Tavsiye Ekran gelmiyor sadece fan çalışıyor Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Abi leptop değil sanki Obama

Hacı Bence Hemen leptopu al yoksa masraf patlayacak

Sadece ekran kartını 300 tl ye yaparız dediler.
Başka çarem olmadığı için yapın dedim.
Bu çarşamba istanbuldan gelmiş olur.
Hayırlısı artık inş sorun çıkmaz bıktım aylardırEvet site gereği küfür edemiyorum yine bi sorun var yine....

Bugün laptopun çalışır halde gelmesi gerekiyordu ama ekran kartı çipi bidaha patlamış o yüzden yapılmamış halde geri geldi :@

bu laptop olmaz çöpe diyorlar gerçek mi ne yapayım ben laptobumdan çok memnundum

Toshiba Satellite L850-A851

İ5 işlemci
Radeon 7670m 1 GB paylaşımsız ekran kartı
4 Gb DDR3 1600 ram
500 gb harddisk

Güncel oyunların çoğunu rahat oynuyordum.Bu laptopu Koca türkiyede yapacak yer yok mu???

• Beğen
Tepkiler: mısto61

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Hayırlısı artık inş sorun çıkmaz bıktım aylardırEvet site gereği küfür edemiyorum yine bi sorun var yine....

Bugün laptopun çalışır halde gelmesi gerekiyordu ama ekran kartı çipi bidaha patlamış o yüzden yapılmamış halde geri geldi :@

bu laptop olmaz çöpe diyorlar gerçek mi ne yapayım ben laptobumdan çok memnundum

İ5 işlemci
4 Gb DDR3 1600 ram
500 gb harddisk

Güncel oyunların çoğunu rahat oynuyordum.Bu laptopu Koca türkiyede yapacak yer yok mu???
sat parça olarak

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Bu işlerden hiç anlamıyom nasıl yapacam.
İslemci ekran kartı satılır mı ki laptop ta
sn ilan olarak koy sahibinden isimli siteye başlığada parça amaçlı satılık vb yazılar yaz ordan alacak biri çıkar sn parça olarak isterlerse ve sen sökemem dersen adama dersin komple satılık sökemem hiç diye ve ayrıca evet işlemci ram filan satılır laptopta düşün adamın işlemci bozuldu snden alır kullanır lcd bozuldu sndn alır kullanır

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN
Darqos

Darqos

Üye

İ5 işlemci
4 Gb DDR3 1600 ram
500 gb harddisk

Ya abi Ben sana demedimmi Pc nin paçalarını sat ,Çalış para biriktir,Birazda baban ekler , Bayram harçlığı Felan Yenisini al O pc den bi *** Hayır gelmez artık Yaptırmaya Kalksan Gine patlar gümler Çatlar
Kardş Yenisini al Uğraşmaa Parana yazıkk

• Beğen
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Ya abi Ben sana demedimmi Pc nin paçalarını sat ,Çalış para biriktir,Birazda baban ekler , Bayram harçlığı Felan Yenisini al O pc den bi *** Hayır gelmez artık Yaptırmaya Kalksan Gine patlar gümler Çatlar
Kardş Yenisini al Uğraşmaa Parana yazıkk

Dediğin doğruda şimdi o özellikte bir laptop alsam 1000 tl nin üstünde para koyarım ama 300 400 e yapsam daha ii olur dedim.
Ama olmadı : /

Bana nasıl satarım bilgi verseniz yeterli sahibinden.com fln nasıl satacam para nasıl ulaşır bana hiç yapmadım öle şeyler

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Dediğin doğruda şimdi o özellikte bir laptop alsam 1000 tl nin üstünde para koyarım ama 300 400 e yapsam daha ii olur dedim.
Ama olmadı : /

Bana nasıl satarım bilgi verseniz yeterli sahibinden.com fln nasıl satacam para nasıl ulaşır bana hiç yapmadım öle şeyler
öncelikle siteye üye olacaksın tel numaranı filan isteyecek sn merak etme ver numaranı sonra üyeliğin aktif olunca ilan ver diyeceksin laptopun resimini çekeceksin ve ilana koyacaksın birde ilana başlık yazacaksız ...... Adlı laptop parça olarak satılık diye istersen çalışan parçaları fian da yaz sonra durumu olarak bir bölüm gelecek ztn yeterice açıklamalı site oraya da hangi parçanın bozuk olduğunu lstediğin gbi yaz veya neden satacağını gibi ztn örnek ilanlara da bakarasın sonra günde 1 2 kere siteye girip kontrol et mesajiarı filan bak kaç kişi bakmış ilana vb budur yani

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle siteye üye olacaksın tel numaranı filan isteyecek sn merak etme ver numaranı sonra üyeliğin aktif olunca ilan ver diyeceksin laptopun resimini çekeceksin ve ilana koyacaksın birde ilana başlık yazacaksız ...... Adlı laptop parça olarak satılık diye istersen çalışan parçaları fian da yaz sonra durumu olarak bir bölüm gelecek ztn yeterice açıklamalı site oraya da hangi parçanın bozuk olduğunu lstediğin gbi yaz veya neden satacağını gibi ztn örnek ilanlara da bakarasın sonra günde 1 2 kere siteye girip kontrol et mesajiarı filan bak kaç kişi bakmış ilana vb budur yani

Tm yapacam saol
Ne kadar fiyat biçecem ki benim ram yada işlemci kaç para eder bilmiyom

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Tm yapacam saol
Ne kadar fiyat biçecem ki benim ram yada işlemci kaç para eder bilmiyom
bnde bilmiyorum sitede bakarsın bakalım snn laptop ne kadar ediyor ona göre düşüş yaparsın veya fiyatı 1tl olarak gir adamlar mesaj atınca anlaşırsınız ( çok kişi mesaj atabilir 1tl girersen )

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
bnde bilmiyorum sitede bakarsın bakalım snn laptop ne kadar ediyor ona göre düşüş yaparsın veya fiyatı 1tl olarak gir adamlar mesaj atınca anlaşırsınız ( çok kişi mesaj atabilir 1tl girersen )

Benim laptoptan hiç yok yurtdışında satılıyor bu model

Darqos

Darqos

Üye
Madem türkiyede yok model daha pahalıya satarsınn işte :D

• Beğen
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
İlanı verdim aklıma gelenleri yazdım.
Peki alıcı çıkınca nasıl satarım para elime nasıl geçer

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Tam sizin sorunu youtube de bir adam hpmarka bir laptopu tamir ediyor önce laptopun hdd sini çıkartıyorlar sonra hertürkü hava khanalışını alttakileri bantlar yanlardakini boloncuklu taşıma ambelajı ile sarıp 2 saat çalıştrıyorlar belli bir süre sonra laptop aşırı ısıdan kapanıyor 30 dk bekleyip açıyorlar ve ekrana görüntü geliyor sana link atıyorum :
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Denemekten başka şansım kalmadı :D :ehe

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi

İnşallah Bilgisayar Patlamaz