mürteza16
Üye
Vodofone başlatıcakmış galiba.Vodafone kafir hatti onda yok .TURKCELL de yarın baslatır SAHUR 2222

Vodofone başlatıcakmış galiba.Vodafone kafir hatti onda yok .TURKCELL de yarın baslatır SAHUR 2222

Öyle deniliyor. Göreceğiz.Vodafone tr başlatırsa helal![]()

Vodafone'unu Kendi Fakir Ama Kullananları Bilmem Turkcell Geçen Ramazan 2GB VermiştiVodafone kafir hatti onda yok .TURKCELL de yarın baslatır SAHUR 2222
zaten bende VODAFONE nin kendisine kafir dedimVodafone'unu Kendi Fakir Ama Kullananları Bilmem Turkcell Geçen Ramazan 2GB Vermişti
Başlatsın İsterse Her Gün Turbo Hızında 4GB Versin Takmam Vodafone'uVodofone başlatıcakmış galiba.![]()
Ben takmak zorundayım. Çünkü vodofone'luyum.Başlatsın İsterse Her Gün Turbo Hızında 4GB Versin Takmam Vodafone'u

Vodafone Şimdiye Kadar Beklediğine Göre Turkcell Ve Avea'nın Verdiği Hediyeleri Takip Etmiştir Sanıyorum ki Rakiplerinden Daha Fazla Kota Verecek!Ben takmak zorundayım. Çünkü vodofone'luyum.![]()

Versin VODAFONE İmana gelsin.ben VODAFONE TR face sayfasında <avea 15gb tcell 2g ramazan ınterneti verecek ECNEBİ VODAFONE ne verecek ) dedid. Yazıyı rahat 500kìsi begendi sonra beni ENgellediler

Kardeş O Bir Şirket Olmadığı İçin Sadece Abone Kazanma Amaçlı Yapıyorbimcell geçen sene olmuştu simdi olmuyo![]()
şirketten değil geçen sene avea bize de vermiştiKardeş O Bir Şirket Olmadığı İçin Sadece Abone Kazanma Amaçlı Yapıyor

BimCell'i Avea Kurduğu İçin Vermiştirşirketten değil geçen sene avea bize de vermişti![]()

Bimcell i arkadaş e bu gece saat 02 de tekrar SAHUR yaz 5555 e gönderBimCell'i Avea Kurduğu İçin Vermiştir![]()
bu gece 02 de tekrar dene sahur 5555bimcell geçen sene olmuştu simdi olmuyo![]()