okanbiz
Üye
paket bitince kullanırsıninternet lazımsa bana özelden ulaşbeyler an itibariyle TURKCELL DE BAŞLATTI SAHUR YAZ 2222 YE GÖNDERTURKCELL SAHUR YAZ 2222 e ŞUTLA 3G Lİ sahur kampanyası 28 temmuza kadar 02:00 06:00 arasında geçerli 2gb ücretsiz internet hattınıza yüklenmiştir .paket bitiminde başka paketiniz yoksa kiz üzerinden ücretlenullanımlarınız standat tarifeden ücretlendirilecektirBİ VODAFONE CİMRİSİ KALDITURKCELL AVEA MÜMİN HATLAR VODAFONE ECNEBİ HATVay Anasını İnternet Paketin Üstüne Olmuyormuş Daha Demin Mesaj Geldi![]()
Arkadasım saat 2 beklemene gerek yok saat 01.30 dada oluyor yada 01.45 de kesın oluyorArkadaş doğru diyor arkadaşlar on dakka içinde kaç kere denedim olmadı sonunda oldu
al sana kanıtArastirmadan elestirmem ben arkdasim mh ye sordum siteye baktim yok msj gonderdim olmadi tum resmi kaynaklari denedikten sonra sinirlenip yazdim kaldi ki sizde bi resmi kaynak gosteremiyor sunuz niye? İspatlayin ohalde iddanizi siZde gskemal gibi ben yaptim oldu olmadiysa ne yapayim mi diyeceksiniz SAHUR YAZİP 5555 E ATİNCA DEGERLİ MUSTERİMİZ HATALİ KOD GONDERDİNİZ DOGRU KODLARİ OGRENMEK İCİN WEB SİTEMİZİ ZİYARET EDİNİZ DİYOR BİLGİNİZE
ecnebiler yapacak mı görecezBakalım vodafone yapcak mı
bende görmedimBen hiç gormedim sahır paketı vodafonda
ah bide çekse en lazım olduğu yerde çekmiyorEn bonkor avea
Avea için gerekmez bence sonuçta aylık degıl bu gunluk 500 bugun bıtsede bıtmesede ertesı gun bı 500 daha verıyolar
- Faturasız müşterilerimiz KALAN SAHUR yazıp 5555’e ücretsiz SMS göndererek Sahur İnternet Kampanyası kapsamında kalan internet haklarını sorgulayabilirler.
günlük kontrol için yapmışlar herhaldeAvea için gerekmez bence sonuçta aylık degıl bu gunluk 500 bugun bıtsede bıtmesede ertesı gun bı 500 daha verıyolar