Tavsiye Ekran gelmiyor sadece fan çalışıyor Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

No Name Dev

No Name Dev

Üye
Evet yaşadıklarımı söyleyeyim:
Biz bu bilgisayarcıya gittik başladık bağırmaya "sen bizim laptobumuzdan nasıl parça çalarsın ne biçim iş yapıyorsun sana verdik laptop daha kötü oldu ekran kartınıda çalmışsın .......adam senin ........@/$#%

Hemen eski haline getir biz sana güvenip garantiden alıp laptobu yanına getirdik hemen çaldıklarını geri ver.

Meğer adam win 7 kurmuş pc içindeki tüm driverler silinmiş o yüzden laptop ekran kartını algılamıyordu :ehe

Dün yetkili servise verdim bu arada laptopu bide adam bize dava açacak fln diyor müşterileride aldı eşyalarını çıktılar güven kalmadı o bilgisayarcıya :ehe
Hepsi aynı güven olmaz hırsız 2gb ram vardı laptopta 1 gb kalmış geldiğinde 6 ,7 snee oldu tabi olay ekrsn ksrti yanmış ti 250 lira para istedi bizde kabul etmedik yeni aldık

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN ve Darqos

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Ram oynamış kesin benimde ekran gelmiyordu Ram oynamış hemm birde ekran kartından olabilir Hem seni kazıklıyorlar

hayır ramle alakası yok bizzat kontrol ettim önümdede açıldı ram deil ekran kartı sorunlu
Ekran Kartı yandı 100 de 100 tecrubem var baska bilgisyar al laptop ise ekrsn kartı perttt

Ekran kartında sorun var ama çözümü var kesin yapılacakmış eskisi gibi olur

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
hayır ramle alakası yok bizzat kontrol ettim önümdede açıldı ram deil ekran kartı sorunlu

Ekran kartında sorun var ama çözümü var kesin yapılacakmış eskisi gibi olur
vga modunda açmayı deneseydin o zaman pcyi en düşük ayarlarda ekran kartı kullanmayacak diyecek bi halde açıyor açılırsa ekran kartında sorun olduğuna emin olurdun ama servise vermek daha iyi

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
vga modunda açmayı deneseydin o zaman pcyi en düşük ayarlarda ekran kartı kullanmayacak diyecek bi halde açıyor açılırsa ekran kartında sorun olduğuna emin olurdun ama servise vermek daha iyi
Vga dan bağlayınca görüntü geliyordu

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
servisten haber geldi mi peki çünkü vga da çalışyorsa lcd bozulmuş olablir

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Tam sizin sorunu youtube de bir adam hpmarka bir laptopu tamir ediyor önce laptopun hdd sini çıkartıyorlar sonra hertürkü hava khanalışını alttakileri bantlar yanlardakini boloncuklu taşıma ambelajı ile sarıp 2 saat çalıştrıyorlar belli bir süre sonra laptop aşırı ısıdan kapanıyor 30 dk bekleyip açıyorlar ve ekrana görüntü geliyor sana link atıyorum :
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Tam sizin sorunu youtube de bir adam hpmarka bir laptopu tamir ediyor önce laptopun hdd sini çıkartıyorlar sonra hertürkü hava khanalışını alttakileri bantlar yanlardakini boloncuklu taşıma ambelajı ile sarıp 2 saat çalıştrıyorlar belli bir süre sonra laptop aşırı ısıdan kapanıyor 30 dk bekleyip açıyorlar ve ekrana görüntü geliyor sana link atıyorum :
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Videoyu izleyemem 50 mb paket kaldı
Videoda sonuç ne oluyor laptop çalışıyor mu

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
ramleri bozulmuştur büyük ihtimalle

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Evet Bu iş yılan hikayesine döndü laptopu 2 ay sonra verdiler ve sonuç OLUMSUZ. Bu laptopun ekran kartı burda yokmuş anca yurtdışından getirtiriz o zamanda 700 tl koyacaksın dediler.

Küfür ettim aldım laptobu çıktım.

Sonra babamın arkadaşı olayı öğrenmiş Istanbulda bi bilgisayarcıda bu malzeme varmış götüreteyim yapsınlar dedi .Bende çaresiz verdim laptobu şuanda istanbulda ve 190 tl fiyata olacağını söylediler .Bende bu son şansımı denedim bekliyorum.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Evet Bu iş yılan hikayesine döndü laptopu 2 ay sonra verdiler ve sonuç OLUMSUZ. Bu laptopun ekran kartı burda yokmuş anca yurtdışından getirtiriz o zamanda 700 tl koyacaksın dediler.

Küfür ettim aldım laptobu çıktım.

Sonra babamın arkadaşı olayı öğrenmiş Istanbulda bi bilgisayarcıda bu malzeme varmış götüreteyim yapsınlar dedi .Bende çaresiz verdim laptobu şuanda istanbulda ve 190 tl fiyata olacağını söylediler .Bende bu son şansımı denedim bekliyorum.
iyi yapmışsın 700tl ztn pc

Darqos

Darqos

Üye
Ya Boşver yenisini al Para biriktir çalış

• Beğen
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
iyi yapmışsın 700tl ztn pc

Evet bide ćelişkiye bakın
ilk başta bu laptobu yapmassam ne kadara alırsın dedim bana 650 tl dedi bende 180 tlye tamir et kullanayım dedim ama ertesi gün aradığımda servisi bu laptobu 150 tlye satın alabiliriz dediler : /
ne bu şimdi

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Anlaşılan senin laptop, iyice uçmuş :( Kasa toplayalım mı 8-)

• Beğen