Çeviri isteğiniz alındı, uygun olduğunda haberiniz olur..Uygulama: Lenovo Camera
apk linki:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sürüm: 3.6.6.0116.140425
Uygulama Gayet güzel her efekti barındırması ve kolay arayüzüyle beni benden aldı
ayrıca telefon kamerasından daha iyi çekiyor bizzat denedim
Şimdiden kolay gelsin kardeşler,hayırlı günler![]()
Çeviri isteğiniz alındı, uygun olduğunda haberiniz olur..müzik çalar uygulamasını türkçeye çevire bilir misin ? .Teşekkürler.
İsim :Tom player
Mevcut sürüm :1.0.4
indirme linki :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Google play linki:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telefonunuz note 3 sanırsamUygulama: Lenovo Camera
Uygulama Gayet güzel her efekti barındırması ve kolay arayüzüyle beni benden aldı

Note 3 kalitesiz mi çekiyorTelefonunuz note 3 sanırsam![]()

Yok bu uygulamayı xda da note 3 bölümünde görmüştüm ondan sordum
Note 3 kalitesiz mi çekiyor![]()

Kardeş, Droidwall çevirisi tamamlandı. Linke buradan https://www.maxicep.com/forum/konu/droidwall-android-firewall-1-5-7-turkce.894645/ ulaşabilirsin..Hocam ultimate backup ve droidwall
Kardeş, Lenovo Kamera uygulamasını çevirmek istediğimde, ''java paketi ayrıştırma'' hatası alıyorum, belki eksik indirmişimdir diye 3 kez indirdim ve hepsinde aynı hata, sanırım apk boyutunun büyük olmasından kaynaklanıyor..Uygulama: Lenovo Camera
bu konuda yardımcı olamıyacağım..
Çeviriye başladım yarın akşam uygulamayı kullanabilirsin.müzik çalar uygulamasını türkçeye çevire bilir misin ? .Teşekkürler.
İsim :Tom player
Mevcut sürüm :1.0.4
Google play linki:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Çeviri isteğin alındı, yakında haberin olur..Mrb
Camfrog Video Chat
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Camfrog video chat odaları binlerce aktif milyonlarca kullanıcıya sahip bir çapraz-platform dünya çapında video sohbet topluluktur. Video Onlar bir iPhone, iPod Touch, iPad, Android, Mac veya PC üzerinde konum olsun Camfrog toplumda herkesle sohbet.
- 12 Mart 2014
Buyur kardeş. Güle güle kullan...Mrb
Camfrog Video Chat
Camfrog video chat odaları binlerce aktif milyonlarca kullanıcıya sahip bir çapraz-platform dünya çapında video sohbet topluluktur. Video Onlar bir iPhone, iPod Touch, iPad, Android, Mac veya PC üzerinde konum olsun Camfrog toplumda herkesle sohbet.
- 12 Mart 2014
Kusura bakma kardeş, onu çeviremedik ama başka çeviri isteğinde bulunursan seve seve yardımcı olurum...canın sağolsun kardeş elinden geleni yaptın sen
teşekkürler bu arada uğraştığın için![]()
Birkaç resim ekleyebilirmisinçok teşekkürler güzel olmuş..

ingilizcem iyidir . sizin takima gelip yardimci olabilirim. bu aralar zombie raiders in adli ounun yapimcilariyla temas halindeim ceviri icin eger olursa ilk ceviri ounum olacak. apk editor kullanarak o ounu kndi telefnmda turkcelestirdm . sizin. takima gelip yardim edeblrm![]()
Şimdilik 3.5.9 sürümü ile idare edebilirmisin..RocketDial Dialer&Contacts Pro v3.7.0
bilgi :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İnşallah aktif olursun kardeş. Ekibimizdesin.ingilizcem iyidir . sizin takima gelip yardimci olabilirim. bu aralar zombie raiders in adli ounun yapimcilariyla temas halindeim ceviri icin eger olursa ilk ceviri ounum olacak. apk editor kullanarak o ounu kndi telefnmda turkcelestirdm . sizin. takima gelip yardim edeblrm![]()