Faturasız / Faturalı Sahur 5555 gönder Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
BELEŞ OLDUMU TATLI GELİO benim gece sahur paketi bugta kaldı sorguluyorum hep 500:salincak::smdance:

• Beğen
Tepkiler: Davut420042

Davut420042

Davut420042

Üye
:D :D :D

okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
vodafone imana mı geldi? Yoksa

Davut420042

Davut420042

Üye
Boşuna Beklemeyin Vodafone Vermez :D

• Beğen
Tepkiler: phasan
mürteza16

mürteza16

Üye
Bunlar vodofone'dan gelenler. Demekki ecnebi değilmiş. 3'üde bugün mesaj olarak geldi.

HEDIYE TEFSIR yazip 7070e gonderin, Doc.Dr. Kamil Yasaroglu ile RAMAZAN ayi ve din uzerine videolar 10 gun boyunca ucretsiz cebinize gelsin. MH: 05498700023

Ramazan'da yuklediginizin 10 katini kazanma firsatini kacirmayin.Simdi 25TL yukleyin,5gun gecerli HERYONE 250DK hediyenizle doyasiya konusun. Son gun 22 Temmuz

Ramazanda harcadikca kazanma firsati devam ediyor!22 Temmuz'a kadar 25TL harcamaniza 5gun gecerli HERYONE 250DK hediye.Paket alarak da harcama yapabilirsiniz.

phasan

phasan

Üye
Vodafon sahur paketı verse sankı ıflas eder

okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
Vodafon sahur paketı verse sankı ıflas eder
kafir (hıristiyan.)hattı oduğundan vermez kaidelerine ters o anca paskalya bayramında yeniyılda 1 ocakta falan veriri hdiyeyi

Davut420042

Davut420042

Üye
İnanmayın Vodafone'un 10 Gün Ücretsiz Laflarına Ben Vodafone'lu İken Hava Durumu Aboneliği Yaptım 10 Gün Bedava Kullandım Ama Sonrası 9.6TL Olarak Ücretlenecekmiş Turkcell Bu Servisi Tamamen Bedava Veriyo :)
sen işi büyütmüşün :D
Eeee Beleş Olunca Sapıtıyoz :)

ByKatre

ByKatre

Üye
İnanmayın Vodafone'un 10 Gün Ücretsiz Laflarına Ben Vodafone'lu İken Hava Durumu Aboneliği Yaptım 10 Gün Bedava Kullandım Ama Sonrası 9.6TL Olarak Ücretlenecekmiş Turkcell Bu Servisi Tamamen Bedava Veriyo :)
Eeee Beleş Olunca Sapıtıyoz :)
:ehe

okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
SİZİN HIZLAR NASIL

• Beğen
Tepkiler: ByKatre

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Süper abi ya

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

danismaz61

Üye
Normalde İstanbulda yaşıyorum hiç bir zaman çekmediğine şahit olmadım AVEA çekmiyor diyenlerin hepsi önyargılı konuşuyor bence çünkü tanıdığım bir çok turkcellli arkadaşım paketime imrenmesine rağmen yok turkcell çok iyi çekiyor yok turkcell kalitesi var laflarıyla kendini avutuyor şu an bu testi Zonguldak Ereğliden yani bir ilçeden yapıyorum burada bile internet hızı çok iyi hiç bir zaman pişman olmadım AVEAya geçtiğim için hem kalitesinden hemde fiyatından çok memnunum. Ayrıca 3 hattı da aktif olarak kullanıyorum yani bilmeden konuşmuyorum diğerlerinden aşağı kalır bir yanı yok AVEAnın

• Beğen
Tepkiler: ByKatre ve okanbiz

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
:hmmm

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
Normalde İstanbulda yaşıyorum hiç bir zaman çekmediğine şahit olmadım AVEA çekmiyor diyenlerin hepsi önyargılı konuşuyor bence çünkü tanıdığım bir çok turkcellli arkadaşım paketime imrenmesine rağmen yok turkcell çok iyi çekiyor yok turkcell kalitesi var laflarıyla kendini avutuyor şu an bu testi Zonguldak Ereğliden yani bir ilçeden yapıyorum burada bile internet hızı çok iyi hiç bir zaman pişman olmadım AVEAya geçtiğim için hem kalitesinden hemde fiyatından çok memnunum. Ayrıca 3 hattı da aktif olarak kullanıyorum yani bilmeden konuşmuyorum diğerlerinden aşağı kalır bir yanı yok AVEAnın[/QUOT
E]
haklısın evet istanbul da sıkıntı yok şehir merkezlerinde de sıkıntı yok full çekiyo ama köy yada kasaba da oturoyosan çekmesi için tepelere çıkman lazım .Şehir merkezindeysen avea 10 numara hem de ucuz ama kasabadaysan turkcell e kazıklanacaksın çekmesi için

blntsrm200

blntsrm200

Üye
Kardeşler şöyle bişey denedim olumlu sonuç aldım internete sahurda girdim interneti açık bıraktım saat 8:46 hala giriyorum :) böyle bişey deneyen varmı ?

okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşler şöyle bişey denedim olumlu sonuç aldım internete sahurda girdim interneti açık bıraktım saat 8:46 hala giriyorum :) böyle bişey deneyen varmı ?
AKTİF OLAN BAGLANTI KAPATILMAZSA (KONTOR DE YOKSA) girebilırsiniz .aklıni kullanan internete para vermez.

• Beğen
Tepkiler: blntsrm200

Üst Alt