıtlı ve sürekli böyle saçma sapan hediye vermekten sıkıldım artık.
Kağıt bile daha çok işe yarıyor, 250 dk verdi

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34

Üst Alt